Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

Aava & Bang

Me autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

 

Ota yhteyttä!

 

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua

Aava & Bang syntyi vuonna 2003 ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan – myynnin ja markkinoinnin strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta. Yhdistämme työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen yritysten kasvumarkkinoinnin moottoriksi, motivoituneeksi tavoitteelliseksi toiminnaksi ja mitattavaksi kestäväksi kasvuksi. Tiimiimme kuuluu noin 60 markkinoinnin, viestinnän, johtamisen, rekrytoinnin  ja valmennuksen osaajaa ja meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä ja palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. 

Ota yhteyttä0

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista

0

Toimistoa

0

NPS-suositteluaste

 

Hyvinvoivaa yhteistyötä
sisältä ulospäin

Voitimme Great Place to Work 2020 -kilpailun pienten yritysten sarjan ja olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista jo kolmatta vuotta putkeen. Vuoden 2022 eNPS-arvomme on 81. Yrityskulttuurin systemaattinen kehittäminen on kirkastanut meille Aava & Bangin keskeisimmät draiverit: aidot asiat ja vahvuudet, joita myös asiakkaamme arvostavat.

 

Hyvinvoivaa yhteistyötä sisältä ulospäin, Aava & Bang
 

Kestävä kasvumarkkinointi on strategiamme ydin

Uskomme kestävään kasvuun, joka tuntuu asiakkaiden arjessa erinomaisena asiakaskokemuksena ja tiimin sisällä vahvana työntekijäkokemuksena. Siksi pidämme huolta niin ihmisistä kuin tuloksesta. 

 

Kestävä kasvumarkkinointi on strategiamme ydin, Aava & Bang
 

Yhdistämme markkinoinnin ja työyhteisöviestinnän

Kestävä kasvumarkkinointi juurruttaa brändin ja strategian ihmisten kautta toiminnaksi. Me tarjoamme arvostavaa kumppanuutta monipuolisilla markkinoinnin, viestinnän, rekrytoinnin ja valmennuksen palveluilla sekä osaamisen kehittämisellä.

 

Yhdistämme markkinoinnin ja työyhteisöviestinnän, Aava & Bang
 

Rakennamme mitattavaa vaikuttavuutta

Olemme erikoistuneet B2B -asiakkaiden kestävään kasvumarkkinointiin. Pääkohderyhmäämme ovat yli 100 henkeä työllistävät yritykset, joiden kanssa rakennamme sekä lyhyen että pitkän tähtäimen vaikuttavuutta

 

Rakennamme mitattavaa vaikuttavuutta, Aava & Bang

Toiminnan keskiössä kolme palvelualuetta

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään yrityskohtaisten palveluiden ja ryhmävalmennusten avulla. Palveluissamme keskitymme brändi- ja digimarkkinointiin, työnantajamielikuvaan ja rekrytointikampanjoihin sekä kulttuuriin ja työpäiväkokemukseen.

Valmentamalla vaikuttavuutta

Uskomme, että paras tapa parantaa asiakaskokemusta on panostaa sisäiseen viestintään ja työntekijäkokemukseen. Autamme rakentamaan sisältä vahvoja brändejä sekä vahvistamaan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän yhteispeliä.

Voimaa ekosysteemeistä

Tulevaisuuden alustat, kuten Hubspot, yhdistävät markkinoinnin, viestinnän ja myynnin. Autamme asiakkaitamme johtamaan systemaattista kasvua sekä tekemään tuloksia lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä.

 

Kasvua viestinnällä ja markkinoinnilla

Varmistamme asiakkaiden liiketoiminnan kestävän menestymisen neljän kestävyystekijän avulla, joita ovat kulttuurin ja brändin tasapaino, vahva tiimi ja toimintamalli, systemaattinen ja oppiva toteutus sekä pitkän ja lyhyen pelin vaikuttavuus. Arvomme näkyvät siinä, miten toimimme keskenämme ja asiakkaidemme kanssa. Arvojamme ovat välitetään toisistamme, ajatellaan isosti, haastetaan itsemme ja onnistutaan yhdessä. Kaiken keskiössä on psykologinen turvallisuus. Tiimimme ovat erikoistuneet markkinointiviestintään, työyhteistöviestintään ja valmennukseen.

 

 

Kasvua viestinnällä ja markkinoinnilla, Aava & Bang
aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Haluatko tutustua paremmin? Ota yhteyttä!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.