Vaikuttavat sisällöt

Copywriting, tiedotteet, tapahtumat, vastuullisuusraportit, mediasuhteet, webinaarit. Meiltä saat kaiken, mitä vaikuttava viestintä vaatii.

 

Jätä tarjouspyyntö

Johtamisen valmennukset
 

Meiltä saat kaiken, mitä vaikuttava viestintä vaatii. 

Aava & Bangin viestinnän asiantuntijat ovat apunasi, kun kaipaat vaikuttavia sisältöjä, jotka synnyttävät tuloksia ja tunteita.  

Copywriting

Tänä päivänä valtava viesti- ja sisältötulva korostaa entisestään asiantuntevan viestinnän merktystä osana yrityksen tavoitteiden toteutumista ja toimenpiteiden juurruttamista. Copywriting kätkee sisälleen erilaiset tekstisisällöt, kuten tiedotteet, ohjeet, tiimiesittelyt, raportit ja sisäiset blogit. Asiantuntijamme ovat apunanne tuottamassa sisältöjä, joilla lukijan huomio kiinnittyy olennaiseen ja viesti tavoittaa vastaanottajansa.

Copywriting
 

Tiedotteet ja mediasuhteet

Haluatteko rakentaa ja ylläpitää toimivia mediasuhteita? Mediasuhteiden ylläpitäminen on organisaation maineen, menestyksen ja tunnettuuden näkökulmasta erityisen tärkeää. Hyvät mediasuhteet ja systemaattinen viestintä ovat avain onnistuneeseen medianäkyvyyteen. Tehdään yhdessä tekemisenne näkyväksi!

.

Tiedotteet ja mediasuhteet
 

Vastuullisuusraportti

Asiakkaat, henkilöstö ja rahoittajat haluavat läpinäkyvää tietoa yrityksen vastuullisuustoimista. Vastuullisuusraportti viestii organisaation sisälle ja ulospäin tärkeistä edistysaskelista, suunnasta, tavoitteista ja toimenpiteistä. Selkeä ja informatiivinen raportti toimii tärkeänä arviointi- ja viestintätyökaluna sekä sisäisenä ohjekirjana. Meiltä saat apua raportin viestinnälliseen ja visuaaliseen muotoiluun. Vastuullisuusraportti ottaa kantaa yrityksen toiminnan sosiaalisiin vaikutuksiin, ympäristövaikutuksiin sekä taloudellisiin vaikutuksiin. 

Vastuullisuusraportin kirjoittaminen
 

Tapahtumat ja webinaarit

Tapahtumat ja webinaarit ovat erinomainen keino viestiä organisaation sisälle ja ulospäin asiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan. Olemme apunanne tapahtumien ja webinaarien suunnittelussa sekä toteutuksessa. Aava & Bangin markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat toteuttavat kanssanne vaikuttavat tapahtuma- ja webinaarikonseptit, sisällöt, mainonnan sekä laadukkaat jälkimateriaalit.

Lue lisää webinaareista

Tapahtumat ja webinaarit
Pete Okkonen, Aava & Bang

Pete Okkonen

Markkinointi- ja myyntijohtaja

Soita +358 50 346 7002
pete.okkonen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. 

 

Uusimmat blogitMarkkinoinnin ja myynnin tärkeimmät automaatiot – Miksi ja miten automatisoida?

Markkinoinnin ja myynnin automaatio tehostaa prosesseja, auttaa saamaan parempia liidejä ja säästää yrityksen...

HubSpot CMS Hub vs. WordPress – mihin kiinnittää huomiota julkaisualustaa vertaillessa?

Kirjoitin aiemmin blogiin siitä, miksi verkkosivut kannattaa rakentaa HubSpotin CMS Hubilla. Verkkosivusto on...

HubSpot verkkosivut – Miksi yhä useamman valinta on HubSpot CMS?

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti maailmalle – tämähän me kaikki tiedetään. Toimivan verkkosivuston täytyy olla...