Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Markkinointivirittämö

Kun kaipaat kasvun mahdollistajaa

Ota yhteyttä

ryhmavalmennus-kuvat-500kt-9 (1)
 

Viritä yrityksesi myynti ja markkinointi uudelle tasolle

Markkinointivirittämö -kasvuohjelman avulla kiihdytämme yrityksesi kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen. Mikäs sen fiksumpi väylä rekrytoida lisäkäsiä ja osaamista tiimiin.

Markkinointivirittämö auttaa minimoimaan rekrytoinnin riskit – saat markkinoinnin ammattilaisten tuen uuden osaajan perehdytykseen ja viisi kuukautta tuettua aikaa virittää markkinoinnin yrityksen kasvun moottoriksi. Kasvuohjelma on kehitetty yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa kirittämään pk-yritysten kasvua ja rakentamaan tulevaisuuden markkinoinnin osaajille uusia urapolkuja. Ohjelman kautta saat ELY-keskukselta 70% tuen uuden markkinoinnin tai myynnin tekijän rekrytointiin. 

Lue lisää alueellasi alkavasta ohjelmasta 

Miksi Markkinointivirittämö?5kk aikaa virittää
yrityksen markkinointia ja kirkastaa kasvustrategiaa

Kevyt, mutkaton ja matalariskinen rekrytointiprosessi

Tukea osaajan pe­rehdytykseen ja ohjaukseen sekä markkinoinnin sparrausta työpajoissa

 

Asiakkaidemme kokemuksia

“Myyntipuheluita tulee ovista ja ikkunoista, mutta tässä kohtaa myyjä vakuutti minut luotettavuudellaan. Ajoitus oli meille sopiva ja konsepti kuulosti hyvältä ja uuden henkilön rekrytointi tehtiin helpoksi. Myös Aava & Bangin historia ohjelmien parissa vaikutti päätökseen lähteä mukaan. Projekti toteutui paremmin kuin osasin odottaa, minulle jäi todella hyvä tunne kokonaisuudesta. Saimme tiimiimme jopa odotuksiamme ammattitaitoisemman sekä nopeasti oppivan tekijän."

– Sami Larste, toimitusjohtaja, Harmonia Life OyMiten Tintti ja Harmonia Life löysivät toisensa?

Lue koko referenssiMeidän odotuksemme ohjelmasta ovat täyttyneet ja toteutuneen rekryn osalta ylittyneetkin. Verkostoituminen ja sparraus on ollut hyödyllistä puolin ja toisin, ja matkalla on päässyt päivittämään myös omaa ammatillista osaamistaan
Markus Ritala
Myynti- ja markkinointijohtaja, Tamtron Oy
Näin onnistunutta rekryä en osannut odottaakaan. Laura ylitti kaikki odotuksemme isosti. Hän oli aivan loistava valinta: niin osaava, sopii tiimiin mainiosti ja tuo hirveästi uutta energiaa yritykseen! Ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa Virittämöstä.
Jenni Renko
Markkinointijohtaja, Admicom Oyj
Yhteiset keskustelut olivat meille todella hyödyllisiä. Kokonaisuudessaan voin kyllä suositella Markkinointivirittämöä. Tämä on helppo tapa rekrytoida tiimiin uusi ihminen ja me löydettiinkin aivan loistava tyyppi.
Pirjo Bovellan
Markkinointiosaston tiiminvetäjä, Aikolon Oy
Koko matkan ajan sekä yrityksellä että osaajalla on taustallaan Aava & Bangin tuki, muita osallistujia tietenkään unohtamatta. Tässä et palkkaa vain yhtä osaajaa, vaan saat mukana koko verkoston osaamisen.
Irene Lehto
Markkinointikoordinaattori, Talgraf Oy
Ne valmennuspäivät ja tapaamiset, joihin itse osallistuin olivat tosi hyödyllisiä, selkeitä ja merkityksellisiä. Pääsimme syventymään ja pöyhimään yrityksemme arvoja, visiota, brändiä ja toimintasuunnitelmaa, mikä oli todella hyödyllistä.
Markku Oikarinen
Toimitusjohtaja, Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma

Seuraavat kasvuohjelmat

Markkinointi Myynti Vienti

Viimeinen hakupäivä 15.12.2023

Markkinointivirittämö Pohjois-Savo

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-25-1

Aleksi Iittainen

Myyntipäällikkö

Soita +358 44 334 8348
aleksi.iittainen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

ELY-keskus-logo TE-toimisto-te-palvelut-logo aava-bang-logo (3)