AIDOSTI LISÄARVOA TUOTTAVIA TEKSTI-, KUVA- JA VIDEOSISÄLTÖJÄ ASIAKKAALLESI.

Sisältömarkkinointi

KANNATTAAKO SISÄLLÖNTUOTANTO ULKOISTAA?

Ei välttämättä, jos siihen on riittävästi resursseja yrityksen sisällä. Sisällöntuotantoa ei kuitenkaan aina ehdi tehdä yksin, varsinkaan kiireessä ja oman työn ohessa. Yhdessä tekemämme sisältösuunnitelman myötä sisällöntuotanto on helppo ulkoistaa osaaville sisällöntuottajillemme, jotka pitävät huolen siitä, että tuotettu sisältö on yrityksenne näköistä ja tuottaa unelma-asiakkaallenne aidosti kiinnostavaa sisältöä.

Myös verkkosivujen, myyntimateriaalien ja oppaiden tekstisisältöjen tuottaminen on melko työläs ja aikaavievä prosessi, jota ei kannata tehdä hutaisten. Asiantuntijan voi olla myös itse hankalaa kiteyttää asiantuntemuksensa siihen muotoon, että se säilyy lukijalle ymmärrettävänä. Autamme kiteyttämään oleellisen, välittämään ydinviestiänne ja puhuttelemaan oikeita kohderyhmiä.

Sisältömarkkinoinnin kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi haamukirjoitettuja blogiartikkeleita, sosiaalisen median päivityksiä sekä kevyitä somevideoita – ketterästi kuukausisopimuksella.  Yksittäisen kampanjan sijaan sisältömarkkinointia kannattaa ajatella pitkän aikavälin systemaattisena toimintana, jolla ei tavoitella pikavoittoja. Onnistuessaan sisältömarkkinointi on kuitenkin tehokas tapa tuottaa myynnille kuukausittain laadukkaita liidejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa yritystäsi kohtaan.

Oletko valmis saamaan tuloksia sisältömarkkinoinnilla?

Mitä tarjoamme sinulle?

+ verkkosivun tekstisisällöt
+ blogiartikkelit
+ oppaat
+ rekryilmoitukset ja tiedotteet
+ sähköpostikampanjat ja uutiskirjeet
+ referenssitarinat
+ kevyet videototeutukset
+ sosiaalisen median julkaisut

Kuukausisopimuksella varmistat, että valitsemiisi kanaviin tuotetaan aidosti asiakkaallesi arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä teksti-, kuva- tai videomuodossa. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka voimme auttaa sinua laadukkaan sisällön tuottamisessa ja somekanavien hyödyntämisessä!

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Sanna Ojala

Inbound-asiantuntija, myynti & markkinointi

Digimarkkinointi ja -mainonta

Varmistamme, että unelma-asiakkaasi löytää yrityksesi ja tuottamasi sisällöt verkossa.

Sosiaalisen median trendit 2019

Olemme keskustelleet Markkinointivirittämö-koulutusohjelmassamme osaajiemme aikana markkinoinnin trendeistä ja toiminnoista. Selvitimme osaajien kanssa mm., mitä ovat sometrendit vuonna 2019 ja miten huomioida ne omassa työssä.

Laadukkaat sisällöt

Tuotamme vaikuttavia ja tunteita herättäviä sisältöjä monikanavaisesti videoiden, kuvien, tekstin ja visuaalisen ilmeen muodossa.