Markkinointivirittämö

MIKÄ MARKKINOINTIVIRITTÄMÖ?

Markkinointi on kasvuhakuisten yritysten mahdollisuus, mutta myös niiden suurin este. Me Aava & Bangilla haluamme tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Tämä edellyttää innostusta ja suuntaa tekemiselle, tekijöitä ja osaamista sekä tavoitehakuisuutta. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet 3-6 kuukauden mittaisen Markkinointivirittämö -kasvuohjelman.

Kyseessä on kasvuhakuisten pk-yritysten ja tulevaisuuden markkinoinnin osaajien tarpeisiin kehitetty kasvuohjelma, joka haastaa perinteiset valmennukset ja yritysten kehittämisohjelmat. Markkinointivirittämöä toteutetaan tällä hetkellä Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeen, Pohjois-Savon, Pohjois-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella yhteistyössä paikallisen ELY-keskusten ja TE-toimiston kanssa. Ohjelmaan voidaan valita työttömyysuhan alla olevia osaajia.

Markkinointi- ja myyntipainotteinen kasvuohjelma tarjoaa yrityskohtaisen markkinointivalmennuksen lisäksi työntekijän käytännön toteutukseen. Ohjelma tarjoaa myös vaihtoehtoisen mahdollisuuden yrityksen oman avainhenkilön markkinointiosaamisen kehittämiseen, jos osaajan rekrytointi ei ole ajankohtaista. Oletko sinä valmis aloittamaan kasvutarinan kanssamme?

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Satu Vainio

Asiakkuusjohtaja, valmennusohjelmat

Päivi Nieminen

Asiakkuuspäällikkö, valmennusohjelmat

Taru Latvala

Projektipäällikkö, valmennusohjelmat