Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Tilaa tavoitteille., kasvulle., tuloksille., oppimiselle., elämälle., sinulle.

Oletko sinä seuraava kasvumarkkinoinnin suunnannäyttäjä?

 

Tutustu avoimiin paikkoihin

 

Ihmislähtöistä työelämää tinkimättömällä ammattitaidolla.

Laaja osaamisen kirjo, talo täynnä oman alansa ammattilaisia. Aava & Bangilla me erilaisia polkuja kulkeneet kohtaamme ja luomme yhdessä jotain, mihin emme yksin pystyisi — arvoisemme työpaikan.

Joka päivä me osoitamme kuinka vahva välittämisen kulttuuri ei ole kovaa ammattitaitoa nakertava tekijä, vaan se salainen ainesosa, jonka avulla teemme laadukasta työtä ja onnistumme yhdessä. Me olemme kunnianhimoisia, tavoitteellisia, aina parempaan pyrkiviä ja periksiantamattomia. Työkulttuurimme luo meille vakaan ja turvallisen pohjan kehittää ja kehittyä, saavuttaa tavoitteemme rakentaa yrityksiä, joihin työntekijät sekä asiakkaat haluavat sitoutua.

Kun tinkimätön ammattitaito yhdistyy ihmislähtöiseen työkulttuuriin, syntyy jotakin todella uniikkia. Jotain mikä pitää itse kokea.

 

Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae!0

työkaveria, joihin pääset tutustumaan aivan pian

0

vuotta putkeen tutkitusti Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa

0

eNPS-arvo vuonna 2023

 

Kestävän kasvumarkkinoinnin suunnannäyttäjät

Periksiantamattomia kehittäjiä, tiimin rakentajia, ratkaisujen etsijöitä, tavoitteellisia tekijöitä, osaavia oivalluttajia, arvoisiasi ammattilaisia, asiakkaiden luottopakkeja — Kestävän kasvumarkkinoinnin suunnannäyttäjiä. Tätä kaikkea on Aava & Bang.

Aava & Bangilla ei tehdä valintaa huippuosaamisen ja inhimillisen työkulttuurin välillä. Me yhdistämme nämä tekijät ja luomme jotain uniikkia.

Me tuemme, kannustamme ja kannamme vastuun yhdessä. Rakennamme ensiluokkaista asiakas- ja työntekijäkokemusta, asetamme tavoitteita ja teemme töitä tuloksellisesti. Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Me tuomme yhteen ihmiset, joita yhdistää sama asia: kova asiantuntijuus ja intohimo rakentaa yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Aava & Bang henkilöstö
 

Vahvuutemme työpaikkana

Vuonna 2022 toteutetussa Great Place to Work Trust Index™ -henkilöstötutkimuksessa vahvuutemme työpaikkana olivat:

  • Meillä ihmiset välittävät toisistaan
  • Johdon toimintatapa on rehellinen ja eettinen
  • Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä
  • Johto kohtelee minua yksilönä, ei vaan työntekijänä
  • Voin luottaa ihmisten yhteistyöhalukkuuteen

Trust Index™  -tutkimuksen mukaan 100 % Aava & Bangin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38%.

2023_Suomi_Parhaat Ty”paikat   2023-Best-Workplaces-Europe-Logo

610A0741-Edit
 

Miksi Aava & Bang? 

Palkittu työnantaja

Me Aava & Bangilla olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa juuri meidän työntekijöillemme ja haluamme, että myös riippumattomat tahot auttavat meitä tunnistamaan vahvuuksiamme sekä kehityskohteitamme.

Meille on myönnetty useana vuonna peräkkäin Great Place to Work® -sertifiointi, joka on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Vuonna 2023 Aava & Bang valittiin Great Place to Work® -listauksessa Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi sekä Euroopan 30. parhaaksi työpaikaksi keskisuurten yritysten sarjassa. Vuonna 2021 sijoituimme rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkitsevan Rekrygaalan finaaliin yhtenä vuoden parhaista työnantajabrändeistä. 

 

Hyvinvointi

Uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon vaikuttaa esimerkiksi työn joustavuus, yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteiden huomioiminen ja johtamiskäytänteet. Tuemme työntekijöitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamisessa ja vuosittaiset hyvinvointiedut valitaan henkilökunnan toiveiden pohjalta.

Tänä vuonna hyvinvointia tukeviin palveluihin kuuluu laajennettu työterveys, erikoissairaanhoidon ja vapaa-ajan tapaturmat kattava vakuutus, matalan kynnyksen työpsykologipalvelu, joustavat hyvinvointiedut sekä yhteisölliset kohtaamiset ja tapahtumat.

 

Työskentely- ja organisaatiokulttuuri

Olemme itseohjautuva organisaatio, jossa yksilöillä ja tiimeillä on vapaus ja vastuu oman työn järjestämisestä sekä kehittämisestä. Voit siis hyödyntää työskentelylokaatiota ja -aikoja, jotka ovat tekemisesi ja tiimityön kannalta tarkoituksenmukaisia.

Erityinen vahvuutemme on tiimityö, joka tapahtuu asiakkuuksien ympärille muodostetuissa moniosaajatiimeissä. Itsenäinen työote vaatii tuen ja siksi panostamme jatkuvasti tiiminvetäjien ja esihenkilötyön kehittämiseen. Meille johtajuus ei ole titteli, vaan arkipäivän tekoja. Meidän joukkoomme sopivat ihmiset, jotka motivoituvat statuksen sijaan tavoitteista, tuloksista, yhdessä tekemisestä ja edestä johtamisesta.

 

Oppiminen

Me tarkastelemme kehittymistä kokonaisuutena. Ei ole erikseen hyvinvointia töissä ja sen ulkopuolella. Samaan tapaan me uskomme, että myös ammattilaisena kehittyminen sisältää kasvamisen ihmisenä. Haluamme auttaa sinua tunnistamaan ammatilliset vahvuutesi ja kehittymään niiden suuntaan systemaattisen kehittymisen, moniammatillisen sparrauksen sekä roolin painotusten keinoin. 

Meillä tiimin vastuulla on huolehtia, että tiimin osaaminen, palvelut ja tekemisen tavat kehittyvät jatkuvasti ja vastaavat asiakkaiden tarpeita. Pääset siis aktiivisesti kehittämään yhteistä tekemisen mallia ja rakentamaan tulevaisuuden onnistumisia. Haluamme investoida 10% työajasta oppimiseen ja kehittymiseen, ja tarjota henkilöstölle myös yhteisiä koulutuksia ja syventäviä koulutuspolkuja.

 

Aava & Bangin edut ja aineeton palkitseminenLaajennettu työterveys

 

Kattava sairaskuluvakuutus

 

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Matalan kynnyksen työpsykologi

Valittavat edut 200€ vuodessa

Puhelinetu

 

Työsuhdepyörä-etu

Palkallinen vanhempain- ja raskausvapaa

Joustavat työskentelytavat

 

10% työajasta kehittämiseen ja kehittymiseen

Tunti työaikaa viikossa liikuntaan

Yhteiset koulutukset ja koulutusohjelmat

Aamupalat toimistolla

Perheiden tapahtumat

 

Verenluovutus työajalla

Harrastekerhot ja after workit

 

Tutustu tulevaan työkaveriisi!

Tässä on Anna-Kaisa, Aava & Bangin AD. Oheiselta videolta pääset tutustumaan häneen paremmin!Arkea ja toimintaa ohjaavat arvot 

Välitetään toisistamme

Rakkauden ja välittämisen ilmapiiri saa meidät loistamaan. Kun tunnemme toisemme ja toistemme vahvuudet, voimme hyödyntää jokaisen osaamista parhaalla mahdollisella tavalla tiimin ja asiakkaan hyväksi. Turvallisessa ympäristössä uskallamme olla aitoja, ideoida, kyseenalaistaa ja nostaa esille vaikeampiakin aiheita. Innostava ja yhteen hitsautunut työyhteisö rohkaisee meitä ylittämään itsemme ja on tukena myös silloin, kun maailmalla tuulee.

 

B-287
 

Haastetaan itsemme

Asetamme aina riman korkealle. Teemme työmme laadukkaasti ja pieteetillä, mutta hymynkare suupielessä. Emme etsi helppoa ratkaisua vaan haastamme hyväntuulisesti niin itsemme kuin asiakkaamme. Kankeiden prosessien sijaan kehitämme ketterästi ja kasvamme jatkuvasti entistä ammattitaitoisimmiksi osaajiksi.

 
 

Haastetaan itsemme
 

Ajatellaan isosti

Määrittelemme tekemisellemme aina ensin tavoitteet ja onnistumisen mittarit. Vasta sitten päästämme luovuuden valloilleen pitäen tavoitteet kirkkaana omassa ja asiakkaan mielessä koko matkan ajan. Yksityiskohtiakin viilatessa kokonaisuus on meidän kompassimme, joka pitää suunnan oikeana.

 
 
 

B-197
 

Onnistutaan yhdessä

Onnistunut kasvumarkkinointi edellyttää korkeaa yksilötason osaamista, mutta varsinainen lisäarvo syntyy moniammatillisesta tiimistä ja toisiaan täydentävästä osaamisesta. Kun ratkomme haasteita porukalla, syntyy jotain uutta ja ainutlaatuista. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja juuri siksi meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Yhdessä, ja vain yhdessä, voimme olla enemmän.

 
 
 

kesäpäivät 2023 2

Oletko sinä seuraava kasvumarkkinoinnin suunnannäyttäjä?

Katso avoimet paikkamme ja hae osaksi Aava & Bangin tiimiä.  

Tutustu tulevaan työkaveriisi!

Tässä on Jesse, Aava & Bangin verkkopalvelutiimin vetäjä. Oheiselta videolta pääset tutustumaan häneen paremmin!Hanne-Mari Miskala

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja

Soita +358 40 570 8504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Heräsikö mieleen kysymys? Ota yhteyttä!