Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 


Docue

Vuorovaikutusvalmennuksilla vaikuttavuutta kansainväliseen esihenkilötyöhön

Docue henkilöstö

Docue Technologies Oy tuottaa juristilaatuisia asiakirjoja automaatiolla. Yhtiö on kasvanut Suomessa voimakkaasti – yrityksellä on tuhansia asiakasyrityksiä ja yli 170 000 käyttäjää. Vuosina 2021–23 Docue laajentui Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Saksaan. Docuen palvelut ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuisia ja kysyttyjä, joten uusia markkinoita avataan myös tulevaisuudessa.

"Kasvamme ripeästi ja haluamme tehdä sen kestävästi. Hyvä työntekijäkokemus ja vahva meidän näköinen kulttuuri mahdollistavat terveen ja vahvan toiminnan myös kasvussa", kertoo Docue Technologies Oy:n toimitusjohtaja Antti Seppä.

Docue Technologies ja Aava & Bang ryhtyivät syksyllä 2023 yhteiseen hankkeeseen tavoitteena vahvistaa Docuen kulttuuria ja esihenkilöiden vuorovaikutusosaamista valmennuksen, konsultoinnin ja pulssimittaamisen keinoin. Noin puolen vuoden aikana esihenkilöt ja Team Leadit arvioivat omaa vuorovaikutusosaamistaan, kävivät läpi sekä yhteisvalmennussarjan että henkilökohtaiset one to one -valmennukset Aava & Bangin työyhteisöviestinnän asiantuntijan kanssa. Tänä aikana aloitettiin myös kuukausipulssimittaukset, joilla selvitettiin työntekijöiden ajatuksia motivaatiosta ja työkuormasta, sekä sisäisestä viestinnässä, johtamisesta ja kulttuurista. Lisäksi esihenkilöt rakensivat henkilökohtaiset vuorovaikutuksen kehittämissuunnitelmat.Mitä olemme tehneet?

  • Pulssikyselyt sekä niiden analysointi ja purku
  • Kolme työyhteisöviestinnän ja vuorovaikutuksen valmennusta
  • Esihenkilöiden one to one -valmennukset (8 kpl)
  • Henkilökohtainen vuorovaikutuksen kehittämissuunnitelma

Mitä saimme aikaan:

  • eNPS-luvun kasvaminen
  • Vahvempi psykologinen turvallisuus
  • Selkeät tavoitteet esihenkilöiden vuorovaikutukselle
  • Ymmärrys esihenkilön vuorovaikutusosaamisen vaatimuksista
  • Yhteisymmärrys vuorovaikutuksen merkityksestä


Aikaisempien kasvuyritysten kokemuksella tiesin, että panostukset yhteistyön kehittämiseen voi tuntua aluksi epämääräiseltä mutta lopussa sen arvoiselta. Tässä projektissa lisäarvon tunne oli alusta saakka vahvana mukana ja lopussa tuntui, että yhteistyölle voi löytyä myös loogista jatkumoa.

– Antti Seppä, toimitusjohtaja, Docue Technologies Oy


Parempaa vuorovaikutusta, parempaa esihenkilötyötä

Valmennuksilla tähdättiin palautteenantamisen ja vastaanottamisen taitojen kehittämiseen, oman viestintätyylin analysointiin ja psykologisesti turvallisen kulttuurin rakentamiseen. Valmennussarjan avulla rakennettiin myös yhteistä käsitystä siitä, millaista johtamista Docuella halutaan vaalia, ja miten jokainen on vastuussa myös tiimien välisen viestinnän onnistumisesta. Palaute valmennussarjasta oli erinomaista, ja sen koettiin nytkäyttäneen yhteistä ymmärrystä vuorovaikutuksen merkityksestä ja yhteisöllisyydestä eteenpäin.

"Aikaisempien kasvuyritysten kokemuksella tiesin, että panostukset yhteistyön kehittämiseen voi tuntua aluksi epämääräiseltä mutta lopussa sen arvoiselta. Tässä projektissa lisäarvon tunne oli alusta saakka vahvana mukana ja lopussa tuntui, että yhteistyölle voi löytyä myös loogista jatkumoa", kertoo Seppä.

One to one-valmennuksissa tarkasteltiin jokaisen omaa vuorovaikutustyyliä ja tavoitteita. Henkilökohtaiset valmennukset täydensivät valmennussarjaa. Palautteen antamista kehitettiin mm. pulssikyselyillä. Pulssikyselyissä mitattiin myös eNPS-lukua eli kuinka vahvasti työntekijä suosittelisi Docueta työpaikkana omille tuttavilleen ja verkostolleen. Yhteistyön aikana yrityksen eNPS luku kasvoi merkittävästi. 

Rakenna yhteistä suuntaa ja onnistumisia valmennuksen kautta

Me Aava & Bangilla uskomme, että kaikista tärkein markkinointi tehdään yrityksen sisällä. Siksi valmennustemme keskiössä on aina työntekijä- ja asiakaskokemus, ja tavoitteena rakentaa yritys, johon sekä henkilöstönne että asiakkaat haluavat sitoutua. Johtamisen ja esihenkilötyön valmennuksien avulla rakennatte yhteistä suuntaa, sujuvampaa tiimityötä ja mitattavia tuloksia, jotka saavutetaan kestävästi ja hyvinvointia vaarantamatta. Valmennuksemme räätälöidään vastaamaan juuri teidän tarpeitanne. Valmennusten lisäksi voimme auttaa työnantajabrändin rakentamisessa, yrityskulttuurin kehittämisessä ja työyhteisöviestinnän mallin rakentamisessa ja juurruttamisessa.

Lue lisää palvelusta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.