Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Kehitys- ja konsultointipalvelut

ELY-keskuksen tukemat konsultointi- sekä koulutuspalvelut

 

Jätä tarjouspyyntö

aavabang-ryva-kuvat-500kt-20211119
 

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat kasvuhaluisille yrityksille suunnattuja ja ELY-keskuksen tukemia konsultointi- sekä koulutuspalveluita. Aava & Bang tarjoaa valtuutettujen asiantuntijoiden apua keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kasvaa markkinoinnin avulla ja kehittää liiketoimintaansa. Konsultointi- ja valmennuskokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeisiin siten, että ne auttavat asiakasta eteenpäin liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti.

Uuden hallitusohjelman määrärahalinjausten myötä ELY-keskuksen kehittämispalvelut lakkautetaan 2024. Kehittämispalveluita ja ELY-keskuksen tukea voi hakea normaalisti vielä marraskuun loppuun saakka. ELY-keskukset myöntävät rahoitusta niin kauan kuin määrärahaa riittää.

ELY-keskus on myöntänyt Aava & Bangin kokeneille asiantuntijoille valtuudet tuottaa ELY-tuettuja palveluita kokonaisvaltaisesti neljältä eri osa-alueelta:

  • Markkinointi ja asiakkuudet
  • Johtaminen ja HR, henkilöstöhallinto
  • Innovaatiot ja kaupallistaminen
  • Kasvu ja kansainvälistyminen

Lue lisää 

Aava & Bang kehittämispalveluiden tarjoajana

Aava & Bangin suurena unelmana on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Toteutamme tätä visiota kasvumarkkinoinnin keinoin, auttamalla kasvua hakevia yrityksiä näkemään ja hyödyntämään markkinoinnin koko potentiaalin. Asiakkaitamme ovat kasvuhakuiset pk-yritykset, joilla on jämäkkä kasvusuunnitelma ja päättäväisyyttä panostaa myyntiin sekä markkinointiin. Parhaimmillamme olemme sellaisten yritysten kanssa, joiden liiketoiminnassa henkilöstön rooli palvelukokemuksen synnyttämisessä ja koko liiketoimintamallin menestyksessä on erityisen kriittinen.

Aava & Bang kehittämispalvelut
 

Yhdeksän vastuuasiantuntijaa, neljästä teemasta

Meidän porukasta löydät yhdeksän loistavaa vastuuasiantuntijaa, joita on tukemassa yhteensä yli 50 markkinoinnin, myynnin, yrityskulttuurin rakentamisen, digimarkkinoinnin ja mainonnan sekä verkkosivupalveluiden asiantuntijaa. Kokeneilla asiantuntijollamme on valtuudet tuottaa ELY-tuettuja palveluita kattavasti neljällä osa-alueella: kasvu ja kansainvälistyminen, markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö sekä innovaatiot ja kaupallistaminen. Vuosittain olemme kumppani yli 150 asiakkaalle ja 600 projektille. Monipuolisen osaamisemme turvin tarjoamme räätälöityä konsultointia juuri sinun yrityksesi kehittämisen tueksi.

ELY-kehpat

Tutustu ELY-konsultteihimme

ELY-keskus on myöntänyt Aava & Bangin kokeneille asiantuntijoille valtuudet tuottaa ELY-tuettuja palveluita kokonaisvaltaisesti neljältä eri osa-alueelta; markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö, innovaatiot ja kaupallistaminen sekä analyysit ja kasvu. Pääset nyt tutustumaan tarkemmin valtuutettuihin asiantuntijoihimme. aavabang-henkilosto-500kt-20211015-3

Satu Vainio

Analyysit ja kasvu

Satu auttaa yrityksiä oivaltamaan, kuinka navigoidaan eteenpäin jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. 20 vuoden uran aikana Satu on sparrannut yritysten strategioita, selkeyttänyt liiketoiminnan kokonaisuuksia, poistanut kasvun esteitä ja luonut ketteriä liiketoimintamalleja.

Lue lisää konsultista

 aavabang-henkilosto-500kt-20211015-21

Katja Asikainen

Analyysit ja kasvu

Katjan supervoima on liiketoiminnan kokonaisvaltainen ymmärrys ja hän auttaa yrityksiä rakentamaan tuloksellista liiketoimintaa sekä tuottamaan arvoa kestävän kasvun keinoin. Katjan vahvuutena on konkretisointi ja asioiden toimeenpaneminen mitattavalla tavalla.

Lue lisää konsultista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-35

Maiju Maukonen

Markkinointi ja asiakkuudet

Maiju auttaa asiakkaita ostamaan, mikä onnistuu kehittämällä yritysten brändiä ja markkinointia sekä hyödyntämällä asiakasymmärrystä. Maiju rakastaa kehittämistä ja asioiden selkeyttämistä, ja hän auttaa yrityksiä ratkaisukeskeisesti sekä ihmisiin vaikuttaen.

Lue lisää konsultista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-44

Hanna-Riikka Ilkka

Markkinointi ja asiakkuudet

Hanna-Riikka on kerryttänyt kokonaisvaltaista liiketoiminnan ymmärrystä vuosien varrella erilaisten asiakkuuksien johtamisen, markkinoinnin ja myynnin tehtävien parissa. Hanna-Riikan vahvuutena on selkeyttää yrityksen kasvun mahdollisuuksia ja suunnitella konkreettisia kasvuun vieviä askeleita.

Lue lisää konsultista

 

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-34

Teemu Kankainen

Markkinointi ja asiakkuudet

Teemu on ihmisläheinen yrittäjä, markkinoinnin tekijä, yritysten ajattelukumppani ja unelmien toteuttaja. Yhtenä Aava & Bangin perustajaosakkaista Teemulla on kokemusta yli 20 vuoden ajalta yrittäjyydestä, liiketoiminnasta ja markkinoinnista. Teemu luotsaa tottunein ottein yrityksiä kohti kestävää kasvua huumorin avulla.

Lue lisää konsultista

 aavabang-henkilosto-500kt-20211015-41

Riikka Ahmaniemi

HR- ja henkilöstöhallinto

Yrittäjämaailmaan jo vuonna 1993 hypännyt Riikka auttaa yrityksiä rakentamaan menestyviä tiimejä, joissa tiimin jäsenet soittavat samaa biisiä kukin omalla instrumentillaan. Riikan supervoima on löytää ihmisten vahvuudet ja linkittää ne yrityksen tavoitteisiin luoden intoa ponnistella tavoitteiden eteen.

Lue lisää konsultista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-30

Hanne-Mari Miskala

HR- ja henkilöstöhallinto

Hanne-Mari on viimeiset kymmenen vuotta kehittänyt yritysten henkilöstöä, yrityskulttuuria, sisäistä viestintää, esihenkilötyötä, työnantajamielikuvaa ja markkinointia. Hän on hyvän työelämän eturintamataistelija ja haluaa omalta osaltaan vahvistaa markkinoinnin osaamista Suomessa yhdistämällä ihmisorientaation sekä strategisen ymmärryksen.

Lue lisää konsultista

sannaseikosalo-2 (1)

Sanna Seiko-Salo

Innovaatioiden kaupallistaminen

Sanna auttaa yrityksiä kaupallistamaan innovaationsa ja ydinosaamisensa ketterästi. Värikkään työhistorian omaavan Sannan vahvuutena on löytää tiimin tärkeimmät voimavarat ja valjastaa ne toimiin, joilla saadaan mitattavia tuloksia. Yli 20 vuoden kansainvälisen työkokemuksen turvin Sanna toimii mentorina useille upeille yrittäjille.

Lue lisää konsultista

 

Kiinnostuitko ELY-keskuksen tukemista kehittämispalveluista?

Räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva kokonaisuus ja lähdetään rakentamaan yhdessä yritykselle parempaa kasvuvalmiutta. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksenne liiketoiminnan tarpeet sekä mahdollisuudet ELY-tuettuihin konsultointipalveluihin.Päivi Nieminen

Päivi Nieminen

Asiakkuusjohtaja

Soita +358 40 170 1130
paivi.nieminen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Uusimmat blogitGoogle Consent Mode V2: markkinoijan opas

Google Consent Mode nousi kaikkien markkinoijien huulille viimeistään alkuvuodesta 2024, kun Google Analytics -tilit...

Googlen hakukoneen toimintaperiaatteet julki – mitä nyt?

Googlen tietovuoto toi julkisuuteen hakutuloksiin vaikuttavia muuttujia, joista aiemmin on kuultu ristiriitaisia...

Generatiivinen tekoäly ja hakukoneoptimointi – uhka vai mahdollisuus

Tekoäly on muuttanut markkinoinnin kenttää monin tavoin, eikä hakukoneoptimointi tule jäämään sen ulkopuolelle. Viime...