5 taktiikkaa tuloksellisen myynnin ja markkinoinnin mallin rakentamiseksi 

Maksuton webinaari torstaina 15.12. kello 9–10. Tervetuloa!

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin

Taantuma ja taloudellinen tilanne ovat sopivia syntipukkeja silloin, kun liidimäärä laahaa tavoitteiden perässä. Johtuuko tämä todella oven takana kolkuttelevasta taantumasta vai lipuuko liidit jonkun muun lapaan siksi, että ette tee oikeita asioita, oikeassa järjestyksessä? Ota kanssamme haltuun 5 myynnin ja markkinoinnin tuloksellisen mallin taktiikkaa, niin tiedät. 

Torstaina 15.12.2022 kello 9–10 jaamme vuoden viimeisessä maksuttomassa webinaarissamme viisi taktiikkaa tuloksellisen myynnin ja markkinoinnin mallin rakentamiseksi. Nyt kuulet, miten johdat B2B-asiakkaat luoksesi tuloksellisesti ja tehokkaasti.

Webinaarin sisältö on suunnattu B2B-markkinassa toimivien yritysten myynti-, markkinointi- ja liiketoimintajohdolle. Asiantuntijana toimii Aava & Bangin strategi, Hanna-Riikka Ilkka. Tervetuloa mukaan!

Mitä saat osallistujana?

Maksuttomaan webinaariin osallistumalla:

  • Opit määrittämään ja yhtenäistämään myynnin ja markkinoinnin tavoitteet B2B-asiakashankinnassa
  • Ymmärrät asiakasvalintojen ja kohderyhmämäärittelyn merkityksen digitalisoituneessa B2B-asiakashankinnassa
  • Opit luomaan kysyntää, liidejä ja uusia myyntimahdollisuuksia verkossa
  • Tiedät, miten rakennetaan toimivat prosessit B2B-asiakashankintaan ja miten myynnin ja markkinoinnin tehokas sisäpeli toimii
  • Ymmärrät, mikä rooli automaatioilla on B2B-asiakashankinnassa ja miten digitalisointi voi kasvattaa suorituskykyä ja helpottaa tulosten saavuttamista

Nähdäänkö linjoilla? Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä oheinen lomake. Ilmoittautuneena saat myös tallenteen webinaarista jälkikäteen.

Oppaat - uusi kansikuvapohja (kesken) (Facebook-kaupan mainos)

 Ilmoittaudu webinaariin!