Opa Muurikka

Opa Muurikka Oy:n missiona on tuottaa asiakkailleen elämyksiä – sisällä ja ulkona. Valikoimaan kuuluvat kolmen tunnetun brändin: Opan, Muurikan ja Kotakeittiön tuotteita sisä- ja ulkoruuanlaittoon. Opa Muurikan arvot kumpuavat tuotemerkkien perinteikkäästä historiasta ja niitä ovat positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima.

Näitä olemme tehneet:
+ Verkkosivu-uudistus
+ Verkkokauppa, lanseeraussuunnitelma ja jatkuva kehittäminen
+ Visuaalisen ilmeen päivitys
+ Markkinoinnin automaatio
+ Hakusanamainonta ja remarketing
+ Videotuotannot

YHTEISTYÖN LÄHTÖKOHDAT

Yhteistyömme alkoi alkuvuonna 2018, kun lähdimme suunnittelemaan ja toteuttamaan Opa Muurikalle uutta verkkopalvelua ja verkkokauppaa. Verkkokauppa haluttiin uudistaa vastaamaan paremmin Opa Muurikan tarpeita ja viestimään haluttua tunnetta selkeämmin. Suurena tavoitteena oli myös myynnin kasvattaminen sekä kansainvälistymisen edistäminen.

MARKKINOINNIN KEHITTÄMISTÄ SISÄISESTI JA ULKOISESTI

Suunnitteluvaihe alkoi toimintatapamme mukaan yhteisillä työpajoilla, joissa kirkastettiin mm. visio, missio, ydinlupaus sekä kohderyhmät ja asiakasarkkityypit. Uuden verkkokaupan julkaisun yhteydessä päivitimme myös Opa Muurikan visuaalisen ilmeen ja autoimme uudistuksista viestimistä mm. verkkokaupan lanseeraussuunnitelman sekä erilaisten digikampanjoiden avulla. Verkkokaupan lanseerauksessa hyödynsimme myös videomarkkinointia. Lanseerauksen jälkeiseen elämään rakensimme Opa Muurikalle myös sisältösuunnitelman, johon määritimme mm. heidän tarpeisiinsa sopivat sisältötyypit, teemat ja kanavat.

Opa Muurikka on myös osallistunut Markkinointivirittämö -valmennusohjelmaamme, jonka kautta rekrytoimme heille uutta osaamista avuksi markkinoinnin operatiiviseen toimintaan.

TULOKSET

Yhteistyömme markkinoinnin kehittämisen parissa jatkuu edelleen mm. kuukausittaisen digimarkkinoinnin sekä verkkokaupan jatkuvan kehittämisen osalta. Hakusanamainonnan ROI oli viime vuonna 300 %.

Vaikuttavat verkkosivut ja verkkokaupat

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia verkkosivuja ja verkkokauppoja, joiden avulla saavutat liiketoimintasi tavoitteet.

Digimarkkinointi ja -mainonta

Varmistamme, että unelma-asiakkaasi löytää yrityksesi ja tuottamasi sisällöt verkossa.

Videotuotannot

Videotuotantojemme avulla kerromme yrityksesi tarinan, herätämme katsojan mielenkiinnon ja jätämme muistijäljen.

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄÄ, NIIN KERROMME.

Timo Koponen

Myyntijohtaja, partner (lomalla 31.8.2019 asti)

Katja Asikainen

Liiketoimintajohtaja, markkinointiviestintä