Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Miten teet vaikuttavaa markkinointia ja viestintää vuonna 2024? 5 tärkeää näkökulmaa markkinoinnin strategiseen suunnitteluun 

Katso maksuton webinaaritallenne!

Aika ensi vuoden markkinoinnin ja viestinnän suunnittelulle on nyt. 

Lataa tästä maksuton webinaaritallenne, mikäli haluat kuulla, miten teet vaikuttavaa markkinointia ja viestintää vuonna 2024.

Webinaarin katsomalla kuulet, mitkä viisi näkökulmaa ovat menestyksen ja tuloksen kannalta kriittisiä, kun suunnitellaan ensi vuoden markkinointia ja viestintää.

Mitkä megatrendit markkinoinnin ja viestinnän strategisessa suunnittelussa tulee ottaa huomioon vuonna 2024? Miten varmistat, että ensi vuonna asioita tehdään paremmin ja tehokkaammin kuin kuluvana vuonna? Miten asetat markkinoinnin tavoitteet, mittarit ja budjetin vuodelle 2024?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme webinaarissa. Lisäksi saat konkreettisia työkaluja ja ajankohtaista näkemystä asiantuntijoilta, joilla on vuosien kokemus asiakkaidemme markkinoinnin strategisesta suunnittelusta. 

Äänessä ovat Aava & Bangin strategiset suunnittelijat, Maiju Ylikoski ja Pinja Hänninen. Webinaari on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän strategisesta suunnittelusta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Tallenteen katsottuasi tiedät:

  • Mihin markkinoinnin ja viestinnän fokus sekä resurssit tulee vuonna 2024 suunnata? Miten varmistat, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja suunnitellut toimeenpiteet toteutetaan?
  • Mihin asioihin panostamalla saavutat pitkän aikavälin vaikuttavuutta?
  • Miten megatrendit ja markkinatilanne vaikuttavat markkinoinnin ja viestinnän kenttään tulevaisuudessa?
  • Miten asetat markkinoinnin tavoitteet, mittarin ja budjetin vuodelle 2024?

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi saman tien. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

Webinaari 0823 vaaka 1200 x 682 (8)

 Lataa tallenne!