Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Onnistu digiratkaisuilla ja laadukkailla sisällöillä

Tavoita kohderyhmäsi tuloksellisella ja mitattavalla monikanavaisella markkinoinnilla

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Digitaalisia ratkaisuja ja vaikuttavaa sisältöä

Digitaalinen markkinointi tarkoittaa käytännössä vuorovaikutusta halutun kohderyhmän kanssa, digitaalisia kanavia hyödyntäen. Autamme sinua onnistumaan tässä laadukkaiden sisältöjen, tuloksellisen digimarkkinoinnin ja modernien digitaalisten ratkaisujen avulla.

Tutustu digimarkkinointiinVerkkosivut, joita hakukoneet rakastavat

Autamme rakentamaan vaikuttavat, hakukoneystävälliset HubSpot- tai WordPress -verkkosivut, jotka toimivat yrityksesi parhaana myyjänä sekä käyntikorttina maailmalle.

Mitattavia tuloksia digimarkkinoinnilla

Digitaalisen markkinoinnin keinoin tavoitamme kohderyhmänne siellä, missä he viettävät aikaa. Varmistetaan yhdessä, että jäätte mieleen ja saatte aikaan mitattavia tuloksia!  

Laadukkaat sisällöt kiinnostavat ja koukuttavat 

Laadukas, kiinnostava ja aidosti asiakkaallesi lisäarvoa tuottava sisältö on markkinoinnin ydin ja tuloksellisen sisältömarkkinoinnin edellytys.

 

Tuloksia suunnitelmallisella digimarkkinoinnilla

Tuloksellisen digimarkkinoinnin ytimessä on hyvä suunnitelma, systemaattinen tekeminen, laadukas toteutus ja onnistumisen mittaaminen. Suunnitelma on markkinoinnin tuotantoa ohjaava dokumentti, joka luo edellytykset tehdä tietoisia investointipäätöksiä. Sen kautta saadaan realistinen kuva esimerkiksi siitä, minkä verran sisältöä tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan, mitä se maksaa ja millä sisäisillä tai ulkoisilla resursseilla ja aikataululla se voidaan hoitaa.

Tuloksia digimarkkinoinnilla

Näin me sen teemme

Digimarkkinoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää kuukausipalvelua. Kuukausipalvelu voi koostua useista sisältö- ja digimarkkinoinnin toimenpiteistä ja se räätälöidään aina vastaamaan yrityksenne tarpeita ja tavoitteita. Oli kyse sitten liidiamateriaaleista, sosiaalisen median mainonnasta, Google Adsista tai hakukoneoptimoinnista, onnistuu kanssamme kaikki – yhdellä ketterällä kuukausisopimuksella.  

Digimarkkinoinnin suunnitelma

Sisältö- ja digimarkkinoinnin suunnittelussa hyödynnämme alun perin Smarth Insightin kehittämää RACE-mallia.RACE-mallin keskiössä on asiakas, jolle pyritään tarjoamaan juuri sopivaa sisältöä, juuri oikeaan aikaan sekä auttaa häntä etenemään ostopolullaan.

Lue lisää digimarkkinoinnin suunnitelmista

 

Verkkosivut

Digitaalisessa maailmassa vaikuttavat verkkosivut ovat paikka, jossa hurmaat asiakkaat. Rakennamme verkkosivut joko maailman suosituimman verkkosivualustan, WordPressin, tai jatkuvasti verkkosivualustana kasvavan, HubSpotin, päälle.

Lue lisää verkkosivuista

Meillä oli aika pitkä lista siitä, mitä kaikkea haluamme saada lopputuloksena aikaan. Te ymmärsitte meidän tarpeet ja olimme heti samalla aaltopituudella.

Jenni Renko, markkinointijohtaja
Admicom

  

Laadukkaat sisällöt puhuttelevat kohderyhmääsi

Laadukas, kiinnostava ja aidosti asiakkaallesi lisäarvoa tuottava sisältö on markkinoinnin ydin ja tuloksellisen sisältömarkkinoinnin edellytys. Sosiaalisen median kanavissa tavoitat unelma-asiakkaasi juuri siellä, missä he viettävät aikaansa. Kiinnostavilla ja hakukoneystävällisesti tuotetuilla blogisisällöillä taas ohjaat tehokkaasti potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillesi sekä tuotat lisäarvoa nykyasiakkaillesi.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-13-1

Näin me sen teemme

Me autamme sinua suunnittelemaan ja tuottamaan laadukasta, kiinnostavaa ja aidosti asiakastasi palvelevaa teksti-, kuva- ja videosisältöä monikanavaisesti. Tarjoamme some- ja blogisisältöjen tuotantoa sekä jatkuvana osana kuukausipalveluamme että yksittäisiin tarpeisiin esimerkiksi brändiuudistuksen yhteydessä. 

  

Some- ja blogisisällöt

Toteutamme teksti-, kuva- ja videosisältöjä, jotka puhuttelevat unelma-asiakastasi.

Lue lisää some- ja blogisisällöistä

 

Valokuvaus

Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meiltä saat yrityksesi ilmeeseen sopivat ja laadukkaat valokuvat.

Lue lisää valokuvauksesta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.