KOKOAMME MARKKINOINNIN OSAAJAT YHTEEN.

Marketing People -verkosto

Markkinoinnin maailma on yksi nopeiten muuttuvia asioita. Sen pelisäännöt kirjoitetaan vuosittain uusiksi. Jos menneinä vuosina markkinoinnissa arvostettiin uusia ideoita ja lennokasta luovuutta, nyt tässä kilpaillussa ekosysteemissä pärjäävät ne ihmiset ja yritykset, jotka kykenevät oppimaan ja omaksumaan uutta nopeimmin.

Me emme usko markkinointipalkintoihin tai elvistelyn voimaan vaan jatkuvaan oppimiseen. Tähän tarpeeseen syntyi Marketing People -oppimisyhteisö, jonka tehtävänä on sparrata ja valmentaa jäsenistään alansa parhaita markkinoijia. Olemme huomanneet, että kasvuun tähtäävän markkinoinnin tekeminen arjessa vaatii ihmisiltä laaja-alaista osaamista, sitkeyttä, työkalujen käyttöä, kehittymistä ja strategiaosaamista. Se tarkoittaa jatkuvaa kehittymistä, työn ohessa ja inhimillisyyden rajoissa. Uskomme vilpittömästi tiedon jakamiseen, dialogiin ja nopeisiin kokeiluihin. Vaikka pysymmekin päivän pulssilla digikanavissa, on tärkeää kohdata toisiamme myös kasvotusten.

KASVUVOIMAA MARKKINOINTIARKEEN

Marketing People on kasvumarkkinointia tekevien ihmisten ammatillisen sparrauksen verkosto, jonka tärkein tavoite tukea meitä markkinointi-ihmisiä säilyttämään intohimomme ja oppimaan uutta matkallamme parhaaksi markkinointikansaksi.

Me uskomme, että yksin tekemisen ja markkinointipuuhastelun aika on ohi. Meitä on tuhansia markkinoinnin ammattilaisia, jotka seilaamme luovuuden, asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisuuden ristiaallokossa yksinäisyyttä potien.

Tule osaksi verkostoa!

Vuosi toisensa jälkeen suomalaiset yritykset nimeävät suurimmiksi kasvun esteiksi myynti- ja markkinointiosaamisen puutteen ja kokonaisuuden hallinnan – tähän me teemme muutoksen yksi yritys ja ihminen kerrallaan.

Tuemme markkinointi-ihmisiä, tiimejä ja päättäjiä säilyttämään intohimonsa ja oppimaan uutta matkalla Maailman parhaaksi markkinointikansaksi. Autamme taklaamaan markkinointiarjen haasteita yhteisön, työkalujen ja strategisen valmennuksen tuella. Alla kolme inhimillistä tapaa kehittyä markkinointiarjessasi:

THE HEART OF MARKETING PEOPLE: Yhteisö

Toimintamme sydän on valmennusyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin. Ylläpidämme digitaalista oppimisyhteisöä, työkalupankkia ja järjestämme osallistavia energisoivia kohtaamisia.

THE CORE OF MARKETING MIND: Valmennus

Kasvun moottori on kyky oppia. Autamme yksilöitä, yrityksiä ja tiimejä pureutumaan syvemmälle strategiseen markkinointiin kehittämällä kasvumarkkinoinnin taitoja intensiivivalmennuksilla.

THE VISION OF MARKETING LEADERS: Sparraus

Kasvuun tarvitaan kykyä johtaa ja tehdä päätöksiä. Sparraamme johtoryhmiä ottamaan kasvumarkkinointi toimivaksi ja johdetuksi osaksi yrityksen kasvustrategiaa.


KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Satu Vainio

Asiakkuusjohtaja, valmennusohjelmat

Emma Varis

Projektipäällikkö, valmennusohjelmat, Markkinointipäällikkö, Kasvu Open

Markkinointi­virittämö

Markkinointivirittämön avulla rekrytoit yritykseesi uuden markkinointiosaajan tai rakennat itsellesi uuden työpaikan markkinoinnin kentälle.

Markkinoinnin osaaminen ja rekrytoinnit

Nostamme markkinoinnin osaamisen uudelle tasolle ja autamme resursoimaan yrityksen markkinointitoiminnot oikein.