Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Fortum

Teollisuuden digimurroksen vauhdittajat

eSite_Kayntikorttiesite_768x403px_02.jpg

Koronakriisi on epäilemättä vauhdittanut digiloikkaa pakottamalla niin konttorirotat kuin koululaisetkin etätöihin, mutta kehittyneet virtuaalisuuden ja etäläsnäolon ratkaisut tekevät tuloaan myös teollisuuteen kriiseistä huolimatta. Eräs edistyneimmistä alan toimijoista on laitoksia virtualisoiva eSite, joka sai verkkosivunsa ja nipun muita markkinoinnin työkaluja uuteen uskoon juuri sopivasti pandemian alla – yhteistyössä Aava & Bangin kanssa.

Fortum on monella alalla toimiva ja eteenpäin katsova yritys, jonka toimintatapaan kuuluvat rohkea konseptikehitys ja sisäiset startupit, jollainen myös Fortumin Power and Heat Oy:n kuuluva eSite on: suuren yrityksen huipputekninen pilotti. eSiten idea on luoda esimerkiksi teollisuuslaitoksesta digitaalinen VR-malli, jota voi hyödyntää ylläpidossa, huollossa, koulutuksessa ja toiminnan kehittämisessä – muun muassa. Nyt, etäläsnäolon noustua arvoon arvaamattomaan, eSite on valmiina esittelemään palveluaan entistä useammalle. Sovellusalueita on lukuisia.Mitä olemme tehneet?

  • Sivustouudistus
  • Kärkiviestit
  • Kohderyhmämäärittelyt
  • Käyntikortit
  • Esite

Yhteistyö toteutettiin Markkinointitoimisto Bermudan kanssa. Markkinointitoimisto Bermuda Oy ja Aava & Bang Oy yhdistyivät tammikuussa 2023. 
Aava & Bang veti prosessia ammattilaisten ottein, sopivasti painetta ja ohjausta – ja toisaalta sopivalla tavalla pidettiin kädestä. Kympin arvoinen suoritus.

Miko Olkkonen, Head of eSite


Aava_Bang_kuosi_10-1

Oikea tarina oikealle yleisölle

Teknologiastartupille on tärkeää, että potentiaaliset asiakkaat oivaltavat helposti palvelun idean ja hyödyt teknologian takana. Yhteistyö Aava & Bangin kanssa onkin lähtenyt liikkeelle kärkiviestin kiteyttämisestä ja verkkosivuston uudistamisesta uuden viestin mukaiseksi

Asiakasymmärrys ja hyvä näkemys kohderyhmistä on lähtökohtana kaikelle suunnittelulle, eikä sen syventäminen ja päivittäminen pääty koskaan. Tässäkin määritettiin ensin oleellisimmat asiakasprofiilit ja niiden myötä priorisoitiin markkinoinnin alkuvaiheen taktiikkaa ja perussivuston sisältöjä.

 

eSite_Kayntikorttiesite_768x403px_02.jpg-1

 

Keinot tilanteen ja resurssien mukaan

Start-upeilla, kuten ei tällaisella sisäisen hautomon yritysversolla, ei ole varsinkaan alussa määrättömiä budjetteja ja resursseja. Tällöin markkinoinnin ja myynnin panokset on asetettava tarkoin harkiten.

”Yrityksen pitää aina tietää, keitä se pyrkii puhuttelemaan ja tehdä joskus vaikeitakin valintoja kärkeä haettaessa ja keinoja valittaessa", sanoo Aava & Bangin brändi- ja viestintästrategi Mika Kihlakaski. ”Usein startup-yritykset ovat niin syvällä itse tuotteensa kehittämisessä, että ulkopuolinen näkökulma voi osoittautua tässä korvaamattomaksi etsittäessä metsää puilta.”
Hyvä sparri- ja tukikumppani on kullanarvoinen, mutta osa asioista on kyettävä hoitaa myös itse, tähän Aava & Bang on antanut meille hyvät valmiudet.

 
Jere Luukkanen, eSiten myynnistä ja designista vastaava


Aava_Bang_kuosi_10-1
 

Markkinoinnin perusta

eSitelle oli alusta asti oleellista että markkinointiin pitää kehittää myös omaa kyvykkyyttä. Kun yhteistyöllä on kirkastettu hyvä näkemys potentiaalisen asiakaskunnan haasteista ja epäilyksistä, kiteytetty kärkiviesti ja tärkeimmät argumentit, luotu pohja online-presensensille ja myynnille riittävät työkalut, pitää myyntiä tukea markkinoinnin ketteryyttä kehittämällä myös omin voimin hoidettavaksi.Näyttökuva 2023-12-1 kello 13.42.51

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Fortum eSiten toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Tutustu FORTUM ESITEEN 

Vaikuttavat verkkosivut sujuvana projektina

Teknisesti ja sisällöllisesti onnistuneet verkkosivut luovat parhaan pohjan markkinoinnissa ja myynnissä onnistumiselle. Rakennamme juuri organisaatiosi tarpeita palvelevat verkkosivut, jotka toimivat joka tasolla ja vakuuttavat asiakkaasi.

Lue lisää palvelusta

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.