Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Aava & Bang

Vetävää markkinointia & pitäviä vaikutuksia. Me autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

 

Ota yhteyttä!

 

Vetävää markkinointia & pitäviä vaikutuksia

Aava & Bang on markkinointi- ja viestintätoimisto, joka yhdistää syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen yli 70 asiantuntijan voimin. Rakennamme sisältä vahvoja brändejä, erottuvaa B2B-markkinointia ja Suomen parasta työyhteisöviestintää. Yrityksiä ja brändejä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Lupaamme asiakkaillemme vetävää markkinointia ja pitäviä tuloksia. Emme toista, ilman toista. Me yhdistämme työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen, emmekä tee valintaa vaikuttavien tarinoiden ja mitattavien tulosten välillä. Emme valitse visuaalisuutta tai vaikuttavuutta, asiakkaita tai henkilöstöä, pitkän aikavälin tuloksia tai nopean aikavälin onnistumista. Tuomme yhteen nämä kaikki. Aava & Bang on yhdistävä tekijä, joka luo asiakkailleen kestävää kasvua sisältä ulos.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimistot meillä on Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. 

Ota yhteyttä  Tutustu henkilöstöön  Meille töihin0

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista

0

Toimistoa

0

NPS-suositteluaste

 

Hyvinvoivaa yhteistyötä
sisältä ulospäin

Voitimme Great Place to Work 2020 -kilpailun pienten yritysten sarjan ja olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista jo kolmatta vuotta putkeen. Vuoden 2022 eNPS-arvomme on 81. Yrityskulttuurin systemaattinen kehittäminen on kirkastanut meille Aava & Bangin keskeisimmät draiverit: aidot asiat ja vahvuudet, joita myös asiakkaamme arvostavat.

 

Hyvinvoivaa yhteistyötä sisältä ulospäin, Aava & Bang
 

Kestävä kasvumarkkinointi on strategiamme ydin

Uskomme kestävään kasvuun, joka tuntuu asiakkaiden arjessa erinomaisena asiakaskokemuksena ja tiimin sisällä vahvana työntekijäkokemuksena. Siksi pidämme huolta niin ihmisistä kuin tuloksesta. 

 

Kestävä kasvumarkkinointi on strategiamme ydin, Aava & Bang
 

Yhdistämme markkinoinnin ja työyhteisöviestinnän

Kestävä kasvumarkkinointi juurruttaa brändin ja strategian ihmisten kautta toiminnaksi. Me tarjoamme arvostavaa kumppanuutta monipuolisilla markkinoinnin, viestinnän, rekrytoinnin ja valmennuksen palveluilla sekä osaamisen kehittämisellä.

Yhdistämme markkinoinnin ja työyhteisöviestinnän, Aava & Bang
 

Rakennamme mitattavaa vaikuttavuutta

Olemme erikoistuneet B2B -asiakkaiden kestävään kasvumarkkinointiin. Pääkohderyhmäämme ovat yli 100 henkeä työllistävät yritykset, joiden kanssa rakennamme sekä lyhyen että pitkän tähtäimen vaikuttavuutta

 

Rakennamme mitattavaa vaikuttavuutta, Aava & Bang

Kolme palvelualuetta

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään brändi- ja viestintäpalveluiden, digipalveluiden sekä valmennusten ja koulutustemme avulla. Rakennamme sisältä vahvoja brändejä, erottuvaa B2B-markkinointia ja Suomen parasta työyhteisöviestintää.

Valmentamalla vaikuttavuutta

Uskomme, että paras tapa parantaa asiakaskokemusta on panostaa sisäiseen viestintään ja työntekijäkokemukseen. Autamme rakentamaan sisältä vahvoja brändejä sekä vahvistamaan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän yhteispeliä.

Voimaa ekosysteemeistä

Tulevaisuuden alustat, kuten Hubspot, yhdistävät markkinoinnin, viestinnän ja myynnin. Autamme asiakkaitamme johtamaan systemaattista kasvua sekä tekemään tuloksia lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä.

 

Kasvua viestinnällä ja markkinoinnilla

Varmistamme asiakkaiden liiketoiminnan kestävän menestymisen neljän kestävyystekijän avulla, joita ovat kulttuurin ja brändin tasapaino, vahva tiimi ja toimintamalli, systemaattinen ja oppiva toteutus sekä pitkän ja lyhyen pelin vaikuttavuus. Arvomme näkyvät siinä, miten toimimme keskenämme ja asiakkaidemme kanssa. Arvojamme ovat välitetään toisistamme, ajatellaan isosti, haastetaan itsemme ja onnistutaan yhdessä. Kaiken keskiössä on psykologinen turvallisuus. Tiimimme ovat erikoistuneet markkinointiviestintään, työyhteistöviestintään ja valmennukseen.

 

 

Kasvua viestinnällä ja markkinoinnilla, Aava & Bang
Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Haluatko tutustua paremmin? Ota yhteyttä!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.