Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Suunnittele, johda ja tee tulosta – tuloksellisen B2B-digimarkkinoinnin tunti

Katso maksuton webinaaritallenne!

Miten johtaa tuloksellista B2B-digimarkkinointia?

Lataa tästä maksuton webinaaritallenne, mikäli haluat kuulla miten tuloksellista B2B-digimarkkinointia suunnitellaan ja johdetaan tavoitteellisesti sekä tuloksia tuoden.

Webinaari on suunnattu digimarkkinoinnin johtamisesta vastaaville markkinointijohtajille, markkinointipäälliköille sekä myynti- ja liiketoimintajohdolle. Tunnin webinaari vahvistaa ymmärrystäsi digimarkkinoinnin roolista osana koko yrityksen markkinointia ja antaa työkaluja sen johtamiseen.

Miten johtaa tavoitteita, tuloksia ja tekemistä? Millaista suunnittelua vaatii B2B-digimarkkinoinnissa onnistuminen? Entä miten tehdyt suunnitelmat johdetaan onnistuneesti käytäntöön?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme, kun saat konkreettisia vinkkejä B2B-digimarkkinoinnin johtamiseen ja tiimin onnistumiseen Aava & Bangin kokeneilta digimarkkinoinnin asiantuntijoilta. Pääset myös kuulemaan case-esimerkkien kautta miten tuloksellista digimarkkinointia on tehty konkreettisista liiketoiminnan tavoitteista käsin.

Äänessä ovat Aava & Bangin digimarkkinoinnin tiiminvetäjä, Sampo Soininen sekä digitaalisten palveluiden päällikkö, Eveliina Vähä-Ruka. Eveliina ja Sampo omaavat vuosien kokemuksen B2B-digimarkkinoinnin suunnittelusta, johtamisesta ja tuloksellisesta toteutuksesta ja ovat nyt valmiita jakamaan tärkeimmät opit myös sinulle. 

Tallenteen katsomalla:

  • Tiedät, miten B2B-digimarkkinointia johdetaan tavoitteellisesti ja tuloksellisesti
  • Osaat johtaa digimarkkinoinnin tavoitteet liiketoiminnan tavoitteista sekä hyödyntää näitä suunnittelun työkaluna
  • Hahmotat sisältöjen ja kohderyhmäymmärryksen merkityksen tuloksellisessa B2B-digimarkkinoinnissa
  • Osaat budjetoida ja aikatauluttaa digimarkkinoinnin tekemistä
  • Ymmärrät, miten onnistumista mittaroidaan B2B-digimarkkinoinnissa ja miten digimarkkinoinnin mittaristo tulisi rakentaa

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi samoin tein. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

Suunnittele, johda ja tee tulosta – tuloksellisen B2B-digimarkkinoinnin tunti

 Lataa tallenne!