TULOKSIA TUOVAA SISÄLTÖ- JA DIGIMARKKINOINTIA

Kuukausipalveluna

SISÄLTÖ- JA DIGIMARKKINOINTIA KETTERÄLLÄ KUUKAUSISOPIMUKSELLA

Markkinointia ulkoistettuna ja sisäistettynä palveluna.

Markkinoinnin toteuttaminen palveluna vaatii ennen kaikkea sen sisäistämistä. Perehtymistä, yhdessä määriteltyjä tavoitteita, oikein mitoitettua tekemistä, strategiasta johdettua toimintaa ja kehittämistä.

Me yhdistämme vaikuttavan markkinoinnin tekemiseen valmentavan ja kehittävän otteen, koska onnistuneen yhteistyön ytimessä on aina ihmiset, aito välittäminen ja rakkaus kasvumarkkinoinnin tekemiseen.

Sisältö- ja digimarkkinointia kuukausipalveluna

Markkinointia palveluna tarjoaa yrityksesi tilanteeseen räätälöidyn, ylläpidetyn markkinointikokonaisuuden. Ketterän kuukausipalvelun keskiössä on aina asiakaslähtöisyys. Voimme joko tuoda lisäresursseja tiimiisi tai voit ulkoistaa Aava & Bangin tiimille koko markkinointisi. Markkinointia suunnitellaan yhdessä tavoitteiden sekä tarpeiden pohjalta ja sen tuottavuutta seurataan jatkuvasti. Päätä sinä, me teemme sen, mitä tarvitaan.

Mitä kuukausipalvelu sisältää?

Sisältö- ja digimarkkinoinnin kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi haamukirjoitettuja blogiartikkeleita, sosiaalisen median päivityksiä sekä kevyitä somevideoita. Näiden lisäksi tuomme sisällöt kohderyhmäsi tietoisuuteen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin keinoin – ketterästi kuukausisopimuksella. Yksittäisen kampanjan sijaan sisältö- ja digimarkkinointia kannattaakin ajatella pitkän aikavälin systemaattisena toimintana, jolla ei tavoitella pikavoittoja. Onnistuessaan, sisältö- ja digimarkkinointi on kuitenkin tehokas tapa tuottaa myynnille kuukausittain laadukkaita liidejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa yritystäsi kohtaan.

Oletko valmis saamaan tuloksia sisältö- ja digimarkkinoinnilla?

Mitä tarjoamme sinulle?

+ markkinoinnin automaatio
+ verkkosivujen hakukoneoptimointi
+ monikanavainen digimarkkinointi ja -mainonta
+ blogiartikkelit
+ oppaat
+ uutiskirjeet
+ referenssitarinat
+ kevyet videototeutukset
+ valokuvat
+ sosiaalisen median julkaisut

Kuukausisopimuksella varmistat, että valitsemiisi kanaviin tuotetaan aidosti asiakkaallesi arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä teksti-, kuva- tai videomuodossa. Näiden lisäksi tuomme sisällöt kohderyhmäsi tietoisuuteen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin keinoin.

Näin homma etenee

1

TUTUSTUMINEN

Ennen työn aloittamista, teemme taustatutkimusta markkinasta ja teidän tausta-aineistostanne. Saatte myös ennakkokyselyn täytettäväksenne. Tutustumme jo tässä vaiheessa mielellämme myös tiimiinne.

nykytilanne | markkinat | teknologia | tavoitteet

2

ALOITUSTYÖPAJA

Aloitamme yhteistyön työpajalla, jossa käymme läpi tarkemmin tavoitteitanne sekä mm. potentiaalisten asiakkaidenne ostopolkua.

kohderyhmät | kilpailijakartoitus | ihmiset ja osaaminen

3

SUUNNITELMA

Aloitustyöpajan, aiemmin luotujen suunnitelmien, kilpailijakartoituksen sekä hakusana-analyysin perusteella luomme teille sisältö- ja digimarkkinoinnin suunnitelman. Suunnitelmassa yhdistämme strategisen, operatiivisen ja taktisen tason tekemisen.

sisältö- ja digimarkkinoinnin suunnitelma | julkaisukalenteri

4

JATKUVA TEKEMINEN

Luotu suunnitelma sekä julkaisukalenteri toimivat jatkossa pohjana markkinoinnin kuukausittaiselle tekemiselle sovitun mallin mukaisesti. Yhteistyön tavoitteena on jatkuva kehittyminen ja oppiminen.

yhteistyön laajuus | toteutus | mittaus ja analysointi | tulokset ja kehittäminen

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Sanna Ojala

Inbound-asiantuntija, myynti & markkinointi

Katja Asikainen

Liiketoimintajohtaja, varatoimitusjohtaja

Digimarkkinointi ja -mainonta

Varmistamme, että unelma-asiakkaasi löytää yrityksesi ja tuottamasi sisällöt verkossa.

Sosiaalisen median trendit 2019

Olemme keskustelleet Markkinointivirittämö-koulutusohjelmassamme osaajiemme aikana markkinoinnin trendeistä ja toiminnoista. Selvitimme osaajien kanssa mm., mitä ovat sometrendit vuonna 2019 ja miten huomioida ne omassa työssä.

Laadukkaat sisällöt

Tuotamme vaikuttavia ja tunteita herättäviä sisältöjä monikanavaisesti videoiden, kuvien, tekstin ja visuaalisen ilmeen muodossa.