Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Virittämö-kasvuohjelmat

Rekrytointiin tähtäävät valmennukset

B-198
 

Mikä ihmeen Virittämö?

Me Aava & Bangilla haluamme tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa – yksi yritys ja osaaja kerrallaan. Virittämö-kasvuohjelmien tavoitteena on vauhdittaa pk-yritysten kasvua vahvistamalla markkinoinnin osaamista yrityksen sisällä sekä luoda uusia urapolkuja osaajille markkinoinnin kentällä. Yrityksille Virittämö on riskitön väylä rekrytoida tiimiin markkinoinnin tekijä, osaajille ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ottaa harppaus uralla eteenpäin ja löytää unelmien työpaikka.

Kasvuohjelmat rakentuvat työssäoppimisesta sekä markkinoinnin valmennuksesta, joiden avulla paitsi osaajan osaamisessa, myös yrityksen markkinoinnissa otetaan valtavia harppauksia. Viiden kuukauden mittaiset ohjelmat toteutetaan rekrykoulutuksena yhteistyössä paikallisen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Yrityksen edustaja, tutustu avoimiin ohjelmiin    Markkinoija, kurkkaa avoimet työpaikat 

Miten kasvuohjelma etenee?

Yhteinen matka alkaa yritysten kanssa osaamistarpeen tunnistamisesta ja kasvua tukevan roolin määrittämisestä. Kun raamit rekrytoinnille ovat selvät, päästään tositoimiin. Sillä tarkoitamme osaajahakua, sopivien kandidaattien kohtaamista ja oman osaajan tai työnantajakumppanin löytymistä. Kasvuohjelma kestää noin viisi kuukautta, jonka aikana osaajia valmennetaan markkinoinnin eri teemoista aina markkinointistrategiasta mobiilivideoiden tuottamiseen. Lopputuloksena yrityksellä on tuloksellinen markkinoinnin malli sekä tekijä sen toteutukseen, ja osaajalla roppakaupalla uutta osaamista sekä työpaikka markkinoinnin kentällä.Osaamistarpeen
määritys, osaajahaku ja rekrytointi

Valmennus, työssä-
oppiminen ja markkinoinnin kehitys

Työsopimus ja
tuloksellinen
markkinoinnin malli

 

Yrittäjä, uupuuko tiimistäsi tuloksellisen markkinoinnin tekijä? 

Virittämö-kasvuohjelmat on rakennettu sinulle, joka kaipaat lisäkäsiä ja uutta osaamista kasvun vauhdissa pysymiseen. Saat kolme kärpästä yhdellä iskulla – kiihdytämme yrityksesi kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen.

Lue lisää ja kurkkaa avoimet ohjelmamme →

ryhmavalmennus-kuvat-500kt-9
 

Markkinoinnin osaaja, etsitkö uutta unelmaduunia?

Etsitkö töitä markkinoinnin ja myynnin kentältä tositarkoituksella? Virittämö-kasvuohjelmat on rakennettu juuri sinulle. Kirkastamme yhdessä osaamisesi ja autamme viestimään sen yrityksiä puhuttelevalla tavalla, jonka seurauksena pääset rakentamaan itsellesi unelmiesi työpaikkaa kasvuyrityksessä.

Osui ja upposi, haluan kuulla lisää! →

ryhmavalmennus-kuvat-500kt-3
 

Miksi Aava & Bang?

Vannomme, että luvassa ei ole turhaa huttua tai tylsiä luentoja. Palautteiden perusteella valmentajiemme asiantuntijuus ja vuorovaikutustaidot hipovat erinomaista ja keskimäärin 87% Virittämöön osallistuvista yrityksistä palkkaa ohjelman päätteeksi markkinoinnin osaajan tiimiinsä.

Meillä on vuosien kokemus sekä valmentamisesta että pk-yritysten markkinoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta, toimialasta riippumatta. Viritämme satoja yrityksiä kasvuun vuodessa ja samaan tahtiin rekrytoimme tiimeihin menestyksekkäästi uusia markkinoinnin tekijöitä. Kasvuohjelmiemme kautta saat markkinoinnin kehittämisen tueksi koko Aava & Bangin osaamisen.

Tutustu referensseihimme 

Mikä mietityttää? Kysy, niin vastaamme.

 Aleksi Iittainen

Aleksi Iittainen

Myyntipäällikkö

Soita +358 40 1990 571
aleksi.iittainen@bang.fi

Emma Kolppanen

Emma Kolppanen

Rekrytoiva markkinoinnin valmentaja

Soita +358 40 767 0036
emma.kolppanen@bang.fi

ELY-keskus logo TE-toimisto logo aava-bang-logo (3)-1