Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 


FP-Tuotteet

FP-Tuotteiden ja Aava & Bangin markkinoinnin kumppanuus toimii kuin tiimi olisi yrityksen oma markkinointiosasto – samalla puolella pöytää työskennellen. 

FP-tuotteet

Markkinoinnin kuukausipalvelu vastaa FP-Tuotteiden Tilantekijöiden tarpeeseen

Kun muuntojoustavien tilojen asiantuntija FP-Tuotteet haki markkinoinnin yhteistyökumppania alkuvuodesta 2022, toiveena oli saada sekä riittävän kattavaa osaamista että oma-aloitteista otetta markkinoinnin toteutukseen.

– Halusimme kumppanin, jonka kanssa pystyisimme säästämään mahdollisimman paljon omaa aikaamme. Meille oli tärkeää, että saamme käyttöömme selkeän työryhmän, joka hoitaisi markkinointiamme aika lailla itsenäisesti. Tarvitsimme myös digimarkkinoinnin osaamista, ja plussaa oli mahdollisuus videotuotantoon, luettelee FP-Tuotteiden aluemyyntipäällikkö Janne Tuokkola.

Aava & Bang sai FP-Tuotteet vakuuttumaan siitä, että nämä vaatimukset pystytään täyttämään. Helmikuussa 2022 aloitettiin kuukausittainen yhteinen tekeminen, ja nyt yhdessä kirjoitettua historiaa on takana melkein kaksi vuotta.

– Kuten olen Aava & Bangin väelle sanonutkin, niin aika hyvin ovat myyntipuheet toteutuneet. Kaikki sujuu mutkattomasti ja nopeisiinkin tarpeisiimme reagoidaan, Tuokkola kiteyttää kokemuksensa. 
Yhteistyöhön Aava & Bangin kanssa ei kuulu turhaa pönötystä, vaan se on konkreettista työtä hyvällä fiiliksellä: vaivatonta, välitöntä ja aidon oloista tekemistä, ilman tekohymyä.

– Janne Tuokkola, aluemyyntipäällikkö, FP-Tuotteet  


Työn sujuvuus ja korkea laatu kertovat onnistumisesta

Kuukausipalvelu koostuu yhteisestä suunnittelusta, säännöllisistä palavereista sekä markkinointimateriaalien ja -toimenpiteiden luotettavasta toteutuksesta. Perustekemiselle rungon muodostavat sisällöntuotanto sivustolle ja sosiaaliseen mediaan sekä digimarkkinointi Google Adsissa ja LinkedInissä.

– Aava & Bang on tehnyt meille esimerkiksi referenssejä, artikkeleita, videoita, uutiskirjeitä ja somejulkaisuja. Yhdessä olemme myös toteuttaneet kansainväliset nettisivumme ja uudistaneet yrityspresentaatiomme. Nyt meneillään on uuden tuotteen lanseeraus, ja kohta käynnistyy sen konkreettinen markkinointi, kertoo Tuokkola yhteisistä projekteista. 

 

Kun tekemistä on paljon, sujuvuus varmistetaan ennakoinnilla, jossa vuosikellolla ja riittävällä yhteydenpidolla on merkittävä rooli. Kerran kuussa käydään kasvokkain läpi tärkeimmät asiat, lisäksi parin viikon välein otetaan tarvittaessa nopeampi etäpalaveri ja kvartaaleittain taas katsotaan pidemmälle tulevaisuuteen.

“Minulla on sellainen tunne, että hommat ovat koko ajan hanskassa eikä minun tarvitse kysellä perään. Päinvastoin, voin luottaa siihen, että minulta kysellään kyllä, jos jokin pallo sattuu itseltäni putoamaan”, Tuokkola nauraa.

Yhteistyö on vienyt FP-Tuotteita eteenpäin monella osa-alueella, mutta saavutetuista tuloksista tärkeimpänä Tuokkola pitää työn hyvää laatua.

“Meillä kaupat ovat aina pitkiä prosesseja, joten markkinoinnin onnistumisen mittaaminen niiden kautta on hankalaa. Tavoitteemme liittyvät ennen kaikkea työn ja markkinointimateriaalin laadukkuuteen, ja siinä Aava & Bang on onnistunut. Budjettikin on pysynyt järkevänä ja meidät on pidetty hyvin ajan tasalla siitä.”

“Digimarkkinoinnissa tulokset ovat kyllä näkyneet konkreettisesti lukujen parantumisena, ja uutena kanavana käyttöön otettua LinkedIniä on myös pystytty käyttämään tehokkaasti”, Tuokkola lisää.
Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Aava & Bangin kanssa kaikissa projekteissamme, mutta paras yhteinen onnistumisemme ovat olleet referenssivideot. Niistä tuli tosi tyylikkäitä ja pystymme hyödyntämään niitä tehokkaasti eri kanavissa. Katselukertoja tulee edelleen joka kuukausi lisää.

– Janne Tuokkola, aluemyyntipäällikkö, FP-Tuotteet  


Yhtenä tiiminä eteenpäin

FP-Tuotteilla arvostetaan ennen kaikkea sitä, että markkinointikumppanina Aava & Bangin tiimi on kuin osa oman firman porukkaa – samalla puolella pöytää, kuten Tuokkola asian ilmaisee.  

“Juuri sitä haimmekin yhteistyöltä. Emme haasta toisiamme väärällä tavalla, vaan olemme kuin saman firman työntekijöitä. Kun yhteistyö on kerran solmittu, olemme voineet luottaa siihen, että homma toimii”, Tuokkola toteaa.

“Vaikka tiimi on matkan varrella jonkin verran vaihtunut, aiempien hyvien tekijöiden tilalle on tullut hyviä paikkaajia ja kaikki on sujunut hienosti. Esimerkiksi Sanna Männistö asiakkuuspäällikkönä on ollut tärkeässä roolissa – hänelle siitä suuret kiitokset. Tekstisisältöjen puolella Saara Airaksisella on ollut hyvää teknistä ymmärrystä ja hänen kanssaan on ollut helppo tehdä yhteistyötä”, Tuokkola jatkaa.

Tältä pohjalta yhteinen tulevaisuus näyttää valoisalta.

“Jatkamme perusyhteistyötä samaan malliin ja kunhan resurssimme sallivat, aiomme muun muassa uudistaa nettisivumme ja kirkastaa brändiämme. Olemme vielä joutuneet itse jarruttelemaan aloittamista, mutta odotamme innolla, että pääsemme toteuttamaan näitä Aava & Bangin kanssa”, Tuokkola sanoo. 
Kysyjille suosittelen Aava & Bangia oikein mielelläni. Yhteistyö on juuri sitä, mitä haimmekin: luontevaa ja hyvällä tavalla suoraa.

– Janne Tuokkola, aluemyyntipäällikkö, FP-Tuotteet  


 

Sisältö- ja digimarkkinointi kuukausipalveluna

Sisältö- ja digimarkkinoinnin kuukausipalvelun keskiössä ovat systemaattisuus, vaikuttavuus ja asiakaslähtöisyys. Markkinointia suunnitellaan yhdessä tavoitteiden sekä tarpeiden pohjalta ja sen tuottavuutta seurataan jatkuvasti. Voimme joko tuoda lisäresursseja tiimiisi tai voit ulkoistaa Aava & Bangin tiimille koko markkinointisi – juuri niin kuin teille on järkevintä.

Lue lisää palvelusta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.