Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Huomisen johtamisen aika on nyt!

Opi huomisen johtamisen ajatuksia ja työkaluja 3 tunnin työpajassa

 

Tilaa yrityksellesi oma työpaja

 

Työpajoissa harjoitellaan käytännössä Huomisen johtajuuden ajatuksia ja työkaluja – tule mukaan

Suomessa kaivataan muutosta johtajuuteen. Vain yksi viidestä on tyytyväisiä siihen, miten johtajuus suomalaisessa työelämässä tällä hetkellä ymmärretään. Huomisen johtajuus on ennen kaikkea vastuullista, rohkeaa ja ihmisläheistä esimerkillä johtamista. Vastakkainasettelun sijaan kaipaamme jaettua johtajuutta ja yhdessä tekemistä. Johtajuus onkin yhteistyötä. Yhteistyö synnyttää uutta, parhaimmillaan jopa pieniä ihmeitä. 

Huomisen johtaminen auttaa ihmisiä tekemään töitä yhdessä ja rakentamaan uutta.

TYÖ2030 -ohjelma on yhdessä Suomen Nuorkauppakamareiden kanssa rakentanut starttipaketin huomisen johtajuuteen. Kokonaisuus sisältää työkaluja sekä näkökulmia tuoreista johtamisaiheisista tutkimuksista sekä oivalluksia ja inspiraatiota Suomen Nuorkauppakamarin Vuoden nuori johtaja -kilpailun voittajilta ja finalisteilta. Se auttaa erityisesti esihenkilöitä ja tiiminvetäjiä, mutta myös jokaista, joka on kiinnostunut johtajuudesta, pysähtymään ja pohtimaan – joko yksin tai yhdessä tiimin tai muiden esihenkilöiden kanssa – mitä huomisen johtajuus tarkoittaa. 

Haluamme tarjota pk-yritysten avainhenkilöille käytännönläheisen tavan ottaa käyttöön tulevaisuuden johtamisen työkaluja ja taitoja.

Huomisen johtajuuden työpajassa (3 h) keskustelet tulevaisuuden johtamisen teemoista sekä harjoittelet sitä edistävien työkalujen käyttöä omassa työssä. Näin yrityksessäsi voidaan myös vahvistaa yhteisiä käytäntöjä ja periaatteita johtamiselle sekä jakaa oppeja arjen tilanteiden käsittelystä.  

Tilaa yrityksellesi oma työpaja 

TUTUSTU VALMENTAJAAN

Riikka Ahmaniemi on kestävään kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bangin valmennuspalveluiden operatiivinen johtaja ja kasvuvalmentaja. Hän on toiminut tiimivalmentajana nuorille yrittäjille, valmentanut johtamisen valmennusohjelmia sekä toiminut liiketoiminnan kouluttajana erityisesti Kiinassa ja Etelä-Amerikassa. Lisäksi hänellä on taustaa tutkijana Tampereen yliopistosssa Työelämän tutkimuskeskuksessa ja Alueellisen tutkimuksen keskuksessa.

Riikka on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta erityisesti kyvystään löytää vahvuuksia niin yrityksen toiminnasta kuin yksilöiden osaamisesta. Tätä kautta innostusta rakentamalla  on saatu syntymään uutta ja asioita oikeasti tapahtumaan.

Aava & Bang on Great Place to Work -kilpailun kestomenestyjä, ja valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan 30. parhaaksi työpaikaksi vuonna 2023.Satu Vainio

Satu Vainio

Kaupallinen johtaja, valmennuspalvelut

Soita +358 50 567 6036
satu.vainio@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Yhteistyössä

Tyo2030_LogoYmpyra_FI JCI_Finland_rgb Aava_Bang_logo_black