Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Markkinointivirittämö

Kasva markkinoinnin ammattilaiseksi

 

Avoimet työpaikat

aavabang-ryva-kuvat-500kt-20211119-40
 

Tähtäimessä markkinoinnin työpaikka

Oletko markkinoinnin konkari, vastavalmistunut opiskelija, alanvaihtaja tai freelancer ja etsit markkinoinnin töitä tositarkoituksella? Tulit juuri oikeaan paikkaan.

Markkinointivirittämö on yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa toteutettava, noin viisi kuukautta kestävä rekrytointiin tähtäävä valmennusohjelma. Noin 70% ohjelmasta on työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja kolmasosa ajasta on varattu oman osaamisen kehittämiseen valmennuspäivissä, pienryhmissä ja itsenäisesti opiskellen. Tavoitteena on, että työllistyt onnistuneen rekrykoulutuksen jälkeen yritykseen pysyvästi. 

Usein kysytyt kysymyksetEi avoimia ohjelmia tällä hetkellä.

 

Miksi Markkinointivirittämö?Uusi työpaikka ja
uralla eteenpäin

Viritä osaamisesi huippuunsa

Löydä oma
markkinoijien verkosto

 

Osaajien kokemuksia

"Hienoa Virittämössä oli se, että siinä investoitiin samalla minuun ihmisenä ja ammattilaisena. Olenkin kehittynyt ohjelman myötä huimasti ja ollut itsekin valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Paitsi että sain Virittämön kautta uuden todella mielenkiintoisen työpaikan, niin myös henkilökohtaisella tasolla Virittämö oli voimaannuttava kokemus."

– Jenni Eikrem, markkinointipäällikkö, Tamtron OyMarkkinointivirittämö: Jennin kasvutarina markkinointipäälliköksi

Lue koko referenssiEnnen koulutuksen alkua minulla oli hieman ennakkoluuloja siitä, mitä koulutus voisi tarjota. Loppujen lopuksi Virittämö kuitenkin ylitti odotukseni ja minulla oli alusta asti tunne siitä, että tässä pyritään rakentamaan pysyvää työsuhdetta. Opetus ei jäänyt pelkästään teoriatasolle, vaan auttoi aidosti markkinoinnin oppien käytäntöön viemisessä. 
Pinja Kalliosaari
Swedish Sales and Marketing, Mirror Line Oy
Ohjelma antoi minulle uuden ammattillisen suunnan. Sain ohjelmasta ammatillista sekä henkistä sparrausta, jota ilman en olisi nyt tässä positiossa. Ihmiset, joihin koulutuspäivien aikana tutustuin, ovat minulle edelleen merkittävä tukiverkosto.
Anna-Kaisa Talvitie
Viestintäpäällikkö, Kasvu Open Oy
 Sain heti alussa käsityksen, että kyllä tässä haettiin tekijää ihan tositarkoituksella. Minulle annettiin selkeät omat vastuualueet ja tavoitteet. Jos harkitset mukaan lähtemistä, sanoisin, että aina kannattaa hakea mukaan. Olin itsekin vastavalmistunut, mutta tämän kautta pääsee näyttämään omat kykynsä.
Tiia Jalkanen
Markkinointikoordinaattori, Aikolon Oy
Virittämöstä sai rohkeutta markkinointiin ja rohkaisua, että villitkin ideat voivat olla hyviä ja toimivia ja että heittäytyminen kannattaa. Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan! Aina ei voi voittaa, mutta tämä kortti kannattaakatsoa. Saa niin paljon arvokasta oppia ja yhteisön tärkeä tuki jatkuu ohjelman jälkeenkin.
Laura Kauppinen
Markkinointiassistentti, Admicom Oyj
Tulevalle markkinoinnin osaajalle sanoisin, että hyppää rohkeasti mukaan, et tule pettymään. Älä ota neljää kuukautta koulutusjaksona, vaan ota se mielettömänä mahdollisuutena päästä näyttämään yritykselle taitosi. Äläkä huoli, jos jokin tässä vaiheessa mietityttää, bangilaiset kyllä virittävät sinut oikeaan taajuuteen.
Johanna Elola
Myyntipäällikkö, 3NM Group Oy
Osaamisen ylläpitäminen oman työn ohella ei ole helppoa, etenkin kun markkinointia tehdään paljon myös yksin. Kaikkea ei myöskään voi osata itse ja siksi näenkin, että verkostot ovat kuin pääomaa, jota kannattaa kasvattaa. Virittämö tarjosi siihen mahdollisuuden osaajien, Aava & Bangin ja mukana olevien yritysten kautta.
Jenni Eikrem
Markkinointipäällikkö, Tamtron Oy
 

Mikä mietityttää? Kysy, niin vastaamme.

 aavabang-henkilosto-Emma-Kolppanen-500kt-20211015

Emma Kolppanen

Rekrytoiva markkinoinnin valmentaja

Soita +358 40 767 0036
emma.kolppanen@bang.fi

Jenna ter Berg

Jenna ter Berg

Ohjaava valmentaja

Soita +358 44 491 8816
jenna.ter.berg@bang.fi

ELY-keskus logo te-toimisto te-palvelut logo aava-bang-logo (3)-1