Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Vientivirittämö

Kun kaipaat kansainvälisen kasvun mahdollistajaa

Avoimet ohjelmat

aavabang-ryva-kuvat-500kt-20211119-50
 

Vauhdita yrityksesi kv-liiketoimintaa

Vientivirittämö -kasvuohjelman avulla kiihdytämme yrityksesi kansainväliseen kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointi- ja vientivalmennuksen sekä yrityskohtaisen sparrauksen. Mikäs sen fiksumpi väylä rekrytoida lisäkäsiä ja osaamista tiimiin.

Vientivirittämö auttaa minimoimaan rekrytoinnin riskit – saat markkinoinnin ammattilaisten tuen uuden osaajan perehdytykseen ja viisi kuukautta tuettua aikaa virittää yrityksen kansainvälistä markkinointia ja liiketoimintaa. Kasvuohjelma on kehitetty yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa kirittämään pk-yritysten kasvua ja rakentamaan tulevaisuuden markkinoinnin osaajille uusia urapolkuja.

Ota yhteyttäTulevat kasvuohjelmat

Markkinointi Myynti Vienti

Viimeinen hakupäivä 15.12.2023

Markkinointivirittämö Pohjois-Savo

 

Miksi Vientivirittämö?5kk aikaa virittää
yrityksen vientimarkkinointia ja kirkastaa kv-strategiaa

Kevyt, mutkaton ja matalariskinen rekrytointiprosessi

Tukea osaajan perehdytykseen ja ohjaukseen sekä viennin sparrausta työpajoissa

 

Asiakkaidemme kokemuksia

Ohjelman myötä vienti on kasvanut pienin askelin, ja tavoitteiden mukaisesti mennään eteenpäin. Muutamia uusia asiakkaita on saatu, ja vahvistettu vanhojen asiakkaiden kanssa yhteistyötä. Meillä on neuvotteluja käynnissä, ja uskon vahvasti, että pian saamme kertoa hyviä uutisia lisää.  Tämä on ollut meille jo toistamiseen hyvä kokemus, suosittelen kaikille lämpimästi samanlaista mahdollisuutta.”

– Janne Tarnanen, myyntijohtaja, Kiilax OyKiilax rekrytoi vientimyyjän Vientivirittämön kautta.

Lue koko referenssiMeidän odotuksemme ohjelmasta ovat täyttyneet ja toteutuneen rekryn osalta ylittyneetkin. Verkostoituminen ja sparraus on ollut hyödyllistä puolin ja toisin, ja matkalla on päässyt päivittämään myös omaa ammatillista osaamistaan
Markus Ritala
Myynti- ja markkinointijohtaja, Tamtron Oy
Näin onnistunutta rekryä en osannut odottaakaan. Laura ylitti kaikki odotuksemme isosti. Hän oli aivan loistava valinta: niin osaava, sopii tiimiin mainiosti ja tuo hirveästi uutta energiaa yritykseen! Ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa Virittämöstä.
Jenni Renko
Markkinointijohtaja, Admicom Oyj
Osasin odottaa saavamme paljon apua ja tukea, koska ensimmäisen rekryn myötä huomattiin, että ohjelman kautta tiimiin tulee hyvin valmisteltu henkilö. Tonin käydessä valmennusta huomasin, että valmennuksissa saa todella paljon tietoa muustakin kuin myynnistä. Oppeja tuli esimerkiksi markkinoinnista, mikä on koko yritykselle todella tarpeellista.
Janne Tarnanen
Myyntijohtaja, Kiilax Oy
Koko matkan ajan sekä yrityksellä että osaajalla on taustallaan Aava & Bangin tuki, muita osallistujia tietenkään unohtamatta. Tässä et palkkaa vain yhtä osaajaa, vaan saat mukana koko verkoston osaamisen.
Irene Lehto
Markkinointikoordinaattori, Talgraf Oy
Ne valmennuspäivät ja tapaamiset, joihin itse osallistuin olivat tosi hyödyllisiä, selkeitä ja merkityksellisiä. Pääsimme syventymään ja pöyhimään yrityksemme arvoja, visiota, brändiä ja toimintasuunnitelmaa, mikä oli todella hyödyllistä.
Markku Oikarinen
Toimitusjohtaja, Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma
aavabang-henkilosto-500kt-20211015-25-1

Aleksi Iittainen

Myyntipäällikkö

Soita +358 44 334 8348
aleksi.iittainen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

ELY-keskus logo TE-toimisto logo aava-bang-logo (3)