Rekrykumppani

Kumppanisi rekrytoinneissa ja rekrymarkkinoinnissa

 

Jätä tarjouspyyntö

Rekrymarkkinoinnin ja rekrytointien kumppani
 

Kumppanisi rekrytoinneissa

Markkinoinnin kenttä on laaja ja alati muuttuva. Tuloksellisen markkinoinnin tuottaminen edellyttää modernin markkinoinnin tarpeisiin muotoiltuja rooleja ja toimenkuvia. Lisäksi laadukkaasti hoidettu rekrytointi on parasta brändin rakentamista ja toimii käyntikorttinanne tulevaisuuden osaamisen varmistamiseksi.

Toimimme rekrykumppaninanne markkinoinnin rekrytoinneissa, helpotamme rekrytointiprosessia, kirkastamme osaamistarpeenne ja vapautamme aikanne olennaiseen, eli keskusteluun parhaiden hakijoiden kanssa. Rekrykumppanina valjastamme markkinoinnin asiantuntijuutemme sekä vuosien kokemuksen markkinoinnin rekrytoinneista ja ensiluokkaisesta työnantajamielikuvasta käyttöönne.

Yhteistyön lopputulemana ensiluokkainen hakijakokemus sekä onnistunut rekrytointi.  

Miksi Aava & Bang?

Tarjoamme käyttöösi vuosien asiantuntemuksen markkinoinnin rekrytoinneista ja näkemyksemme kasvutavoitteitanne tukevasta roolista sekä osaamistarpeesta. Annamme palvelulupauksen ensiluokkaisesta hakijakokemuksesta sekä helposta, tehokkaasta ja toimivasta tavasta rekrytoida. Saatte modernin digitaalisen rekryprosessin sisältöineen, laadukkaan asiantuntijan kirjoittaman rekryilmoituksen sekä tiimin toitamaan rekrytoinnin toteutuksen ja rekrymarkkinoinnin. Pääsette valitsemaan esivalitut osaajat haastatteluiden perusteella ja käytätte aikanne kustannustehokkaasti prosessin tärkeimpään vaiheeseen, hakijoihin tutustumiseen. Vuosien asiantuntemus markkinoinnin rekrytoinneista

Helppo, tehokas ja toimiva tapa rekrytoida

Hoidamme rekrytoinnin toteutuksen ja markkinoinnin

Moderni rekryprosessi ja ensiluokkainen hakijakokemus

 

Tavoitteena kestäviä markkinoinnin toimintamalleja, kulttuuria ja osaamista

Haluamme olla rakentamassa asiakkaillemme kestäviä markkinoinnin toimintamalleja, kulttuuria ja osaamista, jotka tuottavat kasvua ja menestystä pitkällä aikavälillä. Tämä edellyttää markkinoinnin osaamisen kehittämistä sekä tulevaisuuden resurssien varmistamista esimerkiksi rekrytointien avulla.

Tehokas tapamme rekrytoida
 

Tulevaisuuden osaamista

Tutkimukset osoittavat, että markkinointiosaamiseen panostaminen on nousussa ja osaajista käydään kovaa kilpailua. Lisäosaamista kaivataan muun muassa tavoitehakuisessa kasvumarkkinoinnissa ja sen johtamisessa digitaalisessa maailmassa. Yrityksen kasvu edellyttää, että oikeat ihmiset ovat oikeissa paikoissa tekemässä oikeita asioita. Oikeiden ihmisten rekrytoinnit ja heidän osaamisensa kehittäminen ovatkin kasvun kannalta usein ratkaisevia tekijöitä.

Markkinoinnin rekrytoinnit
 

Tehokas tapamme rekrytoida 

 
Vaihe 1: Yhteinen työpaja

Yhteistyömme käynnistyy kahden tunnin työpajalla, jossa mallinnamme yhdessä rekrytoitavan henkilön tulevaisuuden osaamisen kolmella tasolla. Määritämme myös sen, miten haettava henkilö sopii työyhteisöönne (culture fit) ja mitä uutta hän tuo työyhteisöönne mukanaan (culture add). Työpajassa määritämme myös alustavat tehtävänkuvan mukaiset haastattelukysymykset ensimmäisen haastattelukierroksen toteutukseen. Esikarsinta toteutetaan Aava & Bangin toimesta videohaastatteluina, digitaalisella Howspace-alustalla. Työpajan päätteeksi tulevaisuuden markkinoinnin tiiminne osaaminen on dokumentoitu ja saatte rekrytointi-ilmoituksen valmiina käyttöönne.

Vaihe 2: Rekrymarkkinointi

Oikean osaamisen tavoittamiseksi pystytämme, optimoimme ja raportoimme teille kohdennetyn digitaalisen mainoskampanjan. Aava & Bangin sisältö- ja digimarkkinoinnin asiantuntijat laativat valmiit sosiaalisen median ja mainonnan viestit, valitsevat kanavat ja suosittavat mediabudjetin. Kampanja pystytetään sovittaviin kanaviin buustaamaan rekrytointia.

Vaihe 3: Esikarsinta

Hakijakokemuksesta huolehdimme koko rekrytointiprosessin ajan ja esikarsintaa tehdäänkin Aava & Bangin toimesta jatkuvasti hakuajan puitteissa. Halutessanne pääsette arvioimaan hakijoita rekrytointijärjestelmään jo hakuajan aikana sekä tutustumaan heihin Aava & Bangin ylläpitämällä videohaastattelualustalla. Toimitte itse kasvoina haulle ja teette valinnan esikarsituista osaajista, me hoidamme loput.

Vaihe 4: TOP 3 haastattelut

Rekrytointiprosessin päätteeksi pääsette haastattelemaan TOP3 esivalituista hakijoista ja palkkaamaan sopivan tekijän osaksi tiimiänne.Tutustu myös näihin

Keskittyykö tarpeenne työnantajamielikuvan kehittämiseen tai rekrymarkkinointiin osana monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuutta? Mikäli kasvunne vaatii toistuvasti onnistuneita rekrytointeja sekä systemaattista työnantajamielikuvan kehittämistä, kannattaa tutustua myös näihin palveluihimme.  

Työnantajamielikuvan kehittäminen

Työnantajamielikuva ratkaisee sen, saatteko tulevaisuudessa osaajat, joita kasvunne vaatii. Vahva työnantajamielikuva on myös erinomainen tapa rakentaa kilpailuetua kilpailijoihin nähden.

Lue lisää työnantajamielikuvan kehittämisestä

 

Sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppanuus

Tarvitsetko lisävoimia vaikuttavaan ja tavoitteelliseen markkinoinnin johtamiseen ja toteuttamiseen arjessa? Haluatko kehittää markkinointia ja kaipaat ammattimaista sparraus- ja tekijätiimiä tueksesi?

Lue lisää sisältö- ja digimarkkininnin kumppanuudesta

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi tässä, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.