Oletko sinä uusi työkaverimme?

Paras työpaikka sinulle, joka haluat kasvaa.

 

Katso avoimet paikat

 

Tervetuloa Aava & Bangille!

Aava & Bang auttaa rakentamaan yrityksiä, joihin työntekijät sekä asiakkaat haluavat sitoutua. Meillä työskentelee ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä pohjaten yhteisiin arvoihimme; välitetään toisistamme, ajatellaan isosti, haastetaan itseämme ja lopulta onnistutaan yhdessä. Kaikki nämä näkyvät siinä, miten meillä tehdään töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Rakennamme yhteisöä, joka innostuu moniammatillisesta yhteistyöstä, tavoitteellisesta tekemisestä, toisiaan täydentävistä taidoista ja olemassaolon erilaisista näkökannoista. Siksi työskentelemme aktiivisesti edistääksemme yhdenvertaisuutta, monimuotoisuutta ja syrjimättömyyttä. Uskomme, että parhaat tulokset saadaan aikaan, kun uskallamme olla ihmisiä toisillemme. Tervetuloa töihin Aava & Bangille tekemään kanssamme suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa!

Katso avoimet paikat0

työkaveria, joihin pääset tutustumaan aivan pian

0

vuotta putkeen tutkitusti Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa

0

eNPS-arvo vuonna 2022

 

Vahvuutemme työpaikkana

Vuonna 2020 toteutetussa Great Place to Work Trust Index™ -henkilöstötutkimuksessa vahvuutemme työpaikkana olivat:

  • Meillä ihmiset välittävät toisistaan
  • Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua
  • Minua kohdellaan yksilönä, ei vain työntekijänä
  • Johdolla on selkeä näkemys siitä, mihin suuntaan organisaatio on menossa ja miten sinne päästään

Trust Index™  -tutkimuksen mukaan 100 % Aava & Bangin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 62%.

2022_Suomi_Parhaat Tyopaikat

Aava & Bang, vahvuutemme työpaikkana
 

Miksi Aava & Bang?Palkittu työnantaja

Me Aava & Bangilla olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa juuri meidän työntekijöillemme ja haluamme, että myös riippumattomat tahot auttavat meitä tunnistamaan vahvuuksiamme sekä kehityskohteitamme. Meille on myönnetty useana vuonna peräkkäin Great Place to Work® -sertifiointi, joka on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Vuonna 2021 sijoituimme rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkitsevan Rekrygaalan finaaliin yhtenä vuoden parhaista työnantajabrändeistä. Vuonna 2020 Aava & Bang valittiin Great Place to Work® -listauksessa Suomen parhaaksi työpaikaksi sekä Euroopan 3. parhaaksi työpaikaksi.

 

Hyvinvointi

Uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon vaikuttaa esimerkiksi työn joustavuus, yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteiden huomioiminen ja johtamiskäytänteet. Tuemme työntekijöitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamisessa ja vuosittaiset hyvinvointiedut valitaan henkilökunnan toiveiden pohjalta. Tänä vuonna hyvinvointia tukeviin palveluihin kuuluu mm. kuormitusta ja palautumista tarkastelevat Firstbeat-mittaukset, hieronta, hyvinvointiaiheiset webinaarit sekä matalan kynnyksen työpsykologipalvelu. Tämän lisäksi jatkuvia etuja ovat laajennettu työterveyshuolto ja kattava sairaskuluvakuutus.

 

Työskentely- ja organisaatiokulttuuri

Olemme itseohjautuva organisaatio, jossa yksilöillä ja tiimeillä on vapaus ja vastuu oman työn järjestämisestä sekä kehittämisestä. Voit siis hyödyntää työskentelylokaatiota ja -aikoja, jotka ovat tekemisesi ja tiimityön kannalta tarkoituksenmukaisia. Erityinen vahvuutemme on tiimityö, joka tapahtuu asiakkuuksien ympärille muodostetuissa moniosaajatiimeissä. Itsenäinen työote vaatii tuen ja siksi panostamme jatkuvasti tiiminvetäjien ja esihenkilötyön kehittämiseen. Meille johtajuus ei ole titteli, vaan arkipäivän tekoja. Meidän joukkoomme sopivat ihmiset, jotka motivoituvat statuksen sijaan tavoitteista, tuloksista, yhdessä tekemisestä ja edestä johtamisesta.

 
 

Oppiminen

Me tarkastelemme kehittymistä kokonaisuutena. Ei ole erikseen hyvinvointia töissä ja sen ulkopuolella. Samaan tapaan me uskomme, että myös ammattilaisena kehittyminen sisältää kasvamisen ihmisenä. Haluamme auttaa sinua tunnistamaan ammatilliset vahvuutesi ja kehittymään niiden suuntaan systemaattisen kehittymisen, moniammatillisen sparrauksen sekä roolin painotusten keinoin. Meillä tiimin vastuulla on huolehtia, että tiimin osaaminen, palvelut ja tekemisen tavat kehittyvät jatkuvasti ja vastaavat asiakkaiden tarpeita. Pääset siis aktiivisesti kehittämään yhteistä tekemisen mallia ja rakentamaan tulevaisuuden onnistumisia. Haluamme investoida 10% työajasta oppimiseen ja kehittymiseen.

 
 

Tutustu tulevaan työkaveriisi!

Tässä on Anna-Kaisa, Aava & Bangin AD. Oheiselta videolta pääset tutustumaan häneen paremmin!Nähdäänkö töissä?

Katso avoimet paikkamme ja hae osaksi Aava & Bangin tiimiä. Arkea ja toimintaa ohjaavat arvot 

Välitetään toisistamme

Rakkauden ja välittämisen ilmapiiri saa meidät loistamaan. Kun tunnemme toisemme ja toistemme vahvuudet, voimme hyödyntää jokaisen osaamista parhaalla mahdollisella tavalla tiimin ja asiakkaan hyväksi. Turvallisessa ympäristössä uskallamme olla aitoja, ideoida, kyseenalaistaa ja nostaa esille vaikeampiakin aiheita. Innostava ja yhteen hitsautunut työyhteisö rohkaisee meitä ylittämään itsemme ja on tukena myös silloin, kun maailmalla tuulee.

 

Välitetään toisistamme, Aava & Bang työpaikkana
 

Haastetaan itsemme

Asetamme aina riman korkealle. Teemme työmme laadukkaasti ja pieteetillä, mutta hymynkare suupielessä.Emme etsi helppoa ratkaisua vaan haastamme hyväntuulisesti niin itsemme kuin asiakkaamme. Kankeiden prosessien sijaan kehitämme ketterästi ja kasvamme jatkuvasti entistä ammattitaitoisimmiksi osaajiksi.

 
 

Haastetaan itsemme
 

Ajatellaan isosti

Määrittelemme tekemisellemme aina ensin tavoitteet ja onnistumisen mittarit. Vasta sitten päästämme luovuuden valloilleen pitäen tavoitteet kirkkaana omassa ja asiakkaan mielessä koko matkan ajan. Yksityiskohtiakin viilatessa kokonaisuus on meidän kompassimme, joka pitää suunnan oikeana.

 
 
 

Ajatellaan isosti, Aava & Bang arvot
 

Onnistutaan yhdessä

Onnistunut kasvumarkkinointi edellyttää korkeaa yksilötason osaamista, mutta varsinainen lisäarvo syntyy moniammatillisesta tiimistä ja toisiaan täydentävästä osaamisesta. Kun ratkomme haasteita porukalla, syntyy jotain uutta ja ainutlaatuista. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja juuri siksi meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Yhdessä, ja vain yhdessä, voimme olla enemmän.

 
 
 

Aava & Bang onnistutaan yhdessä

Etsimme uusia kasvuntekijöitä joukkoomme

Katso avoimet paikkamme ja hae osaksi Aava & Bangin tiimiä.  

Tutustu tulevaan työkaveriisi!

Tässä on Jesse, Aava & Bangin verkkopalvelutiimin vetäjä. Oheiselta videolta pääset tutustumaan häneen paremmin!Hanne-Mari Miskala

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja

Soita +358 40 570 8504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Heräsikö mieleen kysymys? Ota yhteyttä!