Viritä työt ja tekijä kasvun välineeksi.

Markkinointivirittämö pk-yrityksille

VIRITÄ YRITYKSESI MYYNTI JA MARKKINOINTI UUDELLE TASOLLE

Markkinointivirittämö -kasvuohjelman avulla kiihdytämme yrityksesi kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen. Suomalaisilla pk-yrityksillä on erinomaista osaamista tuotteiden, palveluiden ja innovaatioiden tekemiseen, mutta tuloshakuista markkinointia ei osata tehdä ammattimaisesti. Me uskomme, että suomalaisten yritysten kilpailukyky perustuu kansainvälisiä kilpailijoita paremmalle markkinoinnille ja myynnille.

Markkinointivirittämö auttaa minimoimaan rekrytoinnin riskit – saat markkinoinnin ammattilaisten tuen uuden osaajan perehdytykseen ja viisi kuukautta tuettua aikaa virittää markkinoinnin yrityksen kasvun moottoriksi. Kasvuohjelma on kehitetty yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa kirittämään pk-yritysten kasvua ja rakentamaan tulevaisuuden markkinoinnin osaajille uusia urapolkuja.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Markkinointivirittämöstä

Markkinointivirittämö pähkinänkuoressa

+ 15 yritystä
+ 15 myynnin ja markkinoinnin osaajaa
+ 5 kuukautta aikaa virittää yrityksenne markkinointia ja kirkastaa kasvustrategia
+ Kevyt ja mutkaton rekrytointiprosessi
+ Tukea osaajan perehdytykseen ja ohjaukseen
+ Osaajan 5kk työskentelyjakso yrityksessä
+ Markkinoinnin ja kasvustrategian sparraus yritysten työpajoissa sekä valmennusta osaajalle 5kk ajan

MIKSI MARKKINOINTIVIRITTÄMÖ?

✔︎ Pääset kehittämään yrityksesi liiketoimintaa kasvumarkkinoinnin keinoin.
✔︎ Minimoit rekrytoinnin riskit ja saat tukea uuden osaajan rekrytointiin ja perehdytykseen.
✔︎ Saat viisi kuukautta tuettua aikaa virittää yrityksen markkinointia, brändiä, kasvustrategiaa ja myyntiä yhdessä uuden osaajan kanssa
✔︎ Saat yrityskohtaista tukea osaajan roolin rakentamiseen ja markkinoinnin kehittämiseen kasvumarkkinoinnin ammattilaisilta.
✔︎ Lopputuloksena syntyy happotestattu ja visualisoitu markkinoinnin malli, joka viitoittaa tulevat kasvun askeleet.
✔︎ Pääset verkottumaan muiden kasvuyrittäjien kanssa.

SEURAAVAT KASVUOHJELMAMME

Syksy 2021 – Ilmoittautuminen Etelä-Pohjanmaan ja Päijät-Hämeen Markkinointivirittämöihin on auki nyt! 📩

Etelä-Pohjanmaan Markkinointivirittämö: Rekrytointi tapahtuu tammikuussa 2022. Yrityksen ja osaajan yhteinen neljän kuukauden taival alkaa helmikuussa ja päättyy kesäkuussa 2022. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi.

Päijät-Hämeen Markkinointivirittämö: Rekrytointi tapahtuu tammi-helmikuussa 2022. Yrityksen ja osaajan yhteinen viiden kuukauden taival alkaa maaliskuussa ja päättyy elokuussa 2022. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi.

Haluatko mukaan? Kysy lisätietoja! ✔︎

HAE MUKAAN OHJELMAAN

Valitsemme mukaan ohjelmaan noin 15 yritystä, joilla on tahtotila kasvaa ja kehittää markkinointiaan kasvun mahdollistamiseksi sekä tarve rekrytoida uusi myynnin ja markkinoinnin osaaja vuoden 2022 aikana. Pk-yrityksillä ei aina ole aikaa tai resursseja uuden rekrytoinnin toteuttamiseen, jolloin mahdolliset työpaikat ja uudet osaajat eivät löydä toisiaan. Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tuo vastauksen tähän haasteeseen kohtauttamalla alan ammattilaiset ja kasvuhaluiset yritykset.

psst. Jos olet markkinoinnin tekijä vailla unelmaduuniasi, jatka lukemista täällä.

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Petteri Vuorenmaa

Projektikoordinaattori, valmennusohjelmat

Aleksi Iittainen

Myyntispesialisti

Mirva Jokilehto

Myyntispesialisti