Spinnova

Yritysbrändin kirkastus

  • Verkkosivu-uudistus
  • Brändiuudistus
  • Visuaalinen ilme
  • Infograafit ja esitteet
  • Brändivideo
Spinnova yritysbrändin kirkastus
 

Yritysbrändin kirkastus

Spinnova on Jyväskylästä lähtöisin oleva kasvuyritys, joka kehittää selluloosapohjaista kuitua erityisesti tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Kyseessä on globaalisti merkittävä keksintö, sillä maailman väkiluku kasvaa jatkuvasti ja tekstiiliteollisuuden vaikutukset ilmastonmuutokseen ovat huomattavat. Spinnovan missiona on tarjota tekstiiliteollisuudelle maailman ympäristöystävällisintä kuitua kustannustehokkaasti ja kestävän kehityksen mukaisesti.

Tutustu Spinnovaan 

Yhteistyön lähtökohdat

Aloitimme yhteistyön syksyllä 2017, kun Spinnovan nopean kasvun myötä haluttiin luoda vahva yritysbrändi, sekä saada heidän verkkosivunsa vastaamaan paremmin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. “Lähtötilanteessa meillä oli hyvä nimi ja logo, mutta muuten Spinnovan brändiä ja viestintää oli tarve lähteä kehittämään eteenpäin”, kertoo Spinnovan viestintäpäällikkö Emmi Berlin.
Koen, että tehty työ on laadukasta sekä aikaakestävää, ja että Aava & Bangilla hinta-laatusuhde on erittäin hyvä!

Emmi Berlin
viestintäpäällikkö
Spinnova


 

Spinnovan tarina ja teknologia näkyvämmäksi

Rakensimme Spinnovalle uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivun. Verkkosivun ollessa yksi yrityksen näkyvimmistä kanavista uusittiin ne vastaamaan Spinnovalle luotua ilmettä sekä tukemaan yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme Spinnovalle muita tärkeitä viestinnän työkaluja, kuten esitteitä, infograafeja ja yritysvideon. Infograafien avulla selkeytettiin Spinnovan käyttämää teknologiaa ja sitä, mihin maailman megatrendeihin se vastaa. Tarinat auttavat ymmärtämään ja sisäistämään asiakokonaisuuksia paremmin, jonka vuoksi toteutimme brändivideon kertomaan Spinnovan tarinaa ja olemassaolon tarkoitusta (“our why”).

“Yhteistyö kanssanne on ollut odotusten mukaista ja toki tiesin mitä odottaa, sillä olen vuodesta 2012 tehnyt yhteistyötä ensin Moventaksen puolella ja nyt Spinnovan myötä. Toimistollamme käydessään vieraat kehuvat Lahjan tekemää visuaalista ilmettä ja visuaalisuus onkin todella tärkeää muotialaa sivuavalla brändillä. Tekemäänne videota on myös hirveästi kehuttu. Koen, että tehty työ on laadukasta sekä aikaakestävää, ja että Aava & Bangilla hinta-laatusuhde on erittäin hyvä!”, Emmi kommentoi.
Yhteistyön ja laadukkaasti tehdyn työnne myötä Spinnovan brändimielikuva on parantunut ja yrityksen uskottavuus lisääntynyt.

 
Emmi Berlin
viestintäpäällikkö
Spinnova


 

Tulokset

Lopputulemana autoimme Spinnovaa kirkastamaan yritysbrändiä ja tehostamaan viestintää, joka toimii kansainvälisesti eri kohderyhmille. Spinnova yrityksenä kasvaa jatkuvasti ja on ollut viime aikoina paljon esillä mm. yhteistyöstään Marimekon kanssa.

“Yhteistyön ja laadukkaasti tehdyn työnne myötä Spinnovan brändimielikuva on parantunut ja yrityksen uskottavuus lisääntynyt. Vaikka meillä innovaatio myy itse itsensä, on tärkeää, että kasvuyritys myös näyttää oikealta yritykseltä ulospäin. Sanoisin, että myös yrityksen arvo on noussut”, Emmi täydentää.Spinnova logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Spinnovan toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Tutustu Spinnovaan 

Graafinen suunnittelu

Herätämme brändisi eloon ja kiteytämme ydinviestisi visuaaliseen muotoon.

Lue lisää graafisesta suunnittelusta

 

Vaikuttavat verkkosivut ja verkkokaupat

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia verkkosivuja ja verkkokauppoja, joiden avulla saavutat liiketoimintasi tavoitteet.

Lue lisää verkkosivuista

 

Videotuotannot

Videotuotantojemme avulla kerromme yrityksesi tarinan, herätämme katsojan mielenkiinnon ja jätämme muistijäljen.

Lue lisää videotuotannoista

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.