KUVA KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA. JA HYVÄ KUVA VIELÄ ENEMMÄN.

Valokuvaus

MIKSI VALOKUVIIN KANNATTAA PANOSTAA?

Jokainen osaa ottaa kuvia, mutta ei hyviä kuvia. Valokuvien tehtävä on herättää mielikuvia. Laadukkaat kuvat antavat yrityksestäsi ja sen palveluista ammattitaitoisen kuvan – ja huonot, tärähtäneet tai sumeat kuvat puolestaan päin vastoin. Taitava valokuvaaja osaa valita oikeat kuvakulmat, taltioida halutun tunnelman ja välittää oikeanlaista viestiä.

Meiltä saat erilaiset valokuvaukset aina verkkosivukuvista fiiliskuvauksiin. Pidämme huolen siitä, että valokuvat sopivat valittuihin kanaviin niin digissä kuin printtimateriaaleissakin. Olipa sinulla mikä tahansa kuvausidea, kysy rohkeasti meiltä apua kuvien ideointiin ja toteuttamiseen!

Mitä tarjoamme sinulle?

+ Yritys- ja brändikuvat
+ Henkilökuvat
+ Mainoskuvat
+ Tapahtumakuvat
+ Tuotekuvat
+ 360-kuvat
+ Fiiliskuvat

Meillä Aava & Bangilla valokuvauksesta vastaa huipputason valokuvaaja Jussi Judin, jonka ottamia valokuvia on nähty niin Finnairin Blue Wings -lehdessä, Retkipaikan blogista kuin lukuisten yritysten käytössä.

Tutustu Jussin portfolioon

YRITYS- JA BRÄNDIKUVAT

Kuvat ovat erinomainen tapa rakentaa yrityksesi brändiä ja vaikuttaa niihin mielikuviin, mitä vastaanottaja yrityksestäsi saa. Laadukas ja ammattitaitoinen valokuvaaja osaa välittää valokuvien avulla sitä ydinviestiä, mitä haluat yrityksestäsi ja brändistäsi ulospäin kertoa. Pidä siis huoli siitä, että kuvat ovat laadukkaita ja ammattimaisia.

Otimme ravintola Ylä-Ruthille heidän brändiinsä sopivat valokuvat, joita he voivat käyttää mm. verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja mainonnassa. Kuvissa haluttiin tuoda esiin perinteikkyyttä ja sitä tunnelmaa, mitä Jyväskylän vanhin ravintola ja kaupungin yhteinen olohuone kävijöilleen välittää.

Katso lisää kuvia

ylä-ruth-valokuvaus

henkilökuvaus aava bang

HENKILÖKUVAT

Ammattimaiset, yhtenäiset ja yrityksesi näköiset henkilökuvat jäävät posiitivisella tavalla mieleen. Monelle kameran edessä oleminen voi olla hankalaa, mutta taitava valokuvaaja osaa luoda rennon ilmapiirin ja taltioida sinut valokuvaan juuri sellaisena, kuin olet.

Oman verkkosivu-uudistuksemme yhteydessä myös me bangilaiset astelimme valokuvaajamme Jussi Judinin eteen kuvattavaksi. Lopputulos oli erittäin onnistunut, sillä ammattilaisvalokuvaaja osaa etsiä oikeat kuvakulmat ja nostaa esiin jokaisen parhaat puolet.

Katso lisää kuvia

MAINOSKUVAT

Valokuvat ovat tärkeässä roolissa tuotteen, palvelun tai vaikkapa tapahtuman markkinoinnissa. Niiden tehtävänä on rakentaa haluttuja mielikuvia, herättää tunnetta ja jäädä mieleen. Hyvä mainoskuva vaatii yleensä paljon aikaa ja suunnittelua, ja siksi se kannattaa suosiolla antaa ammattilaisen tehtäväksi.

Keskimaa on pitkäaikainen asiakkaamme ja kuvasimme heille mainoskuvat ”Sokkarin Shoppailut” -tapahtumaa varten. Näitä mainoskuvia sekä samassa yhteydessä kuvattua mainosvideota käytettiin esimerkiksi tv:ssä, sosiaalisessa mediassa ja kauppojen isoilla screeneillä.

mainoskuvat aava bang

tapahtumakuvaus aava bang

TAPAHTUMAKUVAUS

Valokuvat ja videot ovat erinomainen tapa taltioida niin iso kuin pienikin tapahtuma. Jotta voit itse keskittyä nauttimaan tapahtumasta, ohjelmasta ja vieraista, kannattaa valokuvaus ulkoistaa ammattilaisvalokuvaajalle. Hyvä kuvaaja varmistaa, että kameralle taltioituvat ne päivän kohokohdat ja ikimuistoisimmat hetket.

Kasvu Open Karnevaali on kaksipäiväinen tapahtuma Jyväskylän Paviljongissa, joka kokoaa yhteen kasvuyritykset, liike-elämän asiantuntijat ja tuhatpäisen yleisön. Päivät sisältävät mm. puheenvuoroja, sparrauksia ja pitchauksia, jonka vuoksi kuvaussuunnitelman tekeminen oli tärkeässä roolissa ennen tapahtumaa. Näin varmistettiin se, millainen kuvamateriaali on tärkeintä ja mitkä hetket tulisi saada taltioitua.

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Sanna Ojala

Inbound-asiantuntija, myynti & markkinointi

Videotuotannot

Videotuotantojemme avulla kerromme yrityksesi tarinan, herätämme katsojan mielenkiinnon ja jätämme muistijäljen.

Markkinoinnin suunnittelu

Autamme luomaan liiketoimintalähtöisiä markkinointi- ja kampanjasuunnitelmia sekä kansainvälisesti erottuvia brändejä.

Sisältömarkkinointi

Kuukausisopimuksella varmistat, että valitsemiisi kanaviin tuotetaan aidosti asiakkaallesi arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä teksti-, kuva- tai videomuodossa.