Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Graafinen suunnittelu ja kuvitus

Autamme herättämään brändisi eloon.

Tarjouspyyntö

 

 

Graafinen suunnittelu kiteyttää ydinviestisi visuaaliseen muotoon

Visuaalinen ilme on se, minkä asiakas ensimmäisenä tuotteesta, palvelust tai yrityksestä näkee. Sillä on tärkeä rooli siinä, minkälaisia mielikuvia ja tunteita onnistut asiakkaassasi herättämään. Brändin mukainen visuaalinen ilme yhtenäistää tekemistä, erilaistaa kilpailijoista ja auttaa jäämään mieleen.

Taitavien suunnittelijoidemme käsissä rakentuu kokonaan uusia visuaalisia konsepteja ja voimme myös päivittää nykyisen yritysilmeenne kuvaamaan toimintaanne ja kiteyttämään ydinviestinne visuaaliseen muotoon.

Tutustu tekemiimme töihin ja ota yhteyttä, niin autamme herättämään brändisi eloon!Visuaalisuus viestinnän tehokeinona, lataa opas tästä

Visuaalisuus viestinnän tehokeinona, lataa opas tästä

Oletko pohtinut, miten saisit luotua yrityksellesi uskottavamman visuaalisen ilmeen? Tässä maksuttomassa oppaassa jaamme parhaat vinkkimme visuaaliseen viestintään!


Lataa opas 

Yritysilmeet ja visuaaliset konseptit

Tuotteen, palvelun tai julkaisusarjan visuaalisen konseptin suunnittelu perustuu liiketoiminnan ja brändimielikuvan kehittämisen tavoitteisiin. Konsepti tarkoittaa kokonaisuutta, jossa kaikki kokonaisuuteen liittyvät valinnat, esimerkiksi värit, logo, graafiset elementit, tekstin typografia ja muut kokonaisuuteen liittyvät elementit on mietitty huolella ja jonka luomalle pohjalle voidaan jatkossakin tehdä erilaisia toteutuksia, uusia tuotteita tai palveluita.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-95-1
 

Logot, värit, typografia, graafiset elementit

Kirkastamme ja kiteytämme yrityksen visuaaliseen ilmeeseen linkittyvät valinnat, kute värit, logot, graafiset elementit ja tekstin typografian. Nämä valinnat varmistavat, että teillä on työkalut erottua kanavassa kuin kanavassa. 

Tutustu 3D Formtechin referenssiin

3d-formtech-12-1
 

Kuvasuunnitelmat

Valokuvien tehtävä on herättää mielikuvia. Minkälaisen mielikuvan haluatte kuvillanne välittää? Meiltä saatte laadukkaat valokuvat ja kuvasuunnitelmat, jotka välittävät tarinan ja mielikuvan, jonka haluatte tehdä näkyväksi.

Tutustu Arkkitehtipalvelun referenssiin
arkkitehtipalvelu-tanssitiloissa-1920-20210628-8 (2)
 

Infograafit

Erilaiset visuaaliset infograafit ovat erinomainen tapa tehdä näkyväksi palvelukokonaisuuksien olemusta tai tuotteen etuja. Infograafit toimivat loistavasti niin verkkosivuilla, presentaatioissa, myynnin työkaluna kuin sosiaalisessa mediassakin. Kiinnostavalla tavalla toteutettu infografiikka kestää käyttöä kauan ja maksaa itsensä takaisin.

Tutustu Jyväskylän kaupungin referenssiin

jyvaskylan-kaupunkistrategia-vaaka-1920x1080 (1)
 

Lomakkeistot ja käyntikortit

Osana brändiuudistusta tai erillisenä toimeksiantona toteutamme usein asiakkaillemme yritysilmeeseen läheisesti liittyvät lomakkeistot, käyntikortit ja presentaatiot. Brändi rakennetaan yksityiskohdista ja pienistä palasista. Ovathan arkisetkin työkalunne ja materiaalinne linjakkaat ja toimivat, ja ilmentävät brändinne ydinviestiä?

referenssi-rock-on-kuvat5
 

Presentaatiot

Painettukin materiaali pitää yhä pintansa digitaalisten sisältöjen rinnalla. Esite on konkreettinen, yrityksenne tarinan kansiin kokoava työkalu myynnille. Painettu kutsu on sähköpostikirjettä juhlavampi. Fyysiset materiaalit saattavat olla myös tärkeitä työkaluja asiakkaillenne; oppaat kertovat monimutkaisistakin yksityiskohdista rauhallisesti. Asiakastapaamisessa on mukava sulkea läppärit ja kännykät, ja keskittyä hetkeksi oikean asian äärelle!

Presentaatiot-3d-formetch-esite-mockup
 

Kuvitukset

Kuvituksen avulla on mahdollista havainnollistaa asioita visuaalisesti yhdenmukaisella ja aikaa kestävällä tavalla. Kuvitus kasvattaa sisällön kiinnostavuutta ja jättää parhaimmillaan vahvan muistijäljen. Yhdenmukainen kuvitus lisää yrityksen brändin tunnistettavuutta eri kohtaamispisteissä ja viestintäkanavissa. Keskustellaan yhdessä siitä, minkälaiset kuvitukset sopisivat juuri teidän tarpeisiinne. 

Kopio tiedostosta sisainen-viestinta (3)
aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinIdeoinnista apua vaikuttavampaan markkinointiin

Usein luullaan, että parhaat ideat syntyvät itsestään. Kun vähän mietiskelee ja odottelee, pulpahtavat ideat päähän....

Scifiä liike-elämään eli mitä Star Trek opetti minulle voittavasta yrityskulttuurista?

Kun aloin aikuisiällä ahmia Star Trek Next Generation -sarjaa (aka. TNG), olin myyty. Vuosina 1987–1994 ilmestyneen,...

Miksi luovuudesta kannattaa maksaa B2B-markkinoinnissa?

Kun 20 vuotta sitten opiskelin medianomiksi, menin tutustumaan suureen mainostoimistoon, jonka luova johtaja kuvaili...