Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Kestävän kasvun johtaminen – tuloksia ja vaikuttavuutta ajatusjohtajuudella

Katso maksuton webinaaritallenne!

Miten saavutat tuloksia ja asemoidut edelläkävijäksi ajatusjohtajuuden avulla? 

Lataa tästä maksuton webinaaritallenne, mikäli haluat kuulla miten johdat kestävää kasvua markkinoinnin ja viestinnän keinoin. 

Miksi kulttuuria pitäisi johtaa samalla tarkkuudella kuin taloutta? Miten edelläkävijät johtavat viestintää ja markkinointia? Miten mittaat kestävää kasvua arjessa ja varmistat tulokset tulevaisuudessa?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme. Katsomalla tallenteen kuulet, miten kestävä kasvu rakentuu sisältä käsin, mitkä ovat ajatusjohtajuuden ja edelläkävijyyden edellytyksiä, mikä on markkinoinnin ja viestinnän rooli tulosten saavuttamisessa ja mitkä kolme asiaa jarruttavat tulevaisuuden menestystä. Lisäksi saat konkreettisia vinkkejä markkinoinnin ja viestinnän vaikuttavuuden mittaamiseen pitkällä ja lyhyellä aikavälillä. 

Äänessä ovat Aava & Bangin toimitusjohtaja, viestinnän tohtori (FT) Vilja Laaksonen sekä myynti- ja markkinointijohtaja Katja Asikainen. Kaksikolla on vuosien kokemus tuloksellisen liiketoiminnan johtamisesta ja asiakkaidemme markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä. 

Tallenteen katsottuasi:

  • Tiedät, miten kestävää kasvua johdetaan tavoitteellisesti ja tuloksellisesti
  • Hahmotat, miten sisäiset vahvuustekijät rakentavat kestävää kasvua ja ymmärrät, miksi kulttuuria pitää johtaa samalla tarkkuudella kuin taloutta
  • Tunnistat, miten voit synnyttää vaikuttavuutta ajatusjohtajuuden avulla ja valjastaa edelläkävijyyden kestävän kasvun ajuriksi 
  • Osaat määrittää tärkeimmät markkinoinnin ja viestinnän keinot ajatusjohtajuuden rakentamiseksi yrityksessäsi
  • Saat työkaluja, joilla mittaroida kestävää kasvua arjessa niin pitkällä kuin lyhyellä aikavälillä.

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi saman tien.  Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

Webinaari vaaka (1200 x 628 px) (2)

 Lataa tallenne!