Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

 

Kreate

Brändiohjeisto

 

Kreate

Mahdoton mahdolliseksi: Kreaten brändin kirkastus oli rosoinen ja rouhea

Asiakkaamme Kreate Oy on yksi Suomen johtavista infrarakentajista. Yrityksen palveluvalikoima tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Lähes jokainen suomalainen, tiedostaen tai tietämättään, kohtaa Kreaten erilaisilla työmailla ympäri Suomen. Tamperelaisille viime aikojen tunnetuimpia kohteita lienevät Tampereen Kansi -hanke, Tampereen vanhan tavara-aseman siirtourakka sekä Pispalan Haulitornin kunnostus.

Yhteistyö käynnistyi  Markkinointitoimisto Bermudan kanssa. Markkinointitoimisto Bermuda Oy ja Aava & Bang Oy yhdistyivät tammikuussa 2023 ja yhteistyö jatkuu uuden Aava & Bangin kanssa.Mitä olemme tehneet?

  • Brändiohjeisto
  • Brändivideo
  • Sivusto

 

Kreate

Syvät juuret ja nykyaikainen dynaamisuus samaan pakettiin

Kreate on suhteellisen tuore toimija alalla, sillä se on perustettu vuonna 2015. Kolmen infrayrityksen yhdistymisen seurauksena syntyneen yhtiön yhteenlasketut kokemusvuodet ovat kuitenkin lähes 200 vuotta. Yhdessä Kreaten kanssa kirkastimme heidän brändinsä ja loimme sitä vahvistavan sivuston ja brändivideon.

Tavoitteena oli nostaa Kreaten brändi uudelle tasolle. Toisaalta brändin haluttiin tuovan esiin yhtiön syvälle ulottuvat juuret ja vahva ammattitaito, ja toisaalta viestiä dynaamisesta modernista yrityksestä, jonka henkilöstö vaatii itseltään ja ratkaisuilta enemmän.HubSpot Video

Arvoihin pohjaava brändi ohjaa pitkälle

Kreaten vahvat arvot – suoraselkäisyys, inhimillisyys, mutkattomuus ja yrittäjähenkisyys – ohjaavat koko yrityksen toimintaa. Brändin kirkastuksen yhteydessä paneuduimme arvoihin yhdessä asiakkaan kanssa yhä syvemmälle. Terävöitetty brändiviesti ja visuaalinen ilme kertovat yhä selkeämmin suoraselkäisyydestä, vaativuudesta ja fiksummin tekemisestä. 

– Vahva arvopohjainen tekeminen sekä henkilöstömme vankka ammattitaito ja halu kehittyä ovat olleet työni tärkeimmät rakennuspalikat. Yhdessä ne tarjoavat asiakaskunnallemme ratkaisukeskeisyyttä ja luotettavuutta sekä uusille kreatelaisille mielenkiintoisen työympäristön, kertoo Kreaten viestintäpäällikkö Kirsi-Marjut Dickman. 
Aava & Bangin kanssa löysimme helposti yhteisen suunnan ja uudistusten myötä tämä kaikki välittyy entistä paremmin myös talon ulkopuolelle.

Kirsi-Marjut Dickman, Viestintäpäällikkö, Kreate


HubSpot Video

Henkilöstön rouhea arki nostettiin brändityön keskiöön

Brändin kirkastuksen ja sivuston keskeisimpiä tavoitteita oli yritys- ja työnantajamielikuvan nostaminen uudelle tasolle. Kreate on mielenkiintoinen ja reilu työpaikka paljon kilpaillulla alalla, mikä haluttiin myös tuoda vahvasti esiin. Kirkastetun brändin ytimen muodostaa henkilöstön arjen työ, mahdottomaltakin tuntuvien asioiden tekeminen mahdolliseksi.

Emme halunneet silotella, vaan näyttää sen, mitä todellisuudessa Kreaten arjessa tehdään. Konsernin oma henkilöstö nostettiin koko brändityön keskiöön. Sekä sivustolla että brändivideolla esiintyvät työntekijät olivatkin innolla mukana uudistuksessa, ja heittäytyminen ehkä itselle vieraalle alueelle synnytti upean lopputuloksen.Kreate sivustouudistus

Suoraselkäisen brändin kiteytyminä brändivideo ja sivusto

Lopputuloksena toteutimme rouhean sivuston, kovaa arkea esille tuovan brändivideon ja kirkastetun kärkiviestin. Sivuston dramaattiset kuvat ja selkeä keltamusta värimaailma henkivät kaikkea sitä, mitä Kreaten arki ja viesti ovat – aitoa, rosoista ja rouheaa.

Toteuttamaamme sivustoon ja brändivideoon voit tutustua osoitteessa kreate.fi.

Kreate logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Kreaten toimintaan heidän nettisivuillaan.

Tutustu KreateenTimo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.