Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Ilmoittaudu maksuttomaan IMAGO-valmennukseen! 

Miten johtaa työntekijäkokemusta, rakentaa monimuotoista työyhteisöä, houkutella oikeat osaajat ja erottua työmarkkinoilla?

Ilmoittaudu mukaan!

IMAGO_vastustamaton2_logolla-1200x628-px (1)
 

Vahva työnantaja. Vahva organisaatio.

IMAGO-valmennus jatkuu jo kolmatta vuotta! Toivotamme pienet ja keskisuuret yritykset eri puolilta Suomea tervetulleeksi valmennukseen, jossa syvennytään vahvan työnantajamielikuvan rakentamiseen sisältä ulospäin. Valmennus koostuu noin 1,5 kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä sekä vapaaehtoisesta vertaissparrauksesta.

Valmennuksessa pureudutaan sisältä vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, monimuotoiseen rekrytointiin, veto- ja pitovoimaisen työntantajakuvan rakentumiseen osaajamarkkinoinnin keinoin sekä onnistuneen rekrytointi- ja perehdyttämisprosessin kulmakiviin.

IMAGO on valtakunnallinen hanke, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. IMAGO on osa Talent Boost -toimenpideohjelmaa ja saa rahoituksensa Pohjois-Savon ELY-keskuksen hallinnoimasta kansainvälisyysmäärärahasta.

Maksuttomien IMAGO-valmennusten päätavoitteena on

 • Kehittää työnantajamielikuvaa, joka kattaa paitsi yrityksen ulkoisen brändin myös kyvyn vastata työnhakijoiden ja työntekijöiden kasvaviin odotuksiin.

 • Kehittää monimuotoista rekrytointi- ja perehdytysosaamista.

 • Antaa käytännön vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman yrityksen johtamisen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

 • Kehittää osallistuvien yritysten sisäistä kansainvälistymishalukkuutta sekä monimuotoisuusosaamista ja näin helpottaa rekrytointien onnistumista.

 • Ennen kaikkea sytyttää yrityksissä positiivinen kipinä, jonka avulla yritysten rohkeus ja kyky vastaanottaa osaajia kehittyy.

Ilmoittaudu mukaan! 

Miksi mukaan?


Kilpailu osaavasta työvoimasta käy koko ajan kuumempana ympäri Suomen. Väestönkasvun hidastuessa ja yhteiskunnan monimuotoistuessa yrityksiltä vaaditaan entistä kattavampaa osaamista ammattitaitoisen työvoiman saamiseksi ja pitämiseksi. On osattava hakea oikeat osaajat kasvun tueksi ja vakuutettava heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On huolehdittava, että tulevaisuuden onnistumisen kannalta riittävä monimuotoisuus säilyy yrityksessä ja erilaisia osaajia osataan johtaa oikein. Myös laadukas perehdytys on osaajien houkuttelussa ja sitouttamisessa avainasemassa.

Valmennukset vahvistavat osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, monimuotoisen rekrytointiosaamisen, yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Miksi mukaan Imagoon?
 

Kenelle?

 • Pienten ja keskisuurten yritysten johdolle, HR:lle sekä muille avainhenkilöille.

 • Yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä tai maksamatonta verovelkaa (tai joilla on niistä olemassa oleva maksusuunnitelma), ja jotka työllistävät yrittäjän lisäksi 1–250 työntekijää. Julkisen sektorin organisaation henkilöstömäärä voi olla suurempi kuin 250.

 • Valmennukset ovat ryhmämuotoisia verkkovalmennuksia, joihin voi osallistua 10–20 yritystä ja 1–2 avainhenkilöä kustakin yrityksestä. Yhdestä yrityksestä voi siis osallistua kaksi henkilöä, joten valmennukseen voi osallistua joko yksin tai työkaverin kanssa. 

 • Valmennuksissa ei ole toimialarajauksia ja valmennus sopii myös julkisen sektorin työnantajille.

Kenelle Imago valmennus on tarkoitettu
 

Miten?

 • Maksuton valmennus koostuu 1,5 kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä sekä vapaaehtoisesta vertaissparrauksesta.

 • Valmennukset ovat vuorovaikutteisia ja rakentuvat monipuolisesti asiantuntijapuheenvuoroista, ryhmäkeskusteluista ja tehtävistä.

 • Vapaaehtoisessa vertaissparrauksessa pääset keskustelemaan ja sparrailemaan toisiaan valmennuksen teemoista.

 • Valmentajina toimivat kokeneet Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

 • Valmennukset toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa, joten osallistuminen onnistuu joustavasti paikasta riippumatta.

Miten Imago valmennukset toteutetaan

IlmoittautuminenIlmoittaudu vuoden 2024 ryhmiin! 

Ilmoittaudu mukaan aikatauluusi sopivaan valmennusryhmään täyttämällä oheinen lomake. Voit halutessasi ilmoittaa yhden kollegan mukaan valmennukseen.

Syksyn ryhmät

RYHMÄ TÄYNNÄ! Ryhmä 8
1. valmennuspäivä: 27.8. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 12.9. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 24.9. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 3.10. klo 11–16

RYHMÄ TÄYNNÄ! Ryhmä 9
1. valmennuspäivä: 10.9. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 24.9. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 8.10. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 16.10. klo 11–16

Ryhmä 10
1. valmennuspäivä: 17.9. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 2.10. ko 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 15.10. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 23.10. klo 11–16

Kuntasektorille suunnattu ryhmä
1. valmennuspäivä: 25.9. klo 11–16

2. valmennuspäivä: 9.10. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 23.10. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 30.10. klo 11–16

Ryhmä 11
1. valmennuspäivä: 8.10. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 24.10. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 5.11. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 14.11. klo 11–16

Teknologia-alalle suunnattu ryhmä
1. valmennuspäivä: 22.10. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 7.11. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 19.11. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 28.11. klo 11–16

Sosiaali- ja terveysalalle suunnattu ryhmä 2
1. valmennuspäivä: 5.11. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 19.11. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 26.11. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 3.12. klo 11–16

Ryhmä 12
1. valmennuspäivä: 12.11. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 26.11. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 3.12. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 12.12. klo 11–16

Ruotsinkielinen ryhmä
1. valmennuspäivä: 3.10. klo 11–16
2. valmennuspäivä: 17.10. klo 11–16
vapaaehtoinen vertaissparraus: 30.10. klo 8.30–9.30
3. valmennuspäivä: 7.11. klo 11–16Ilmoittautumislomake

Miksi valita meidät?

Aava & Bangin suurena unelmana on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa rakentamalla yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat sitoutuvat. Valmennamme vuosittain yli 200 yritystä ja ja työllistämme 80 markkinoinnin, viestinnän ja HR:n asiantuntijaa. Kasvuohjelmiemme kautta syntyy joka vuosi yli 100 uutta markkinoinnin työpaikkaa. Palveluvalikoimassamme yhdistyy markkinoinnin ja sisäisen viestinnän kehittämispalvelut, valmennukset sekä laajat mainostoimistopalvelut.

Aava & Bang on palkittu Suomen parhaana työpaikkana vuonna 2020, ja samana vuonna yritys sijoittui myös Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon. Vuonna 2021 yritys palkittiin yhtenä Suomen parhaista työnantajabrändeistä.Tutustu valmentajiin

Maksuttoman IMAGO-valmennuksen valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Vilja Laaksonen
Emma-Reetta Hämäläinen
Minna Haapsaari
Taru Latvala

Vilja Laaksonen, Aava & Bangin toimitusjohtaja ja viestinnän tohtori, joka uskoo kaiken hyvän elämässä kytkeytyvän viestintään. Viljan kanssa pääset syventymään työnantajamielikuvan perusteisiin. 

Emma-Reetta Hämäläinen, Aava & Bangin sisäisen viestinnän asiantuntija, jolla on vuosien kokemus inhouse-viestijän roolissa ja joka innostuu erityisesti vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin edistämisen välisestä suhteesta. Emma-Reetta johdattelee sinut työnantajamielikuvan perusteisiin.

Minna Haapsaari, Aava & Bangin sisäisen viestinnän asiantuntija, joka syttyy palvelumuotoilusta ja jolla on monipuolinen osaamis- ja valmennustausta viestinnän tehtävissä. Minna keskittyy kanssasi erityisesti työnantajamielikuvan perusteisiin.

 

Taru Latvala, Aava & Bangin markkinointipäällikkö, jolla on hallussa osaajamarkkinoinnin salat. Monikanavainen rekrymarkkinointi on Tarun vahvuus ja siitä pääset kuulemaan lisää osaajamarkkinoinnin valmennusiltapäivässä.

 
 
Jenna ter Berg
Riikka Ahmaniemi
Emma Kolppanen
Hanne-Mari Miskala

Jenna Ter Berg, Aava & Bangin ohjaava valmentaja, jonka kanssa kulkee vuosittain uuteen rooliin yli 50 markkinoinnin osaajaa. Jennaan pääset tutustumaan, kun syvennymme onnistuneen rekrytoinnin kulmakiviin. 

 

Riikka Ahmaniemi, Aava & Bangin kasvuvalmentaja ja operatiivinen johtaja, jolla on vuosien kokemus valmennuksesta, rekrytoinneista ja työn ohjauksesta. Riikan kanssa perehdymme erityisesti onnistuneen rekrytoinnin ja perehdytyksen saloihin. 

 
 
 

Emma Kolppanen, Aava & Bangin rekrytoiva markkinoinnin valmentaja, joka vastaa asiakkaidemme onnistuneista rekrytoinneista. Valmennuksessa pääset kuulemaan Emman vinkit siihen, mistä onnistunut rekrytointi ja perehdytys muodostuu. 

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bangin henkilöstöjohtaja, joka on kuljettanut Aava & Bangin Suomen parhaiden työpaikkojen ja houkuttelevimpien työnantajabrändien joukkoon. Hanne-Marilta kuulet, mitkä ovat onnistuneen rekrytoinnin kulmakivet.

 
 
Ronja Martikainen
Mira Pekkarinen

Ronja Martikainen, Aava & Bangin projektipäällikkö ja sisältömarkkinoinnin asiantuntija, joka johdattaa sinut onnistuneen osaajamarkkinoinnin saloihin. 

 
 

Mira Pekkarinen, Aava & Bangin sisältömarkkinoinnin asiantuntija, jolta kuulet vinkit menestyksekkääseen osaajamarkkinointiin.

 
 
 

Heräsikö kysyttävää?

Mikäli mieleesi juolahti kysymys, ota ihmeessä yhteyttä.

Ronja Martikainen
Projektipäällikkö
Aava & Bang Oy
📞 +358 40 158 1781
📩 ronja.martikainen@bang.fi

Ronja

Mahdollistajat

IMAGO on valtakunnallinen hanke, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. IMAGO on osa Talent Boost -toimenpideohjelmaa ja saa rahoituksensa Pohjois-Savon ELY-keskuksen hallinnoimasta kansainvälisyysmäärärahasta.TEM_LB01_logo-v_fi_B3___WEB (1)
TE__LA10_te1logo___B3___RGB 4
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB-1
aava-bang-logo-black