Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

Digimarkkinointi

 

Näkyviä tuloksia digimarkkinoinnin keinoin.

Tarjouspyyntö
Digimarkkinointi
 

Näkyviä tuloksia digimarkkinoinnin keinoin

Kamppailu asiakkaiden huomiosta on raakaa peliä. Hyvän pohjan onnistumiselle luo se, että verkkosivusto on sekä teknisesti että sisällöllisesti priimaa. Hakujen kärkisijoille ja asiakkaan sydämeen päästäkseen, on digimarkkinoinnin kaikkien keinojen kuitenkin oltava käytössä.

Verkkosisältöjen hakukoneoptimointi sekä hakukonemarkkinointi ovat molemmat pitkäjänteistä työtä, jonka tulokset eivät näy heti. Näiden lisäksi tarvitaan myös monikanavaista kampanjointia niissä kanavissa, missä kohderyhmänne parhaiten tavoittaa. Yhdistämällä systemaattisen ja jatkuvan tekemisen sekä kausittaisen kampanjoinnin, on mahdollista saavuttaa hyvät tulokset sekä orgaanisesti että maksullisen mainonnan puolella.

Digimarkkinoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää kuukausipalvelua. Kuukausipalvelu voi koostua useista sisältö- ja digimarkkinoinnin toimenpiteistä ja se räätälöidään aina vastaamaan yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.

Lue lisää kuukausipalvelusta 

Opas sisältö- ja digimarkkinoinnin ulkoistamiseen

Voisiko sisältö- ja digimarkkinointi toimia juuri teidän tarpeisiinne? Toimiiko sisältö- ja digimarkkinointi B2B-markkinassa? Kannattaako sisältö- ja digimarkkinointi ulkoistaa vai tehdä itse? Mistä löytyy oikea kumppani? Miten tarjouksia kannattaa vertailla? Mitä ylipäätään ostat, kun ostat sisältö- ja digimarkkinontia? Mikäli jokin näistä kysymyksistä on pyörinyt mielessäsi, olet oikean oppaan äärellä. 

Kokosimme tämän maksuttoman oppaan avuksesi suunnistaessasi kohti tuloksellista sisältö- ja digimarkkinointia sekä oikeaa sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppania.

Lataa opas

Opas sisältö- ja digimarkkinoinnin ulkoistamiseen
 

Tee tuloksia digimarkkinoinnilla

Digimarkkinoinnin hienous piilee siinä, että kaikki toimenpiteet ovat oikeasti mitattavissa ja markkinoinnin ROI helposti laskettavissa. Me uskomme vahvasti siihen, että mitä et mittaa, sitä et voi myöskään johtaa.

Aloitamme yhteistyön aina työpajalla sekä yhteisten tavoitteiden ja mittareiden määrittämisellä. Tämän pohjalta rakennamme teille suunnitelman sekä dashboard-näkymän, josta voitte jatkossa seurata sovittujen mittareiden kehittymistä reaaliaikaisesti.

Tee tuloksia digimarkkinoinnilla
 

Tehokkuutta tekemiseen digimarkkinoinnin kuukausipalvelulla

Yksittäisen kampanjan sijaan digimarkkinointia kannattaa ajatella pitkän aikavälin systemaattisena toimintana, jolla ei tavoitella pikavoittoja. Onnistuessaan, digimarkkinointi on kuitenkin tehokas tapa tavoittaa uusia kohderyhmiä ja markkinoita sekä tuottaa myynnille kuukausittain laadukkaita liidejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa yritystänne kohtaan.

Lue lisää kuukausipalvelusta

Digimarkkinoinnin kuukausipalvelu
 

Olemme sertifioitu Google Partner

Olemme sertifioitu Google Partner. Tämä tunnus myönnetään toimistoille, jotka täyttävät Googlen tarkat laatuvaatimukset, hallinnoivat riittävän suuria mainosbudjetteja ja ovat todistetusti toimittaneet Google-mainonnalla tuloksia asiakkailleen. 

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihin

Digimarkkinoinnin hienous piilee siinä, että kaikki toimenpiteet ovat oikeasti mitattavissa ja markkinoinnin ROI helposti laskettavissa. Me uskomme vahvasti siihen, että mitä et mittaa, sitä et voi myöskään johtaa. 

Google Ads -hakusanamarkkinointi

Autamme sinua kehittämään ja saamaan tehoja irti Google Ads -mainonnasta saadaksesi parhaan mahdollisen tuoton mainontaan sijoitetulle rahalle.

Lue lisää hakusanamarkkinoinnista

 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Autamme verkkosivujesi hakukoneoptimoinnissa, jotta ne löytyvät hakukoneista niillä hakusanoilla, joilla unelma-asiakkaasi etsivät ratkaisua ongelmaansa.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

 

Sähköpostimarkkinointi

Autamme sinua rakentamaan sähköpostikampanjoita, jotka oikeasti tavoittavat kohderyhmäsi eivätkä päädy saman tien roskakoriin tai jää kiinni asiakkaasi spämmifilttereihin.

Lue lisää sähköpostimarkkinoinnista

 

Somemarkkinointi

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia somekampanjoita hyödyntäen laajaa kokemustamme eri mainosalustoista, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Lue lisää somemarkkinoinnista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinDrupal 7:n elinkaari päättyy pian – on aika toimia

Onko verkkosivustonne alustana Drupal 7? Suosittelemme korvaajaksi helppokäyttöistä WordPressiä tai HubSpotia, jotka...

Uusi maksuton markkinoinnin, myynnin ja digitaalisen asiakaskokemuksen koulutusohjelma on täällä!

Haluatko kehittää monikanavaista, odotukset ylittävää asiakaskokemusta? Onko sinulla osaamista ottaa markkinoinnin...

Näin teet verkkosivuistasi tehokkaammat ja nopeammat – onko Google Tag Manager tuttu?

Kuinka saada asiakkaat pysymään verkkosivustolla? Datan keräämisen ja tulosten saavuttamiseksi verkkosivuston...