Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytila 2024 -tutkimuksen julkaisu

Katso maksuton webinaaritallenne!

Katso tallenne, ja kuule lisää tutkimustuloksista!

Miltä näyttää kestävän kasvun johtaminen vuonna 2024? Miten johdat työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta ja tulosta vastuullisesti muuttuvassa maailmassa? Millaisia ovat kestävän kasvun trendit vuonna 2024? Julkaisemme Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimuksen 2024 maksuttomassa webinaarissa!

Lataa webinaarin tallenne, niin pääset kuulemaan maksuttomassa webinaarissa Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimuksen 2024 tuloksista. Tutkimuksessa selvitettiin tänä vuonna toistamiseen, millaista suomalaisten organisaatioiden työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen johtaminen on tänä päivänä, millaisista osa-alueista kestävä kasvumarkkinointi koostuu ja miten se on yhteydessä organisaatioiden kasvuun.

Vuonna 2024 kestävän kasvun johtamisessa korostuu vastuullisuus. Webinaarissa kuulet, miten organisaatioissa on rakennettu liiketoimintaa maailman muutosten keskellä ja millaisia ovat askeleet vastuullisen kasvun rakentamiseen vuonna 2024. Kerromme tuloksista myös viime vuoden raportin valossa ja nostamme esiin tärkeimmät vertailukohdat. Vuoden 2023 tutkimusraporttiin voit tutustua täällä

Webinaarin asiantuntijana toimii tutkimuksesta vastannut Aava & Bangin toimitus­­­johtaja, tietokirjailija sekä vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori (FT) Vilja Laaksonen

Tallenteen katsottuasi tiedät:

  • Saat ajankohtaista ja tutkittua tietoa työntekijä- ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä mielenkiintoista vertailutietoa viime vuoden tutkimuksesta. 
  • Kuulet, millaista suomalaisten organisaatioiden työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen johtaminen on tänä päivänä.
  • Ymmärrät, millaisista osa-alueista kestävä kasvumarkkinointi koostuu ja miten se on yhteydessä organisaatioiden kasvuun.
  • Tiedät, mitkä ovat tutkimuksen vastaajien mielestä tärkeimpiä painopisteitä työntekijä- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä vuonna 2024.
  • Kuulet, miltä näyttävät vuoden 2024 kestävän kasvun trendit.

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi saman tien. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

 

aava bang kkm esitys 2024

 Ilmoittaudu webinaariin!