Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Kasva osaamisen johtamisella ja rekrytoinneilla

Kun kasvu vaatii tekijöitä, olemme apunasi.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Kun kasvu vaatii tekijöitä

Markkinoinnin kenttä on laaja ja alati muuttuva. Tuloksellisen markkinoinnin tuottaminen edellyttää modernin markkinoinnin tarpeisiin muotoiltuja rooleja ja toimenkuvia. Lisäksi laadukkaasti hoidettu rekrytointi on parasta brändin rakentamista ja toimii käyntikorttinanne tulevaisuuden osaamisen varmistamiseksi.

Tutustu rekrytoinnin palveluihinVuosien asiantuntemus käytössäsi

Tarjoamme käyttöösi vuosien kokemuksen markkinoinnin ja viestinnän rekrytoinneista. Varmistetaan yhdessä, että saatte tekijät joita kasvunne vaatii!

100 rekrytointia vuodessa

Rekrytoimme vuosittain yli 100 osaajaa markkinoinnin- ja viestinnän rooleihin. Oli kyse sitten rekrytoinnista, rekrymarkkinoinnista, perehdyttämisestä tai osaamistarpeen tunnistamisesta, olemme apunasi. 

Pysy mukana muutoksessa

Markkinoinnin maailmassa muutos on ainoa pysyvä tila ja tästä johtuen myös osaamista pitää kehittää jatkuvasti. Varmistetaan yhdessä, että uudet osaajat löytävät teidät ja nykyisellä tiimillänne on parhaat valmiudet onnistua!

 

Kumppanisi rekrytoinneissa

Toimimme rekrykumppaninanne markkinoinnin rekrytoinneissa, helpotamme rekrytointiprosessia, kirkastamme osaamistarpeenne ja vapautamme aikanne olennaiseen, eli keskusteluun parhaiden hakijoiden kanssa. Rekrykumppanina valjastamme markkinoinnin asiantuntijuutemme sekä vuosien kokemuksen markkinoinnin rekrytoinneista ja ensiluokkaisesta työnantajamielikuvasta käyttöönne. Yhteistyön lopputulemana ensiluokkainen hakijakokemus sekä onnistunut rekrytointi. 

 

Rekrytointifirma

Näin me sen teemme – Rekrykumppanuus

Tarjoamme käyttöösi vuosien asiantuntemuksen markkinoinnin rekrytoinneista ja näkemyksemme kasvutavoitteitanne tukevasta roolista sekä osaamistarpeesta. Annamme palvelulupauksen ensiluokkaisesta hakijakokemuksesta sekä helposta, tehokkaasta ja toimivasta tavasta rekrytoida. Saatte modernin digitaalisen rekryprosessin sisältöineen, laadukkaan asiantuntijan kirjoittaman rekryilmoituksen sekä tiimin toitamaan rekrytoinnin toteutuksen ja rekrymarkkinoinnin. Pääsette valitsemaan esivalitut osaajat haastatteluiden perusteella ja käytätte aikanne kustannustehokkaasti prosessin tärkeimpään vaiheeseen, hakijoihin tutustumiseen. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

  

Tuettu tapa rekrytoida

Virittämö-kasvuohjelmat on rakennettu yritykselle, jossa kaivataan uutta osaamista kasvun vauhdissa pysymiseen. Kiihdytämme yrityksesi kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen. Virittämö-kasvuohjelmat ovat tuettu tapa rekrytoida ja ne RekryKoulutukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

 

Rekrykoulutus

Näin me sen teemme – Virittämö RekryKoulutus

Yhteinen Virittämö-matka alkaa yritysten kanssa osaamistarpeen tunnistamisesta ja kasvua tukevan roolin määrittämisestä. Kun raamit rekrytoinnille ovat selvät, päästään tositoimiin. Sillä tarkoitamme osaajahakua, sopivien kandidaattien kohtaamista ja oman osaajan tai työnantajakumppanin löytymistä. Kasvuohjelma kestää viisi kuukautta, jonka aikana osaajia valmennetaan markkinoinnin eri teemoista aina markkinointistrategiasta mobiilivideoiden tuottamiseen. Lopputuloksena yrityksellä on tuloksellinen markkinoinnin malli sekä tekijä sen toteutukseen, ja osaajalla roppakaupalla uutta osaamista sekä työpaikka markkinoinnin kentällä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

  

Virittämö-rekrykoulutus

 Virittämö-kasvuohjelmien tavoitteena on vauhdittaa yritysten kasvua vahvistamalla markkinoinnin osaamista yrityksen sisällä sekä luoda uusia urapolkuja osaajille markkinoinnin kentällä. Yrityksille Virittämö on riskitön väylä rekrytoida tiimiin markkinoinnin tekijä, osaajille ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ottaa harppaus uralla eteenpäin ja löytää unelmien työpaikka.

Lue lisää Virittämöstä

 

Rekrykumppanuus

Toimimme rekrykumppaninanne markkinoinnin ja viestinnän rekrytoinneissa, helpotamme rekrytointiprosessia, kirkastamme osaamistarpeenne ja vapautamme aikanne olennaiseen, eli keskusteluun parhaiden hakijoiden kanssa. Jos haluatte kumppanin, joka toteuttaa markkinoinnin- ja viestinnän rekrytoinnin kanssanne aina tarvekartoituksesta ja rekrymarkkinoinnista kättelyyn saakka, kannattaa tutustua tähän.

Lue lisää rekrykumppanuudesta

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.