Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Tulokset kaukana horisontissa?

Teollisuuden B2B-markkinointi ja viestintä

Teollisuuden markkinointi vaatii systemaattisuutta ja pitkäjänteisyyttä, sillä kuten B2B-bisneksessä ylipäätään, asiakkaiden harkinta-ajat voivat olla pitkiä ja kestää jopa vuosia. Meidän tavoitteenamme on suunnitella kanssasi markkinointi-, viestintä- ja myyntiratkaisuja, jotka huomioivat pitkän aikavälin vaikuttavuuden, tarjoten samalla mahdollisuuden myös nopeisiin tuloksiin etenkin digimarkkinoinnin avulla.

 

Jätä tarjouspyyntö
Markkinointistrategi työssään

3 syytä, miksi Aava & Bang on paras kumppani teollisuuden alan yrityksen markkinointiviestintään

1

Asiakkaasi ymmärrys

Me olemme tunnettuja asiakasymmärryksestä ja ymmärrämme myös sinun asiakastasi. Emme ryhdy heti tekemään taktisia toimenpiteitä, vaan haluamme ensin vierailla tehtaallasi, nähdä tuotteitasi, tutkia dataa ja ymmärtää myyntitaktiikoitasi. Vasta sitten suunnittelemme, mikä viesti toimii sinun asiakkaallesi. 

2

Löydä neula heinäsuovasta

Analysoimme tarkasti kohderyhmiäsi ja kilpailijoitasi, jotta voimme kohdentaa markkinointiviestisi juuri oikeille tahoille. Tämä vaatii testejä ja pitkää yhteistyötä esimerkiksi digimarkkinoinnissa. Saavutat parempia tuloksia ja säästät resursseja kohdentamalla viestisi oikeaan osoitteeseen.

3

Luovuus

Vaikka teollisuuden yritysten toimintaympäristö voi olla vakava ja tekninen – joissain maissa hyvinkin konservatiivinen – rohkenemme silti käyttää luovia ja innovatiivisia markkinointi- ja viestintäkeinoja. Voit erottua visuaalisesti houkuttelevilla sisällöillä, kiinnostavilla tarinoilla, myynnillistä näkemystä unohtamatta.

Tutustu palveluihimme

Asiakasymmärrys ja halu ratkaista ovat kaiken tekemisemme ytimessä. On tarpeesi sitten tuotelanseeraus, sisäisen viestinnän koulutus tai jälleenmyyjäkentän myyntimateriaalit, meiltä saat aina enemmän kuin rutiinisuorituksen.

Brändi

Rakennamme brändejä, joihin henkilöstö ja asiakkaat sitoutuvat. Olemme apunasi brändiuudistuksissa ja työnantajamielikuvan rakentamisessa. 

Lue lisää
Brändipalvelut

Viestintä

Vaikuttavaa viestintää suunnittelusta toteutukseen. Kun haluat rakentaa Suomen parasta strategia- ja työyhteisöviestintää, olemme etsimäsi kumppani.

Lue lisää
Viestintäpalvelut

Markkinointi

Erottuvaa B2B-markkinointia, luovaa suunnittelua ja vaikuttavia tuloksia. Kaikki, mitä tarvitset markkinoinnin suunnitteluun, johtamiseen sekä tavoitteelliseen tekemiseen.

Lue lisää
Markkinoinnin palvelut

Digi

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen vahvaan digiosaamiseen. Kasvata kanssamme myyntiä digitaalisissa kanavissa, olemme kumppanisi suunnittelussa, toteutuksessa ja tuloksissa!

Lue lisää
Digitaaliset palvelut

Kehitys ja valmennus

Tutustu valmennus-, koulutus- ja konsultointipalveluihimme. Toteutamme yrityskohtaisia, tarpeisiinne räätälöityjä valmennuksia markkinoinnin, viestinnän, johtamisen ja myynnin teemoista.

Lue lisää
Valmennuspalvelut

Rekrytointi

Kumppanisi rekrytoinneissa ja rekrymarkkkinoinnissa. Rakennetaan suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa, yksi yritys ja osaaja kerrallaan.

Lue lisää
Rekrytoinnin palvelut

Muun muassa näiden yritysten kasvutarinoissa olemme mukana:

Extron

Extronille luotiin brändi, joka korostaa pohjoismaista asiantuntemusta kaikkialla maailmassa.

Lue lisää

Extron

Moventas

Tuotelanseeraus

Lue lisää

Moventas

AGCO Power

Näyttävä brändiuudistus sekä verkkosivut.

Lue lisää
AGCO Power

Kreate

Suoraselkäisen brändin kiteytyminä brändivideo ja sivusto.

Lue lisää
Kreate
Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä!

Jätä viestisi tästä, niin me olemme sinuun yhteydessä pikemmin kuin huomaatkaan.