Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Erotu brändillä ja markkinoinnilla

Sisältä vahva brändi sitouttaa asiakkaat ja työntekijät. Tunnistamme vahvuutenne ja teemme niistä näkyviä.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Brändi sitouttaa, erottuu ja jää mieleen 

Brändi on parhaimmillaan yrityksenne tärkein kilpailuetu ja syy, jonka vuoksi asiakas valitsee teidät. Vahvimmat brändit rakentuvat sisältä käsin keskittyen kahteen tärkeimpään: siihen, mitä te olette ja siihen, mitä asiakkaanne tarvitsee. Autamme teitä rakentamaan sisältä vahvan brändin, joka erottaa teidät kilpailijoistanne ja jää asiakkaidenne mieliin. Suunnitelmallisella brändityön jalkautuksella ja monikanavaisella markkinoinnilla varmistamme yhtenäisen linjan jokaisessa käyttämässänne viestintäkanavassa.

Tutustu brändipalveluihinBrändi jää mieleen ja erottaa teidät muista

Vahva brändi vetoaa halutun kohderyhmän tunteisiin, erottaa teidät muista ja jää kohderyhmän mieliin. Brändi kiteyttää sen, mitä olette ja kenelle teette. 

Syy, jonka vuoksi asiakas valitsee teidät

Brändin rakentamisen ydinkysymys on kysymys siitä, miksi asiakas valitsisi teidät. Brändi on parhaimmillaan yrityksenne tärkein kilpailuetu ja syy, jonka vuoksi asiakas valitsee teidät.

Brändi eletään todeksi markkinoinnin keinoin

Brändi rakentuu kaikissa niissä kohtaamisissa, joissa asiakas kanssanne kohtaa. Suunnitelmallisella brändityön jalkautuksella varmistamme yhtenäisen linjan jokaisessa käyttämässänne viestintäkanavassa.

 

Vaikuttava brändi rakennetaan sisältä ulospäin

Brändi syntyy kaikissa asiakaskohtaamisista, joissa visuaalisuutta isompi merkitys on arvoilla, teoilla ja vuorovaikutuksen aitoudella eli asiakaskokemuksella. Jotta brändi voisi olla sisältä vahva, se vaatii sisäisten toimintatapojen ja ajattelutavan muutosta strategiasta arjen työympäristöön ja yrityksen sisäiseen kulttuuriin asti.

Vaikuttava brändi rakennetaan sisältä ulospäin

Näin me sen teemme

Autamme teitä rakentamaan sisältä vahvan brändin vastaamalla brändin rakentamisen ydinkysymykseen, kiteytämme viestinnän strategisen ytimen ja teemme brändin näkyväksi. Autamme teitä juurruttamaan ilmeen tarvitsemiinne materiaaleihin ja herätämme brändin henkiin vahvalla vuorovaikutuksella, osallistaen ja valmentaen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

  

Brändiuudistus

Autamme teitä rakentamaan sisältä vahvan brändin, joka erottuu ja jää asiakkaidenne mieliin. Oli kyse sitten olemassa olevan brändin uudistamisesta tai täysin uudesta brändistä, olemme apunanne.

Lue lisää brändiuudistuksesta

 

Työnantajabrändi

Työnantajabrändillä eli työnantajamielikuvalla tarkoitetaan yrityksen mainetta ja mielikuvaa työnantajana. Työnantajamielikuva ratkaisee sen, saatteko tulevaisuudessa ne osaajat, joita kasvunne vaatii. 

Lue lisää työnantajamielikuvan rakentamisesta

 

Vahva brändi näkyy, tuntuu ja kuuluu

Brändi tehdään näkyväksi markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Suunnitelmallisella brändityön jalkautuksella ja monikanavaisella markkinoinnilla varmistamme yhtenäisen linjan jokaisessa käyttämässänne viestintäkanavassa.

Vahva brändi näkyy, tuntuu ja kuuluu

Näin me sen teemme

Autamme teitä juurruttamaan brändityön ja erottumaan markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Aava & Bangin kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa palvelut monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen. Oli kyse sitten laadukkaista sisällöistä, digitaalisesta markkinoinnista tai uusista verkkosivuistanne, olemme apunanne.  

Markkinoinnin suunnittelu

Markkinoinnissa ei ole kyse vain yksittäisistä toimenpiteistä, vaan sen tulisi kytkeytyä yrityksesi strategiaan ja liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Vaikuttavat tulokset edellyttävät, että markkinointia tehdään suunnitelmallisesti ja sen onnistumista mitataan.

Lue lisää markkinoinnin suunnittelutyöstä

 

Digimarkkinointi

Tehdäänkö näkyviä tuloksia digimarkkinoinnin keinoin? Digimarkkinoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää kuukausipalvelua. Kuukausipalvelu voi koostua useista sisältö- ja digimarkkinoinnin toimenpiteistä ja se räätälöidään aina vastaamaan yrityksen tarpeita ja tavoitteita.

Lue lisää digimarkkinoinnista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.