Räätälöidyt puhujakeikat

RÄÄTÄLÖIDYT PUHUJAKEIKAT

Ei ole niin pientä tai niin suurta tilaisuutta, mihin inspiroiva puhuja ei toisi lisäarvoa. Tapahtuman herättämien ajatusten ja hyvän fiiliksen avulla ihmiset muistavat tilaisuuden ja sitä kautta myös sen sanoman. Tarinat ovat modernin ajan tiedonsiirtovälineitä, joissa sanoman ja opetuksen lisäksi siirtyy useasti myös tunne – se jää nimittäin helposti pelkiltä powerpoint -kalvoilta välittymättä. Kun tarinan opetus ja sanoma toimitetaan inspiroivan kehyskertomuksen kautta, saadaan kuulijat innostumaan ja sitä kautta toimimaan!

Meiltä voit tilata ammattipuhujan kertomaan tarinoita tilaisuuteesi toivomastasi aiheesta. Kun istumme yhdessä alas kahvikupposen ääreen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, varmistamme, että kerrotut tarinat kohtaavat juuri sinun kuulijasi.

mikko kalliola

MIKKO KALLIOLA

Tämä mies ei esittelyjä kaipaa. Luova johtajamme ja perustajajäsenemme Mikko Kalliola ei jätä ketään kylmäksi. Puhujana hän saa kehuja omaperäisyydestään, räjähtavästä energiasta sekä tarttuvasta huumorista. Mikko on vuosien saatossa valmentanut satoja yrityksiä erinomaisin tuloksin.

Mikon suosittuja puheenaiheita ovat:

+ Oman osaamisen tuotteistaminen, ”minusta menestys”
+ Vision merkitys myyntityössä
+ Vaikuttavan esiintymisen kulmakivet
+ Pyhän löytäminen markkinoinnista

TEEMU KANKAINEN

Päävalmentajanamme toimiva Teemu on suosittu puhuja erilaisissa tapahtumissa ja valmennuksissa. Innostava ja ihmisläheinen ote on kerännyt rutkasti positiivista palautetta kuulijoilta, sillä Teemun intohimona on saada ihmiset syttymään ajattelemaan omia unelmiaan ja sitä kautta myös toteuttaa niitä.

Teemun suosittuja puheenaiheita ovat:

+ Kasvun edellytykset
+ Tiimityö ja sen johtaminen
+ Johtajana kasvaminen
+ Yrityskasvu kasvumarkkinoinnin keinoin


KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Päivi Nieminen

Asiakkuusjohtaja