Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

 

The Runway Snowbot

Kampanja ja video

 

337915161_1350273675763969_9045176648376365561_n

Visiot todeksi videolla

Vaikka usein toisin väitetään, osoittautuu useamman kokin sekoittama soppa joskus paremmaksi. Näin oli ainakin Finavian, Valtran, Nesteen, Nokian Renkaiden ja Vammasin jäätävän näyttävässä The Runway Snowbot -hankkeessa, jossa lumi pöllysi kuskittomien aurojen tieltä Ivalon lentokentällä. Kun visio on kirkas, on tuloksenkin edessä helppo nojata taaksepäin ja nostaa tyytyväisenä jalat pöydälle.

Yhteistyö käynnistyi Markkinointitoimisto Bermudan kanssa. Markkinointitoimisto Bermuda Oy ja Aava & Bang Oy yhdistyivät tammikuussa 2023 ja yhteistyö jatkuu uuden Aava & Bangin kanssa.Mitä olemme tehneet?

  • Kampanja
  • Valokuvaus
  • Kampanjasivu
  • Video

 


Halusimme päästä keskustelemaan asiakkaiden kanssa siitä, miten voimme ratkaista heidän ongelmiaan. Videon avulla todensimme, mitä voimme asiakkaan vuoksi tehdä. Pystymme myös toistamaan tätä viestiä eri kanavissa.

Matti Tiitinen, Sales Director, Valtra


Autonominen tulevaisuus

Jo aiemmin Valtran ja Nokian Raskaiden Renkaiden kanssa oli tehty The Snowrace -niminen video itseään ajavasta traktorista. Nyt Valtran Sales Director Matti Tiitinen ehdotti Aava & Bangille uuden, entistä kunnianhimoisemman yhteistyökonseptin kuvittamista: lumiaurat puhdistavat lentokentän kiitoratoja öisin – ilman kuljettajia, tietenkin.

 

Viisaat päät yhteen

Kaikilla osanottajilla oli Snowbot-sopassa yhtä tärkeä lusikka: Finavialla lentoasema ja lumiasiantuntijuus, Valtralla traktorit, Nesteellä uusiutuvat polttoaineet, Nokian Renkailla maailman parhaat talvirenkaat, Vammasilla kiitoratojen kunnossapitolaitteet ja Aava & Bangilla osaaminen tarinan puhaltamisesta henkiin. Mutta miten kaikki paketoidaan yhteen videoon? 

 

Pakkasöinä purkkiin

Kuvauspaikaksi valikoitui luminen Finavian lentokenttä Ivalossa ja kuvausajankohdaksi kaksi maaliskuista pakkaspäivää. Kuvaustyö hoidettiin jämerästi kahdessa päivässä ja kahdessa yössä siitäkin huolimatta, että huomioon oli otettava muun muassa lentoaikataulut, dronejen kuvauslupien hankinta lentokentän alueelle sekä lapsinäyttelijöiden paimentaminen. Jäiset sormet unohtuivat kuitenkin nopeasti materiaalin näkemisen jälkeen.HubSpot Video

Mieleenjäävä tulos

Lopputuloksena syntynyttä näyttävää videota täydensivät viestinnässä käytettävä tarina ja laskeutumissivu, joka toi projektin eri palaset yhteen. Automatisoitu lumenauraus ja lentoturvallisuuden lisääminen herättivät kiinnostusta kansainvälisesti, ja automatisoidut traktorit saivat osakseen valtavat määrät ansaitsemaansa huomiota.

"Tavoitteena ei ollut saada vain YouTube-katseluita. Kaikkein tärkeintä on aiheen herättämä keskustelu sekä se, että automatisoidut traktorit lumenaurauksessa ovat jääneet mieleen varteenotettavana vaihtoehtona."

– Tommi Sani, Aava & Bang, Luova johtaja

 

Tyytyväistä myhäilyä

Jokaisella osapuolella oli syytä tyytyväisyyteen, ja Aava & Bangin luova johtaja Tommi Sani kuvaileekin hanketta yhdeksi hienoimmista videoprojekteista, jossa on saanut olla mukana: ”Dokumentoimme ihan oikeaa tarinaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Erityisen hyvin jäi mieleen myös se, miten hyvin kaikki osapuolet olivat projektissa mukana. Jokaisesta yrityksestä oli mukana ihmisiä kuvauspaikalla ja haastateltavana. Sitä täytyy arvostaa.”

Tutustu kampanjasivustoonTimo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.