KOKOAMME MARKKINOINNIN OSAAJAT YHTEEN.

MarketingPeople-verkosto

Maailma kehittyy ja muuttuu nopeasti. Liiketoiminta ja erityisesti markkinointi ovat joka toimialalla suuressa murroksessa, joten markkinoinnin pelisäännöt kirjoitetaankin vuosittain uusiksi. Markkinoijan mielenmallia tarvitsee jokainen. Kovassa kilpailussa asiakkaista pärjäävät ne, jotka kykenevät nopeimmin oppimaan ja omaksumaan uutta niin yksilö- kuin yritystasolla. Suurin kasvun este on meissä ihmisissä. Myynti- ja markkinointiosaamisen ja kokonaisuuden hallinnan puute on arkipäivää yrityksissä – tähän me teemme muutoksen yhteisön ja vertaisvalmentamisen avulla – yksi ihminen ja yritys kerrallaan.

Tarjoamme edellytykset markkinointiosaamisen vahvistamiseen yhteisöllisen oppimisen ja verkkovalmennuksen avulla. Vertaistuki ja oppiminen on kultaakin kalliimpaa. Toimintamme sydän on valmennusyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin. Ylläpidämme digitaalista oppimisyhteisöä, työkalupankkia ja järjestämme osallistavia energisoivia kohtaamisia. Kukaan ei ole markkinoija syntyessä. Siksi me sparraamme ja haastamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

KASVUVOIMAA MARKKINOINTIARKEEN

MarketingPeople on kasvumarkkinointia tekevien ihmisten ammatillisen sparrauksen verkosto, jonka tärkein tavoite tukea meitä markkinointi-ihmisiä säilyttämään intohimomme ja oppimaan uutta matkallamme parhaaksi markkinointikansaksi.

Me uskomme, että yksin tekemisen ja markkinointipuuhastelun aika on ohi. Meitä on tuhansia markkinoinnin ammattilaisia, jotka seilaamme luovuuden, asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisuuden ristiaallokossa yksinäisyyttä potien.

Tule osaksi verkostoa!

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Satu Vainio

Kaupallinen johtaja, valmennusohjelmat

Päivi Nieminen

Asiakkuusjohtaja

Markkinointivirittämö

Markkinointivirittämön avulla rekrytoit yritykseesi uuden markkinointiosaajan tai rakennat itsellesi uuden työpaikan markkinoinnin kentälle.

Markkinoinnin osaaminen ja rekrytoinnit

Nostamme markkinoinnin osaamisen uudelle tasolle ja autamme resursoimaan yrityksen markkinointitoiminnot oikein.