Mirror Line Oy

Markkinointivirittämö

  • 6kk yritysten ja osaajien sparrausohjelma
  • Yrityskohtainen kasvumarkkinointivalmennus
  • Uuden osaajan rekrytointi ja perehdytys
  • Myynnin ja markkinoinnin koulutus
Mirror Line Markkinointivirittämö
 

Mirror Line on liukuovia, säilytysjärjestelmiä ja esimerkiksi lasiseiniä mittatilaustyönä valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan piskuisessa Karijoen kunnassa Etelä-Pohjanmaalla. Mirror Linen tuotteet tunnetaan kotimaisuudesta, kestävyydestään ja laadukkuudesta maustettuna jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Tutustu Mirror Lineen
Meillä oli tosi monipuolinen ryhmä Virittämössä, jossa oli tyyppejä ihan laidasta laitaan iän ja taustojen puolesta. Keskusteluissa erilaiset näkökulmat ja sopivasti poikkitieteelliset nostot ja ideat rikastivat omaakin perspektiiviä ja ajattelua.

Pinja Kalliosaari
Swedish Sales and Marketing
Mirror Line Oy


 

Osaaja kertoo

Pinja löysi tiensä Markkinointivirittämöön ja Mirror Linelle vastavalmistuneena tradenomina. Pinja oli erikoistunut opintojensa aikana kansainväliseen kauppaan ja hänellä oli jo ennalta hieman kokemusta markkinoinnista. “Ennen koulutuksen alkua minulla oli hieman ennakkoluuloja siitä, mitä koulutus toisi tullessaan. Ajattelin kuitenkin, että tämä kortti kannattaisi kääntää. Loppujen lopuksi Virittämö ylittikin odotukseni”, Pinja kertoo.

Pinja asuu Seinäjoella ja Mirror Line sen sijaan sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Karijoella. “En olisi ilman Markkinointivirittämöä edes bongannut yrityksen hakuilmoitusta, saati hakenut sinne, sillä asuin niin kaukana yrityksestä”, hän toteaa. Markkinointivirittämön ansiosta hän pääsi aloittamaan Mirror Linellä verkkokaupan suunnittelun ja toteuttamisen murrosvaiheessa ja saikin sopivasti vastuuta heti alkumetreillä. “Oli mukavaa, että alusta asti minulla oli tunne, että tässä pyritään rakentamaan pysyvää työsuhdetta.”
Yrittäjä voi ikään kuin matalammalla kynnyksellä lähteä rekrytoimaan ja ohjelman aikana saa hyvän tuen ja näkee myös hyödyt selkeämmin. Suosittelen lämpimästi ja tästä voi löytyä just teidän yritykselle se sopiva ja pitkäaikainen työntekijä!

Pinja Kalliosaari
Swedish Sales and Marketing
Mirror Line Oy


Aava & Bang markkinointivirittämö
 

Kansainvälistä kasvua ja konkreettisia oppeja

Markkinointivirittämön aikaan Mirror Linellä vasta suunnitteltiin verkkokaupan avaamista Ruotsiin, ja myynnin ja markkinoinnin kentällä tehtiin paljon kartoitustyötä. “Työstimme muun muassa ostajapersoonia ja verkkokauppaan liittyviä osto- ja myyntiprosesseja. Päivitimme myös sosiaalisen median kanavia mm. ruotsin kielellä. Tässä työssä auttoi yrityksen oman tone of voicen hahmottuminen ja määrittyminen. Sisällöntuotannossa ja sosiaalisen median kanavissa suuri etu on ollutkin siinä, että loimme systemaattisesti eri kanavat sekä mietimme brändityön ulottuvuuksia. Tämä ns. punainen lanka ja oikea fokus sekä systemaattinen työ on kannatellutkin pitkälle”, Pinja kuvailee ohjelman aikana kehitettyjä asioita ja saavutettuja etappeja.

Pinja mukaan Markkinointivirittämö ei jäänyt pelkästään teoriatasolle, vaan auttoi aidosti markkinoinnin oppien käytäntöön viemisessä. Workshopeissa tuli työstettyä sellaisia asioita, joita muuten ei olisi tullut prosessoitua. Isona plussana Pinja mainitsee myös vertaistuen ja keskustelun mahdollistaneen osaajien ryhmän. Valmentajista päällimmäisenä Pinjalle jäi mieleen keskusteleva, osallistava ja rento asenne.Mirror Line logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Mirror Linen toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Tutustu Mirror Lineen 

Terveiseni Markkinointivirittämöstä kiinnostuneille

Nykyisin Pinja toimii Mirror Linellä erityisesti Ruotsiin suuntautuvan markkinoinnin ja myynnin parissa. “Varsinkin kansainvälisen kaupan parissa riittää mukavasti ammatillista haastetta ja työnkuvassani on sopivasti diversiteettiä. Joka päivä on mukavaa tulla töihin“, Pinja kertoo. Mirrolinelllä on nykyisin töissä noin 40 henkilöä. “Itseasiassa Markkinointivirittämön kautta rekrytoimme toisenkin henkilön suomenkielisen markkinoinnin pariin. Kokonaisuudessaan tämä oli positiivinen kokemus!” Pinja kommentoi. Hän kannustaa myös yrittäjiä lähtemään rohkeasti mukaan. 

Mukaan Markkinointivirittämöön?

Miltä kuulostaisi työpaikka markkinoinnin kentältä tositarkoituksella? Vai oletko kenties yrittäjä, joka tarvitsee lisää markkinoinnin osaamista yrityksen kasvun vauhdittamiseen?

Meillä on haku auki Markkinointivirittämö -kasvuohjelmiin eri puolella Suomea. Kurkkaa lisätietoja ohjelmasta ja tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä.

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.