PARAS TYÖPAIKKA SINULLE, JOKA HALUAT KASVAA.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

MILLAISTA MEILLÄ ON OLLA TÖISSÄ ?

Meillä pidetään huolta siitä, että selviämme kaikesta yhdessä. Perhemäisenä yhteisönä kykenemme itsekritiikkiin ja oman edun tavoittelun sijaan arvostamme yhteistä hyvää. Yhteiset arvomme: Välitetään toisistamme, Ajatellaan isosti, Haastetaan itsemme ja Onnistutaan yhdessä, näkyvät siinä, miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin.

Olemme itseohjautuva organisaatio, jossa yksilöillä ja tiimeillä on vapaus ja vastuu oman työn järjestämisestä sekä kehittämisestä. Erityinen vahvuutemme  on tiimityö, joka tapahtuu asiakkuuksien ympärille muodostetuissa moniosaajatiimeissä. Itsenäinen työote vaatii tuen ja siksi panostamme jatkuvasti tiiminvetäjien ja esimiestyön kehittämiseen. Meille johtajuus ei ole titteli, vaan arkipäivän tekoja. Meidän joukkoomme sopivat ihmiset, jotka motivoituvat statuksen sijaan tavoitteista, tuloksista, yhdessä tekemisestä ja edestä johtamisesta. Tervetuloa töihin Aava & Bangille tekemään kanssamme suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa!

Katso avoimet työpaikat

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

+ Innostava, välittävä ja osaava työyhteisö
+ Laajennettu työterveys ja sairausvakuutus
+ Työhyvinvoinnin tukeminen (mm. viikoittainen personal trainerin ohjaama treeni)
+ Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön, joka mahdollistaa työn ja perhe-elämän yhdistämisen
+ Yhteiset reissut ja tapahtumat
+ Moniammatillinen ja inspiroiva työympäristö
+ Bangin kahvikerho, salaattikerho ja avantokerho
+ 10% työajasta oman osaamisen kehittämiseen
+ “Väliprosecco” & Prego

Me pidämme ihanista ihmisistä ja valloittavista persoonista. Sellaisista, jotka eivät säikähdä värikästä kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta. Ihmiset, työkaverit ja asiakkaat, jotka antavat itsestään ja ottavat myös vastaan, ovat meille kultaakin kalliimpia.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Aava & Bangille on myönnetty 2019–2020 ja 2020–2021 Great Place to Work® -sertifiointi, joka on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Sertifiointi on työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta – heidän jokapäiväisessä arjessaan. Vuonna 2020 Aava & Bang valittiin Great Place to Work® -listauksessa Suomen parhaaksi työpaikaksi sekä Euroopan 3. parhaaksi työpaikaksi. 

Käy lukemassa lisää matkastamme kohti GPTW-voittoa blogistamme.
Lue lisää meistä ja vuoden 2021 sertifioinnista Great Place to Workin sivuilta.

KAIKKEA TEKEMISTÄ OHJAAVAT ARVOMME

VÄLITETÄÄN TOISISTAMME

Rakkauden ja välittämisen ilmapiiri saa meidät loistamaan. Kun tunnemme toisemme ja toistemme vahvuudet, voimme hyödyntää jokaisen osaamista parhaalla mahdollisella tavalla tiimin ja asiakkaan hyväksi. Turvallisessa ympäristössä uskallamme olla aitoja, ideoida, kyseenalaistaa ja nostaa esille vaikeampiakin aiheita. Innostava ja yhteen hitsautunut työyhteisö rohkaisee meitä ylittämään itsemme ja on tukena myös silloin, kun maailmalla tuulee.

Aava & Bang työpaikka

Aava Bang työpaikka

AJATELLAAN ISOSTI

Määrittelemme tekemisellemme aina ensin tavoitteet ja onnistumisen mittarit. Vasta sitten päästämme luovuuden valloilleen pitäen tavoitteet kirkkaana omassa ja asiakkaan mielessä koko matkan ajan. Yksityiskohtiakin viilatessa kokonaisuus on meidän kompassimme, joka pitää suunnan oikeana.

HAASTETAAN ITSEMME

Asetamme aina riman korkealle. Teemme työmme laadukkaasti ja pieteetillä, mutta hymynkare suupielessä. Emme etsi helppoa ratkaisua vaan haastamme hyväntuulisesti niin itsemme kuin asiakkaamme. Kankeiden prosessien sijaan kehitämme ketterästi ja kasvamme jatkuvasti entistä ammattitaitoisimmiksi osaajiksi.

Aava Bang työpaikka

Aava & Bang työpaikka

ONNISTUTAAN YHDESSÄ

Onnistunut kasvumarkkinointi edellyttää korkeaa yksilötason osaamista, mutta varsinainen lisäarvo syntyy moniammatillisesta tiimistä ja toisiaan täydentävästä osaamisesta. Kun ratkomme haasteita porukalla, syntyy jotain uutta ja ainutlaatuista. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja juuri siksi meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Yhdessä, ja vain yhdessä, voimme olla enemmän.

KIINNOSTUITKO? KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja