Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

1 minuutin lukuaika

HubSpot - markkinoijan ja myyjän paras kaveri?

Featured Image

HubSpot on työkaluna monelle markkinoijalle jo varsin tuttu, eikä sen suosio tunnu horjuvan. Tutkimuksetkin sen osoittavat, HubSpot on valittu useaan otteeseen parhaaksi markkinoinnin automaatiojärjestelmäksi. HubSpot on toki paljon muutakin ja siksi työkaluun luottaa jo yli 64 800 asiakasta yli 100 maassa.

Miksi HubSpot?

Suutarin lapsi sai viimein kengät viime keväänä, kun uudistimme palvelumallejamme, kilpailuetuamme ja viestintäämme. Vuoden kestäneen brändin uudistustyön aikana päätimme myös kääntää uuden vaihteen oman markkinointimme suhteen, jotta uusi arvolupauksemme - Kasvumarkkinointia vaikuttavuuslupauksella - toteutuisi myös omalta osaltamme. Varsin pian huomasimme, että omaan markkinointiimme ja myyntiimme panostaminen vaatii muutoksia myös markkinoinnin automaation järjestelmien osalta.

HubSpot valikoitui lopulta työkaluksemme useiden suositusten sekä vertailujen perusteella. Lisäksi työkalu oli monelle tuttu erityisesti maksuttoman CRM:n osalta ja löytyipä osalta laajempaakin kokemusta HubSpot-konsulttina toimimisesta. Olimme aiemmin hyödyntäneet useampia järjestelmiä, mutta HubSpot tarjosi kokonaisratkaisun, jonka ansiosta pystyimme myös harmonisoimaan järjestelmäviidakkoamme ja siirtämään kaikki myynti- ja markkinointiaktiviteetit yhteen järjestelmään. HubSpotin Flywheel-malli istuu myös täydellisesti omaan toimintaamme ja sopii hyvin kasvualustaksi niin meille, kuin asiakkaillemme.

HubSpot Flywheel

Kuulostaako hyvältä?

Olemme nyt myös sertifioitu HubSpot Partner (Certified Agency Partner), joten voimme auttaa myös sinua markkinoinnin ja myynnin tehostamisessa sekä automaatiojärjestelmän käyttöönotossa. Toimiakseen, inbound-markkinointi ja markkinoinnin automaatio vaativat paljon laadukasta ja kohderyhmälle suunnattua lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Tässä voimme auttaa ketterällä kuukausisopimuksella.

Emme kuitenkaan usko, että inbound-markkinointi tai markkinoinnin automaatiojärjestelmä on oikea ratkaisu jokaiselle, ja siksi keskitymmekin yksittäisen teknologian sijaan edelleen tarjoamaan kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja, jotka pohjautuvat ihmisiin. Vahvuutemme onkin ymmärtää johdon, henkilöstön ja asiakkaan näkökulma markkinointiin, ja yhdistää monipuoliset palvelut asiakkaalle kasvua tuottavaksi kokonaisuudeksi. Tätä kutsumme kasvumarkkinoinniksi.

Ota yhteyttä keskustellaksesi lisää markkinoinnin automaatiosta tai siitä, miten yrityksesi markkinointia ja myyntiä voisi kasvumarkkinoinnin keinoin tehostaa.

Hiilijalanjäljen jäljillä: Kuinka yrityksesi voi pienentää hiilijalanjälkeä ja viestiä siitä oikein?

3 min read

Hiilijalanjäljen jäljillä: Kuinka yrityksesi voi pienentää hiilijalanjälkeä ja viestiä siitä oikein?

Nyt kun olemme jo perehtyneet hiilijalanjälkeen kahden blogin verran, on aika  siirtyä sanoista tekoihin. Kysyimme ilmastoasiantuntijalta...

Read More
Hiilijalanjäljen jäljillä: Esimerkkiyrityksenä esimerkillinen Wunderdog

2 min read

Hiilijalanjäljen jäljillä: Esimerkkiyrityksenä esimerkillinen Wunderdog

Tässä artikkelissa pääsemme porautumaan hiilijalanjälkeen esimerkkiyrityksen, konsulttitoimisto Wunderdogin kautta. Mikä heitä motivoi...

Read More
Mitä yrityksen tulisi tietää hiilijalanjäljestä ja sen laskemisesta?

2 min read

Hiilijalanjäljen jäljillä: Mikä siinä mietityttää ja mitä siitä tulee tietää?

Jotta oppisimme itsekin lisää yrityksen hiilijalanjäljestä ja sen laskemisesta, päätimme perehtyä aiheeseen blogisarjan muodossa. Jos aihe kiinnostaa...

Read More