Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Usein kysytyt kysymykset: Masterclass

Täältä löydät vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-96
 

Kuka voi osallistua Masterclassiin? 

Koulutus on suunnattu asiantuntijoille, jotka työskentelevät markkinoinnin, myynnin, verkkokaupan, asiakkuuksien tai kasvun rakentamisen parissa sekä B2B- että B2C-kentässä.

Olen yrittäjä tai tällä hetkellä työtön, voinko osallistua koulutukseen?

Masterclass on suunniteltu ensisijaisesti työsuhteessa oleville, mutta myös muut voivat hakea mukaan. Huomioithan, että opinnot sisältävät työhön sovellettavia harjoitustehtäviä. Koulutuksen rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa, ja he tekevät lopulliset päätökset koulutukseen hyväksyttävistä osallistujista.

 

Tulevat koulutukset

Onko muita ryhmiä vielä tulossa?

Tällä hetkellä verkkosivuiltamme bang.fi/masterclass löytyvät kaikki avoinna olevat koulutusryhmät. Ilmoitamme kanavissamme heti, jos uusia ryhmiä syksylle avautuu!

 

Opinnot ja sisältö

Mitä opintoihini sisältyy?

Masterclass-opintoihin kuuluu täysin virtuaalisia valmennuspäiviä (voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa!), työhön sovellettavia harjoitustehtäviä, itsenäistä opiskelua, ryhmätehtäviä ja sparrausta valmentajien kanssa.

Koulutus on helposti räätälöitävissä omien tavoitteiden pohjalta juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kauanko koulutus kestää? Miten nopeasti opintoja tulee suorittaa? 

Koulutus on suunniteltu opiskeltavaksi kuuden kuukauden aikana työn ohessa, mutta koulutusaikaa on mahdollista jatkaa 8 kuukauteen tarvittaessa.

Perusopinnot on suunniteltu suoritettavaksi ensimmäisten 2–3 kuukauden aikana, jonka jälkeen siirrytään valinnaisiin opintoihin. Syventävät moduulit (voit valita 1-6 sinulle kiinnostavinta) on suunniteltu 2–3 viikon mittaisiksi oppimiskokonaisuudeksi, jotka voit suorittaa omassa tahdissasi.

Perusopinnot sisältävät 4 valmennuspäivää ja 8 harjoitustehtävää. Jokainen syventävä moduuli sisältää yhden valmennuspäivän ja 2 harjoitustehtävää. Lisäksi molemmat sisältävät myös itsenäistä opiskelua ja sparrausta.

 

Aikataulut ja valmennuspäivät

Entä, jos en pääse Masterclassin kaikkiin valmennuksiin? 

Ei hätää! Masterclassin digitaaliselta oppimisalustalta löydät kaikki valmennuksen materiaalit. Voit siis opiskella aihealueen itsenäisesti, jos valmennuspäivä jää väliin.

En päässyt valmennukseen, voinko osallistua toisen ryhmän valmennuspäivään?

Masterclassissa on mukana lähes 250 opiskelijaa. Haluamme olla kaikille tasapuolisia ja mahdollistaa selkeän opintopolun jokaiselle ryhmälle ja osallistujalle. Siksi suosittelemme kulkemaan oman ryhmän aikataulun mukaisesti.Jäikö mieleesi vielä kysyttävää? Me vastaamme!

Laita meille sähköpostia ja tartu puhelimeen, niin autamme! Tavoitat meidät osoitteesta valmennus@bang.fi tai numerosta 040 513 0206.