Talgraf Oy

Markkinointivirittämö

  • Taustatyö ja työyhteisöviestinnän nykytilan kartoitus
  • 6kk yritysten ja osaajien sparrausohjelma
  • Yrityskohtainen kasvumarkkinointivalmennus
  • Uuden osaajan rekrytointi ja perehdytys
  • Myynnin ja markkinoinnin koulutus
Talgraf Markkinointivirittämö
 

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyritys, jonka unelmana on mahdollistaa ymmärrettävä tieto kaikille. Talgraf tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ohjelmistoratkaisuja, joilla liiketoiminnan suunnittelu, seuranta, analysointi ja ennustaminen on innostavaa ja vaivatonta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Oulussa.

Tutustu Talgrafiin
Minulle jäi sellainen fiilis, että kaikkia on tosi helppo lähestyä ja yhteydessä voi olla matalallakin kynnyksellä. Valmentajat olivat alan ammattilaisia, mutta samaan aikaan todella avuliaita. Erityisesti yrityksille ja osaajille yhteiset valmennuspäivät olivat tosi hyödyllisiä ja päivistä tarttui paljon oppeja mukaan.

Irene Lehto
markkinointikoordinaattori
Talgraf Oy


 

Osaajan sanoin: mistä yhteinen tarina alkoi?

Irene Lehto löysi Pohjois-Pohjanmaan Markkinointivirittämön kautta uuden suunnan uralleen ja tiensä Talgrafin markkinointikoordinaattoriksi. Irenellä on korkeakoulututkinto Saksan kielestä ja kulttuurista sekä yritysviestinnästä. Hän on myös kansainvälisen liiketoiminnan tohtori ja ennen siirtymistään Talgrafille hän oli työskennellyt yliopistotutkijana sekä Saksassa kansainvälisen myynnin parissa.

Vaikka Irenellä oli vahva koulutustausta sekä laajasti osaamista, hän koki kaipaavansa uudenlaista urapolkua markkinoinnin parista. Onneksi kohdalle sattui Markkinointivirittämö, joka tarjosi käytännön oppeja, verkostoja sekä uuden pysyvän työpaikan.
Koko matkan ajan sekä yrityksellä että osaajalla on taustallaan Aava & Bangin tuki, muita osallistujia tietenkään unohtamatta. Tässä et palkkaa vain yhtä osaajaa, vaan saat mukana koko verkoston osaamisen.

 
Irene Lehto
markkinointikoordinaattori
Talgraf Oy


Aava & Bang Markkinointivirittämö
 

Käytännönläheinen ja kattava valmennus avasi ovet uudenlaiseen työnkuvaan

Irenen ja Talgrafin yhteinen matka alkoi jouhevasti pandemiatilanteesta ja etätyösuosituksista huolimatta. Työyhteisöön kiinnittyminen etäaikana oli mietityttänyt Ireneä etukäteen, mutta onneksi uudet kollegat ottivat hänet avosylin vastaan ja perehdytys oli suunniteltu huolellisesti. “Heti haastatteluissa minulle tuli heistä hyvä fiilis ja pääsinkin alusta alkaen hyvin mukaan porukkaan. Lisäksi pidimme vähintään kerran kuussa palautetunnin ja kävimme läpi toiveita ja odotuksia molemmin puolin, mikä loi turvallisuuden tunnetta itsellenikin”, Irene kuvailee yhteistyön ensimetrejä.

Markkinointivirittämöltä Irene odotti eniten markkinoinnin käytännön kokeiluja, uuden oppimista sekä verkostoitumista yritysten ja muiden osaajien kanssa. Nämä odotukset täyttyivät ja Irene kertookin juuri osaajien yhteisen ryhmän olleen merkittävä asia. “Meistä tuli tiivis ryhmä, joka tuki ja jakoi osaamista sekä tsemppasi aina toinen toisiaan”, hän kertoo. Myös Aava & Bangin kokeneet markkinoinnin valmentajat olivat apuna aina, kun sitä tarvitsi.

Sekä Irene että Talgraf olivat mukana tositarkoituksella ja työsuhteen vakinaistaminen olikin kasvuohjelman päätteeksi luonnollinen seuraava askel. Markkinointivirittämö-kevään aikana Irene pääsi hyödyntämään käytännössä oikeastaan kaikkea oppimaansa. “Olen palannut monesti Markkinointivirittämön materiaaleihin, sillä niissä on paljon hyviä työkaluja ja ohjeita. Erityisesti jos jotain pitäisi nostaa, niin markkinointisuunnitelma ja somemarkkinointiin liittyvät materiaalit ovat päässeet käyttöön”, Irene kertoo. Syksyllä hänet on pitänyt kiireisenä uuden tuotteen lanseeraus, brändäys ja työnantajamielikuvan kehittäminen, ja jatko Talgrafilla tuntuu hyvältä.Talgraf logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Talgrafin toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Tutustu Talgrafiin 

Terveiseni Markkinointivirittämöstä kiinnostuneille

Muille markkinoijille Irene haluaa lähettää rohkaisevat terkut. “Ehdottomasta kannattaa lähteä mukaan. Tästä saa voimaannuttavan verkoston ja vertaistukiryhmän, mikä on ehdottomasti ollut paras asia. Meidän porukka ryhmäytyi hyvin ja tullaan varmasti pitämään yhteyttä jatkossakin. Jatkuivat työt ohjelman jälkeen tai ei, niin saat roppakaupalla oppeja, joita voit hyödyntää tulevaisuudessa.”

Hänen mielestään myös yritysten kannattaa lähteä mukaan ennakkoluulottomasti ja tutustua avoimin mielin osaajiin. “Hakijoiden osaaminen voi olla hyvin kirjavaa, mutta keskustelujen kautta löytyy varmasti sopiva osaaja, jolla on oikeaa osaamista ja oppimiskykyä, ja joka sopii yrityksenne kulttuuriin”, Irene sanoo. 

Mukaan Markkinointivirittämöön?

Miltä kuulostaisi työpaikka markkinoinnin kentältä tositarkoituksella? Vai oletko kenties yrittäjä, joka tarvitsee lisää markkinoinnin osaamista yrityksen kasvun vauhdittamiseen?

Meillä on haku auki Virittämö -kasvuohjelmiin eri puolella Suomea. Kurkkaa lisätietoja kasvuohjelmistamme ja tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä.

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.