Maksuton IMAGO-valmennus on täällä!

Miten johtaa työntekijäkokemusta, houkutella oikeat osaajat ja erottua työmarkkinoilla?

Maksuton  valmennus, jossa keskitytään työnantajamielikuvan rakentamiseen

Aava & Bangin uusi maksuton IMAGO-valmennuskokonaisuus on täällä. Toivotamme yritykset eri puolilta Suomea tervetulleeksi valmennukseen, jossa syvennytään vahvan työnantajamielikuvan rakentamiseen sisältä ulospäin. Valmennus koostuu kahden kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä, joissa pureudutaan 

 • vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, 
 • osaajien löytämiseen ja houkutteluun vaikuttavan markkinoinnin keinoin sekä 
 • onnistuneen rekrytointiprosessin kulmakiviin. 

Miksi mukaan?

Kilpailu osaavasta työvoimasta käy koko ajan kuumempana ympäri Suomea. On osattava hakea oikeat osaajat kasvun tueksi ja vakuuttaa heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On huolehdittava, että tulevaisuuden onnistumisen kannalta riittävä monimuotoisuus säilyy yrityksessä ja erilaisia osaajia osataan johtaa oikein. Myös laadukas perehdytys on osaajien houkuttelussa ja sitouttamisessa avainasemassa.

Valmennukset vahvistavat osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Kenelle?

Valmennukset ovat suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten johdolle, HR:lle sekä muille avainhenkilöille. Valmennukset ovat ryhmämuotoisia verkostovalmennuksia, joihin voi osallistua 10–20 yritystä ja korkeintaan kaksi avainhenkilöä kustakin yrityksestä.

Valmennukset toteutetaan etäyhteydellä, joten niihin osallistuminen onnistuu joustavasti omalta työpisteeltä tai kotitoimistolta käsin.

IMAGON valmennuksissa ei ole toimialarajoituksia ja valmennus sopii myös julkisen sektorin työnantajille. 

Ilmoittaudu maksuttomaan IMAGO-valmennukseen tästä

miksi valita meidät?

Aava & Bangin suurena unelmana on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa rakentamalla yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat sitoutuvat. Valmennamme vuosittain yli 200 yritystä ja ja työllistämme 54 markkinoinnin, viestinnän ja HR:n asiantuntijaa. Kasvuohjelmiemme kautta syntyy joka vuosi yli 100 uutta markkinoinnin työpaikkaa. Palveluvalikoimassamme yhdistyy markkinoinnin ja sisäisen viestinnän kehittämispalvelut, valmennukset sekä laajat mainostoimistopalvelut.

Aava & Bang on palkittu Suomen parhaana työpaikkana vuonna 2020, ja samana vuonna yritys sijoittui myös Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon. Vuonna 2021 yritys palkittiin yhtenä Suomen parhaista työnantajabrändeistä.

tutustu valmentajiin

Maksuttoman IMAGO-valmennuksen valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Vilja Laaksonen

Vilja Laaksonen, Aava & Bangin toimitusjohtaja ja viestinnän tohtori, joka uskoo kaiken hyvän elämässä kytkeytyvän viestintään. Viljan kanssa pääset syventymään työnantajamielikuvan perusteisiin. 

henkilostokuvia-500kt-202201-3 (2)

Emma-Reetta Hämäläinen, Aava & Bangin sisäisen viestinnän asiantuntija, jolla on vuosien kokemus inhouse-viestijän roolissa ja joka innostuu erityisesti vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin edistämisen välisestä suhteesta. Emma-Reetta toimii hankkeen projektipäällikkönä ja valmentaa työnantajamielikuvan perusteista.

henkilostokuvia-500kt-202201-6 (2)

Minna Haapsaari, Aava & Bangin sisäisen viestinnän asiantuntija, joka syttyy palvelumuotoilusta ja jolla on monipuolinen osaamis- ja valmennustausta viestinnän tehtävissä. Minna keskittyy kanssasi erityisesti työnantajamielikuvan perusteisiin.

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-2 (1)

Lotta Heikkinen, Aava & Bangin viestinnän asiantuntija, jolla on kyky löytää yhteys sisäisen viestinnän ja markkinointiviestinnän välillä. Valmennuksissa Lotan tapaa työnantajamielikuvan perusteisiin syvennyttäessä. 

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-34

Teemu Kankainen, Aava & Bangin perustaja ja päävalmentaja. Teemun valmennuksissa vierailee vuosittain yli 100 yritystä ja markkinoinnin osaajaa. Teemuun voit tutustua osaajamarkkinoinnin valmennuksissa.

henkilostokuvia-500kt-202201-4 (1)-1

Laura Moilanen, Aava & Bangin markkinointipäällikkö, joka tietää vaikuttavimman rekrymarkkinoinnin syntyvän sisäisistä vahvuustekijöistä käsin. Lauraan tutustut, kun syvennymme osaajamarkkinointiin. 

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-8

Taru Latvala, Aava & Bangin sisältömarkkinoinnin asiantuntija ja konseptisuunnittelija, jolla on hallussa osaajamarkkinoinnin salat. Monikanavainen osaajamarkkinointi on Tarun vahvuus ja siitä pääset kuulemaan lisää osaajamarkkinoinnin valmennusiltapäivässä.

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-9

Mikko Kalliola, Aava & Bangin perustaja, päävalmentaja ja luova johtaja. Mikko tietää, minkälainen tarina sytyttää ja miten parhaat osaajat tavoitetaan. Mikkoon tutustut osaajamarkkinointiin keskittyvissä valmennuspäivissä. 

Riikka-500kt

Riikka Ahmaniemi, Aava & Bangin kasvuvalmentaja ja operatiivinen johtaja, jolla on vuosien kokemus valmennuksesta, rekrytoinneista ja työn ohjauksesta. Riikan kanssa perehdymme erityisesti osaajamarkkinointiin ja onnistuneen rekrytoinnin saloihin. 

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-19

Jenna ter Berg, Aava & Bangin ohjaava valmentaja, jonka kanssa kulkee vuosittain uuteen rooliin yli 50 markkinoinnin osaajaa. Jennaan pääset tutustumaan, kun syvennymme onnistuneen rekrytoinnin kulmakiviin. 

aavabang-henkilosto-Emma-Kolppanen-500kt-20211015

Emma Kolppanen, Aava & Bangin rekrytoiva markkinoinnin valmentaja, joka vastaa asiakkaidemme onnistuneista rekrytoinneista. Valmennuksessa pääset kuulemaan Emman vinkit siihen, mistä onnistunut rekrytointi muodostuu. 

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-30 (1)

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bangin henkilöstöjohtaja, joka on kuljettanut Aava & Bangin Suomen parhaiden työpaikkojen ja houkuttelevimpien työnantajabrändien joukkoon. Hanne-Marilta kuulet, mitkä ovat onnistuneen rekrytoinnin kulmakivet.

IMAGO-valmennusten päätavoitteena on

 • Kehittää työnantajamielikuvaa, joka kattaa paitsi yrityksen ulkoisen brändin myös kyvyn vastata työnhakijoiden ja työntekijöiden kasvaviin odotuksiin.

 • Kehittää monimuotoista rekrytointi- ja perehdytysosaamista.

 • Antaa käytännön vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman yrityksen johtamisen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

 • Kehittää osallistuvien yritysten sisäistä kansainvälistymishalukkuutta sekä monimuotoisuusosaamista ja näin helpottaa rekrytointien onnistumista.

 • Ennen kaikkea sytyttää yrityksissä positiivinen kipinä, jonka avulla yritysten rohkeus ja kyky vastaanottaa osaajia kehittyy.
IMAGO-slogan-sin_RGB
Ilmoittaudu maksuttomaan IMAGO-valmennukseen tästä

Ryhmät ja aikataulut

 • Pirkanmaa & Keski-Suomi
 • Uusimaa
 • Varsinais-Suomi ja Satakunta
 • Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala
  • Ryhmä 1, 16.5.–15.6. TÄYNNÄ! Kysy varapaikkoja imago@te-toimisto.fi
  • Ryhmä 2, 28.9.–14.11. Huom! Muuttunut aloituspäivämäärä
 • Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi
 • Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
 • Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala

Tarkemmat aikataulut aiheineen löydät ilmoittautumissivulta. 

Ilmoittaudu maksuttomaan IMAGO-valmennukseen tästä

MAHDOLLISTAJAT

IMAGO on Pirkanmaan TE-toimiston koordinoima valtakunnallinen hanke, jota rahoittaa Työelämän monimuotoisuusohjelma, ja se toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa. Valmennus on sinulle osallistujana maksuton. 

TEM_LB01_logo-v_fi_B3___WEB (1)
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
TE__LA10_te1logo___B3___RGB (1)
aava-bang-logo

Nimetön suunn.malli - 2022-03-18T085813.473

Kysyttävää?

Mikäli mieleesi juolahti kysymys, ota ihmeessä yhteyttä.
Emma-Reetta Hämäläinen
Sisäisen viestinnän asiantuntija, projektipäällikkö IMAGO-hanke
📞 +358 400 679 117
📩 emma-reetta.hamalainen@bang.fi

 

Aava & Bang