Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Hyvästi tekoälyhype, tervetuloa tekoälystrategia – 5 konkreettista vinkkiä tekoälyn hyödyntämiseen markkinoinnissa

Katso maksuton webinaaritallenne!

Tekoälystä tehot irti: konkretiaa, tuloksia ja varmuutta tekoälyn hyödyntämiseen markkinoinnissa.

Aika sanoa heipat tekoälyn potentiaalille, ja toivottaa tervetulleeksi selkeä tekoälystrategia, joka tuo haluttuja tuloksia ja helpottaa arkea. Katso maksuton webinaaritallenne, niin kuulet, miten tekoälystä tehdään markkinointiitimin tehokkain työkaveri.

Tekoälyn ja tekoälytyökalujen nopea kehitys on saattanut laittaa pään ja yrityksen sisäiset prosessit pyörälle. Missä, miten ja milloin tekoälyä kannattaa käyttää? Työkalujen, käyttötapojen ja arjen vinkkien rinnalla tulee tekoälyn käytössä huomioida myös vastuullisuus ja eettiset periaatteet. Siksi tarvitaan tekoälystrategia tai roadmap.

Mihin tekoälyä voidaan markkinointitiimeissä hyödyntää ja missä tekoäly on parhaimmillaan? Entä missä tekoälyn kanssa mennään helposti metsään? Miten varmistat, että tekoälyä käytetään fiksusti ja vastuullisesti läpi organisaation? 

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme webinaarissa konkreettisten case-esimerkkien kautta. Jaamme käytännönläheisiä vinkkejä tekoälyn käyttöön aina markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen ja analysointiin. Lisäksi saat selkeät raamit yrityksen oman tekoälystrategian rakentamiseen. Avainasemassa on tekoälyn fiksu ja vastuullinen hyödyntäminen nyt ja tulevaisuudessa.

Asiantuntijoina webinaarissa ovat Aava & Bangin digistrategi Eveliina Vähä-Ruka ja digimarkkinointitiimin vetäjä Sampo Soininen. Yhdessä Eveliinalla ja Sampolla on kokemusta kymmenistä tekoälyn avulla rakennetuista markkinointikampanjoista, tiimin ohjaamisesta tekoälyn käyttämisessä ja tekoälyn päivittäisestä käytöstä jo yli vuoden ajalta.

Webinaaritallenne on suunnattu markkinointi- ja viestintäpäättäjille, markkinointitiimin esihenkilöille ja tekoälystä kiinnostuneille alan ammattilaisille.

Tallenteen katsottuasi:

  • Osaat rakentaa selkeän tekoälystrategian, joka varmistaa, että tekoälyä käytetään yrityksessä fiksusti ja vastuullisesti.
  • Tiedät, miten tekoälystrategia tai yhdessä määritellyt ohjeet viedään käytäntöön yrityksen arjessa.
  • Tunnistat, miten tekoälyä hyödynnetään markkinoinnin eri tehtävissä, aina kampanjoiden suunnittelusta toteutukseen ja analysointiin.
  • Opit tuntemaan eri tekoälytyökaluja.
  • Ymmärrät, miten tekoälyä hyödynnetään vastuullisesti ja turvallisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Lataa maksuton tallenne täyttämällä oheinen lomake, saat tallenteen sähköpostiisi saman tien. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

A&B_webinaari_tekoalyLataa tallenne!