Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Huomisen johtamisen aika on nyt!

Opi huomisen johtamisen ajatuksia ja työkaluja maksuttomassa 3 tunnin etävalmennuksessa

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Työpajoissa harjoitellaan käytännössä Huomisen johtajuuden ajatuksia ja työkaluja – tule mukaan

Suomessa kaivataan muutosta johtajuuteen. Vain yksi viidestä on tyytyväisiä siihen, miten johtajuus suomalaisessa työelämässä tällä hetkellä ymmärretään. Huomisen johtajuus on ennen kaikkea vastuullista, rohkeaa ja ihmisläheistä esimerkillä johtamista. Vastakkainasettelun sijaan kaipaamme jaettua johtajuutta ja yhdessä tekemistä. Johtajuus onkin yhteistyötä. Yhteistyö synnyttää uutta, parhaimmillaan jopa pieniä ihmeitä. 

Huomisen johtaminen auttaa ihmisiä tekemään töitä yhdessä ja rakentamaan uutta.

TYÖ2030 -ohjelma on yhdessä Suomen Nuorkauppakamareiden kanssa rakentanut starttipaketin huomisen johtajuuteen. Kokonaisuus sisältää työkaluja sekä näkökulmia tuoreista johtamisaiheisista tutkimuksista sekä oivalluksia ja inspiraatiota Suomen Nuorkauppakamarin Vuoden nuori johtaja -kilpailun voittajilta ja finalisteilta. Se auttaa erityisesti esihenkilöitä ja tiiminvetäjiä, mutta myös jokaista, joka on kiinnostunut johtajuudesta, pysähtymään ja pohtimaan – joko yksin tai yhdessä tiimin kanssa – mitä huomisen johtajuus tarkoittaa. 

Haluamme tarjota pk-yritysten avainhenkilöille käytännönläheisen tavan ottaa käyttöön tulevaisuuden johtamisen työkaluja ja taitoja.

Huomisen johtajuuden työpajassa (3 h) keskustelet tulevaisuuden johtamisen teemoista sekä harjoittelet sitä edistävien työkalujen käyttöä omassa työssäsi. Työpajat toteutetaan etänä ja ne ovat maksuttomia. Voit valita itsellesi tilanteeseesi ja aikatauluusi sopivimman työpajan (1 kpl). Työpajat vetää Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen

Ilmoittaudu mukaan! 

TUTUSTU VALMENTAJAAN

Vilja Laaksonen on kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bangin toimitusjohtaja sekä vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori. Laaksonen on kehittänyt Aava & Bangilla sisäisen viestinnän mallin, joka on hyväksi todettu jo kymmenien yritysten arjessa.

Hän väittää, että huomisen työelämä on arvopohjainen, merkityksellinen ja vastuullinen. Vilja on pidetty puhuja yrityskulttuurin, työnantajabrändin sekä hyvän työarjen teemoista.

Viljan luotsaama Aava & Bang on Great Place to Work -kilpailun kestomenestyjä, sijoittuen Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi tänä vuonna. Vilja valittiin juuri myös 2. sijalle HUMAN POWER23 -gaalassa sarjassa Suomen Ihmisläheisin johtaja. 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Huomisen johtamisen työpajat ovat täynnä.

Työpajojen ajankohdat: 

  • TÄYNNÄ! 10.1. klo 9–12 suunnattu erityisesti hybridi/etätyötä johtaville

  • TÄYNNÄ! 10.1. klo 13–16, suunnattu erityisesti itseään sekä verkostojaan johtaville

  • TÄYNNÄ! 31.1. klo 9–12, suunnattu erityisesti lähityön tekemistä johtaville

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarien, TYÖ2030 -ohjelman ja Aava & Bangin kanssa.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

logot-työpajat

 Satu

 Heräsikö kysyttävää? 

Mikäli mieleesi juolahti kysymys, ota ihmeessä yhteyttä.

Satu Vainio
Kaupallinen johtaja, valmennuspalvelut
Aava & Bang Oy
+358 50 567 6036
satu.vainio@bang.fi