Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

 

Karu Films

Uusilla, näyttävillä verkkosivuilla video- ja animaatiotuotannon erikoisosaajan taidonnäytteet heräävät eloon.

 

LOIKKA_BTS_7
Karu Films on kasvava ja monipuolinen elävän kuvan suunnittelu- ja tuotantotalo, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa brändielokuvat, liikkuvat markkinointisisällöt sekä luovat animaatiot. 

Mitä olemme tehneet?

  • Verkkosivujen toteutus
  • Erityispiirteinä läpileikkaava visuaalisuus ja liikkuvat elementit 
  • Huomio erinomaisessa käyttäjäkokemuksessa

Karu Films saa liikkeelle tunteet, ajatukset ja asiakkaat

“Palveluvalikoimamme on laaja ja palvelumme sisältää kattavasti kaiken käsikirjoituksesta jälkituotantoon. Pääasiassa tuotamme videoita ja animaatioita markkinointikäyttöön, mutta teemme yhteistyötä myös esimerkiksi Yleisradion kanssa. Olemme Tampereen suurin videotuotantoyhtiö”, kertoo Karu Filmsin toimitusjohtaja ja luova tuottaja Lauri Kuusela.

Karun tiimi koostuu viidestätoista alan ammattilaisesta, johon freelancer-verkosto tuo vielä lisänsä. Tiimin tavoitteena on, että jokainen projekti on huippureissu – niin asiakkaalle kuin karulaisille itselleenkin.Tavoitteena sivusto, joka kuvastaa kovaa osaamista

Karu Filmsin verkkosivu-uudistus oli yhteydessä laajempaan brändiuudistukseen, jossa ilme päivitettiin samalle korkealle tasolle kuin yrityksen osaaminen. 

“Koimme, ettei aiempi sivusto edustanut meitä sillä laajuudella ja uskottavuudella kuin mitä olimme. Näytimme itseämme pienemmältä ja sivusto oli liian tekijälähtöinen”, Kuusela perustelee uudistuksen tarvetta.

Karu Filmsin uuden viestintäkonseptin muotoili Kuudes Helsinki, joka suunnitteli samalla verkkosivujen visuaalisen ilmeen. Verkkosivujen teknisen toteutuksen Karu Films halusi kuitenkin toimijalta, jonka kanssa yhteistyö olisi mahdollisimman helppoa ja luotettavaa. Siksi ennestään tuttu, samalla paikkakunnalla toimiva Aava & Bang oli varma valinta.

“Verkkosivujen toteutukseen ja ylläpitoon liittyy aina jatkuvaa tekemistä. Tiesimme, että Aava & Bangin kanssa kommunikaatio on välitöntä ja haastavankin sivuston toteuttaminen onnistuu sujuvasti. Heillä oli myös riittävä tekninen osaaminen, jotta sivusta tulee toimiva”, Kuusela sanoo. 

Aava & Bangin tekemä verkkosivuston toteutus kattoi sivuston ilmeen sovittamisen käyttöliittymään, käytettävyyden suunnittelun ja täsmennykset, projektinhallinnan sekä teknisen toteutuksen. Julkaisujärjestelmäksi valittiin WordPress. Karu Films puolestaan tuotti itse kuva-, video- ja tekstisisällöt sekä vastasi sisällönsyötöstä Aava & Bangin opastuksella.

“Yhteydenpitoa hoidettiin sekä livepalavereina että viestitse. Meidän ei tarvinnut olla määräänsä enempää mukana prosessissa, vaan voimme luottaa Aava & Bangin osaamiseen. Tietyin väliajoin kommentoimme sivustoa ja muutimme layoutiakin vielä lennosta. Hyödyimme yhteistyössä siitä, että olimme jo ennestään tuttuja”, Kuusela kuvailee prosessia.

Karu Filmsin sivuston erityispiirteitä ovat läpileikkaava visuaalisuus ja liikkuvat elementit, niin suurempina pintoina kuin käyttökokemusta elävöittävinä mikroanimaatioinakin. Haasteena olikin saada toteutettua tämä dynaamisuus viimeisen päälle sulavasti, Karu Filmsin standardien mukaisesti.
Liikkuvien kuvien toimivuus oli meille verkkosivujen toteutuksessa todella tärkeää. Ne tuovat raskautta sivustoon, mutta käyttäjäkokemus ei kuitenkaan saa kärsiä liian pitkistä latausajoista. Aava & Bangilta tehtiin riittävästi testausta, jotta tässä päästiin parhaaseen tulokseen

Lauri Kuusela, toimitusjohtaja ja luova tuottaja, Karu Films


Onnistunut lopputulos syntyi varmasta osaamisesta ja opastuksesta

Projektissa saatiin aikaan näyttävä ja laadukas sivusto, jossa yhdistyvät miellyttävä käyttäjäkokemus, helppo päivitettävyys ja hallinnan loogisuus.

“Asetetut tavoitteet täyttyivät hyvin: sivustoa on mukava käyttää ja se toimii sujuvasti. Tutkimme eri palveluiden avulla, miten asiakkaat sivuillamme liikkuvat, ja saimme varmistuksen siitä, että videot kiinnostavat heitä. Se oli ehdottomasti tärkein tavoitteemme ja se toteutui hienosti”, Kuusela kiittelee. 

“Myös käytettävyyden näkökulmasta toteutus on onnistunut. Koska valitsimme alustaksi WordPressin, pystymme tosi helposti itse päivittämään sivuja. Kouluttaminen oli yksi tärkeä osa verkkosivuprojektia: meille neuvottiin hyvin, miten sivustoa päivitetään. Sisällönsyöttöön saimme opastusta ja tuntumaa, joten osaamme jatkossa hoitaa myös sen.”

Yhteistyöstä Aava & Bangin kanssa Kuusela nostaa esille erityisesti varmuuden siitä, että projekti eteni osaavissa käsissä ja tavoitteiden eteen työskenneltiin omistautuneesti. 

“Koin tosi tärkeäksi sen, tekniset asiat olivat heillä hallussa – asiakkaalle mielenrauha on rahan arvoinen juttu. Aava & Bang on ollut mukana sivuston ylläpidossa julkaisun jälkeenkin ja reagoinut nopeasti sivuston ongelmatilanteissa.”

“Projektin aikana Aava & Bang otti kaiken palautteemme tosissaan ja selvästi välitti siitä, mitä halusimme saada aikaan. Heille oli kunnia-asia, että sivusto saadaan toimimaan täydellisesti. He onnistuivat sekä teknisessä puolessa että palvelussa.”Vinkkinä muille verkkosivuprojektia suunnitteleville Kuusela myöntää, mitä hän nyt ehkä tekisi toisin.

“Näin jälkeenpäin ajatellen sisältöjen tekemisessä ja syöttämisessä itse verkkosivuille oli yllättävän suuri työ. Väärässä kohdassa ei kannata säästää.” 

Seuraavia askeleita yhteistyölle on jo suunnitteilla – mahdollisesti puolin ja toisin. 

“Olemme ajatelleet lähteä kehittämään sivustollemme jonkinlaista laajennusta, jossa palveluitamme avataan enemmän. Siinä tarvitsemme Aava & Bangilta teknistä ja kenties myös sisällöntuotannon osaamista. Omaa video-osaamistamme taas voimme tarjota Aava & Bangin käyttöön”, Kuusela suunnittelee.
Yhteistyökumppanina suosittelen Aava & Bangia erityisesti hyvän kokonaisuuden hallinnan takia. Pystyimme laajalla skaalalla luottamaan homman heidän käsiinsä. Ei kannata liikaa lyödä omaa päätään seinään tai hämmentää välissä, vaan antaa ammattilaisten hoitaa projekti.

Lauri Kuusela, toimitusjohtaja ja luova tuottaja, Karu Films


KaruFilms_horisontaali_musta

Tutustu asiakkaaseen

Karu Filmsin toimintaan ja nettisivuihin, joilla liikkuvan kuvan huippuammattilaisten osaaminen tulee konkreettisesti esille. Kurkkaa vaikkapa Karulaiset-sivu, jossa henkilöstön esittelykuvat heräävät eloon kuin taikaiskusta!

Tutustu Karu Filmsiin 

Vaikuttavat verkkosivut sujuvana projektina

Teknisesti ja sisällöllisesti onnistuneet verkkosivut luovat parhaan pohjan markkinoinnissa ja myynnissä onnistumiselle. Rakennamme juuri organisaatiosi tarpeita palvelevat verkkosivut, jotka toimivat joka tasolla ja vakuuttavat asiakkaasi.

Lue lisää palvelusta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.