Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Viisi salaisuutta vaikuttavaan esiintymiseen – näin onnistut puhujana ja viestijänä

Katso maksuton webinaaritallenne!

Tietoa, tahtoa ja tunnetta sekä ripaus myyttistä karismaa – mistä on vaikuttava esiintyminen tehty? 

Sano hyvästit esiintymisjännitykselle ja keskinkertaisille puheille ja kuule Suomen parhaiden puhujien joukkoon kuuluvien Mikko Kalliolan ja Vilja Laaksosen vinkit vaikuttavaan esiintymiseen lataamalla maksuton webinaaritallenne.

Me uskomme, että kaikki tärkeä elämässä kytkeytyy viestintään. Siksi jokaisen johtajan, asiantuntijan ja esihenkilön tulisi panostaa arjen viestintäosaamiseen ja esiintymistaitoihin. Sillä muutos syntyy vuorovaikutuksessa, ja sanojen lisäksi myös esiintymisellä on merkitystä.

Millaisista elementeistä syntyy vaikuttava esitys? Millainen on hyvän puheen rakenne? Miksi vahvat esiintymistaidot ovat tärkeä osa johtajuutta? Miten voit vahvistaa omia esiintymistaitojasi ja onnistua viestijänä arjessa? 

Webinaarissa rakastetut puhujamme Mikko Kalliola ja Vilja Laaksonen paljastavat ammattipuhujien parhaiten pidetyt salaisuudet vaikuttavaan esiintymiseen – vaikuttavat esitykset eivät synny sattumalta, eikä ammattipuhujaksi synnytä. Mikko tunnetaan yhtenä Suomen parhaista puhujista (Vuoden Puhuja -kilpailu 2024) ja Vilja on palkittu johtaja (HumanPower 2023), puheviestijä ja vuorovaikutustaitoihin erikoistunut filosofian tohtori ja tietokirjailija.

Webinaari on suunnattu johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat hioa esiintymistaitojaan ja viestiä vakuuttavasti arjessa. 

Tallenteen katsottuasi:
  • Tiedät, millainen on hyvä puhe ja miten vaikuttava esitys rakennetaan.
  • Osaat tunnistaa omat vahvuutesi ja kehityskohteesi esiintyjänä.
  • Tunnistat esiintymisen eri osa-alueet ja osaat hyödyntää niitä vaikuttavan esityksen rakentamisessa.
  • Saat toimivan mallin ja hyödyllisiä arjen vinkkejä selkeään, luotettavaan ja vaikuttavaan esiintymiseen.
  • Opit hurmaamaan ja vakuttamaan kuulijasi vaikuttavalla esiintymisellä – oli kyseessä sitten asiakastilaisuus, henkilöstön tapahtuma tai digitaaliset videosisällöt.
  • Sinulla on osaamista ja työkaluja esiintymisjännityksen hallintaan.

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi saman tien. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!Lataa tallenne