Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Osallistu tutkimukseen ja jätä jälkesi tulevaisuuteen!, muutokseen!, työelämään!, huomiseen!

 

Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimus on ensimmäinen asiakas- ja työntekijäkokemusta vuosittain kartoittava tutkimus Suomessa. 

 

Osallistu tutkimukseen tästä

Osallistu kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimukseen

Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimus 2023-2024

Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimus on ensimmäinen asiakas- ja työntekijäkokemusta vuosittain kartoittava tutkimus Suomessa. Tulevaisuudessa yrityksen kasvua ei voi johtaa erikseen organisaation sisällä ja sen ulkopuolella. Kestävän kasvumarkkinoinnin tutkimus yhdistää työntekijä- ja asiakaskokemuksen nykytilan mittaamisen sekä tulevaisuuden kehittämisen haasteet kestävän kasvun näkökulmasta. Tavoitteenamme on auttaa rakentamaan työelämää, jossa yhdistyvät sisältä vahva yrityskulttuuri sekä asiakkaita arvostava ja kestävää taloutta rakentava arki. 

Tutkimus koostuu neljästä tiiviistä sivusta ja vastaaminen vie aikaa noin 5–10 minuuttia. Tutkimuksen vastausaika on avoinna 9.8.–13.10.2023. Syksyn aikana kerättyjen vastausten pohjalta laaditaan kattava ja maksuton Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytila -raportti, joka julkaistaan tammikuussa 2024. Voit seurata tutkimuksen etenemistä tältä sivulta.

Tammikuussa 2023 ensimmäisen kerran julkaistu tutkimus osoitti, että tärkeimpiä painopisteitä kestävän kasvumarkkinoinnin kehittämisessä olivat strategian juurruttaminen, johtamiskäytänteiden kehittäminen, sisäisen viestinnän kehittäminen, myynti- ja markkinointitoiminnon kehittäminen sekä asiakaskokemuksen mittaaminen. Koko tutkimusraportin voit ladata täältä.

Tutkimukseen vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä yksittäiset vastaajat ole tunnistettavissa tuloksista. Tutkimuksen toteuttamisesta vastaa Aava & Bang Oy.



Vuosittainen tutkimus yhdistää asiakas- ja työntekijäkokemuksen nykytilan mittaamisen.

Maksuton Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytila -raportti julkaistaan tammikuussa 2024.

Vastaamalla edistät kestävän ja hyvinvointia tuottavan kasvun tutkimusta Suomessa.

Olethan mukana?

Pääset vastaamaan tutkimukseen alla olevasta linkistä. 9.8.–13.10.2023. Kiitos, että olet mukana tutkimuksessa.

Osallistu tutkimukseen tästä



Aikaa tutkimuksen päättymiseen

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

 

Kenelle tutkimus on suunnattu?

Tutkimuksessa on selvitetty organisaatioiden johdon ja asiantuntijoiden arvioita omasta työpaikastaan sekä sen kasvun ja kulttuurin johtamisesta. Tavoitteena on tavoittaa moniääninen vastaajajoukko, minkä vuoksi vastauksia toivotaan esimerkiksi asiantuntijoilta, johdolta sekä markkinoinnin, myynnin, henkilöstön ja sisäisen viestinnän vastuuhenkilöiltä. Voit vastata kyselyyn omasta roolistasi käsin ja löydät jokaisesta kysymyksestä myös vaihtoehdon “en osaa sanoa”.

Osallistu tutukimukseen tästä



 

Miksi Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimus?

Tulevaisuudessa yrityksen kasvua ei voi johtaa erikseen organisaation sisällä ja sen ulkopuolella. Kestävän kasvumarkkinoinnin tutkimus yhdistää työntekijä- ja asiakaskokemuksen nykytilan mittaamisen sekä tulevaisuuden kehittämisen haasteet kestävän kasvun näkökulmasta. 



 

Mitä saat osallistumalla tutkimukseen?

Syksyn aikana kerättyjen vastausten pohjalta laaditaan maksuton Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytila -raportti, joka julkaistaan tammikuussa 2024 ja jonka saat ladattua ensimmäisten joukossa tältä sivustolta. Viime vuoden tutkimusraportin voit ladata maksutta täältä



Haluatko saada raportin ensimmäisten joukossa?

Ennakkotilaa maksuton Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytila -raportti oheisella lomakkeella, niin saat sen sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Raportti julkaistaan tammikuussa 2024. Ollaan kuulolla silloin!



Ennakkotilaa raportti 

Haluatko kuulla lisää?

 Tutkimuksen toteuttamisesta vastaa Aava & Bang Oy ja lisätietoja tutkimuksesta antaa Aava & Bangin toimitusjohtaja, tutkija sekä vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori (FT), Vilja Laaksonen. 

Ota yhteyttä



Vilja Laaksonen

Vilja Laaksonen

Toimitusjohtaja, FT, YTM

Soita +358 50 347 2299
vilja.laaksonen@bang.fi

aava bang nykytilatutkimus tunnus vaaka rgb original aava bang nykytilatutkimus tunnus vaaka rgb original aava bang nykytilatutkimus tunnus vaaka rgb original aava bang nykytilatutkimus tunnus vaaka rgb original