Kun kaipaat kasvun mahdollistajaa.

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma

Yrittäjä, uupuuko tiimistäsi tuloksellisen markkinoinnin tekijä?

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu sinulle, joka kaipaat lisäkäsiä ja uutta osaamista kasvun vauhdissa pysymiseen. Saat kolme kärpästä yhdellä iskulla – kiihdytämme yrityksesi kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen. 

Etsimme ja valmennamme yrityksesi kasvutarpeisiin sopivan myynnin ja markkinoinnin osaajan 5 kk mittaisen kasvuohjelman kautta. Tavoitteena on, että osaaja alkaa toteuttamaan valmennusohjelman aikana suunnitelmallista markkinointia käytännössä sekä jatkaa yrityksesi kasvun tekemistä työntekijänä ohjelman loputtua. Tämän varmemmaksi ja helpommaksi rekrytointia ja markkinoinnin kehittämistä ei oikeastaan voi edes tehdä.

Vaihtoehtoisesti kasvuohjelma tarjoaa (alueellisesti riippuen) mahdollisuuden yrityksen oman avainhenkilön markkinointiosaamisen kehittämiseen, jos osaajan rekrytointi ei ole ajankohtaista. Oletko valmis aloittamaan kasvutarinan kanssamme?

Kuulostaa hyvältä – miten pääsen mukaan?

Markkinoinnin osaaja, etsitkö uutta unelmaduunia?

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu sinulle, joka etsit uutta uraa sekä työnantajaa markkinoinnin kentällä ja haluat kehittyä tulevaisuuden markkinoinnin osaajaksi. Kirkastamme yhdessä osaamisesi ja autamme viestimään sen yrityksiä puhuttelevalla tavalla, jonka seurauksena pääset rakentamaan itsellesi unelmiesi työpaikkaa kasvuyrityksessä.

Viiden kuukauden kasvuohjelman aikana tarjoamme tuen pysyvän roolin rakentamiseen aina työhaastatteluista työsopimuksen solmimiseen asti. Unohtamatta tietysti sitä substanssiosaamista, jota vahvistetaan lukemattomien erilaisten sisältöjen avulla ryhmävalmennuspäivissä, soluryhmissä ja verkoston tapaamisissa. Tavoitteena on, että kasvuohjelman päätteeksi työllistyt yritykseen.

Mukaan hakeaksesi sinun ei tarvitse olla valmis markkinoinnin ammattilainen. Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, että olet kiinnostunut markkinoijana kehittymisestä ja löydät työnantajien joukosta itseäsi innostavan työnkuvan. Oletko valmis kasvumatkalle?

Jokin tässä kolahti, kerro lisää! ✔︎

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Petteri Vuorenmaa

Projektikoordinaattori, valmennusohjelmat

Emma Kolppanen

Rekrytoiva markkinoinnin valmentaja