Harmonia Life Oy

Markkinointivirittämö

  • 5 kk yritysten ja osaajien sparrausohjelma
  • Yrityskohtainen kasvumarkkinointivalmennus
  • Uuden osaajan rekrytointi ja perehdytys
  • Myynnin ja markkinoinnin koulutus
Harmonia Life markkinointivirittämö
 

Harmonia Life Oy myy ja markkinoi ravintolisiä sekä muita, terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita. Valikoimiin valitaan ainoastaan korkealaatuisia, tutkittuja ja innovatiivisia tuotteita, joilla on aidosti merkitystä jokapäiväisessä hyvinvoinnissa. Harmonia Life on tähtien tekijä – tavoitteena on nostaa brändien tunnettuutta ja saada ne loistamaan.

Tutustu Harmonia Lifeen
Vaikutuin erityisesti Harmonia Lifen yrityskulttuurista, yhdessä tekemisen meiningistä ja heidän keskinäisestä vuorovaikutuksesta. Minulla oli ensimmäisestä haastattelusta asti hyvin tervetullut olo.

Tintti Andersson
markkinointipäällikkö
Harmonia Life Oy


 

Mistä yhteinen matka alkoi?

Tintti Anderssonilla oli takanaan pitkä ura kaupan alalta muodin, lifestylen, myynnin ja esihenkilötyön parissa. Selkeä muutoshalu ja työ uudenlaisessa ympäristössä oli kytenyt jo kauan. Kiinnostus hyvinvointialan sekä muiden auttamisen parissa kiinnosti, ja tilaisuuden tullen Tintti lähti hakemaan uutta alkua Uudenmaan Markkinointivirittämön kautta.

Harmonia Lifen tie Markkinointivirittämöön lähti tunnistetusta tarpeesta lisäkäsille markkinointiin. “Myyntipuheluita tulee ovista ja ikkunoista, mutta tässä kohtaa myyjä vakuutti minut luotettavuudellaan. Ajoitus oli meille sopiva ja konsepti kuulosti hyvältä ja uuden henkilön rekrytointi tehtiin helpoksi. Myös Aava & Bangin historia ohjelmien parissa vaikutti päätökseen lähteä mukaan”, kertoo Harmonia Lifen toimitusjohtaja Sami Larste.

Haastattelujen jälkeen päätös lähteä ohjelmaan yhdessä oli molemmin puolin selkeä ja Tintti työllistyi Harmonia Lifelle markkinointikoordinaattoriksi. “Vaikutuin erityisesti Harmonia Lifen yrityskulttuurista, yhdessä tekemisen meiningistä ja heidän keskinäisestä vuorovaikutuksestaan. Minulla oli ensimmäisestä haastattelusta asti hyvin tervetullut olo”, Tintti muistelee lämmöllä.

Harmonia Lifen tavoitteena oli löytää tekijä, joka sopii oman persoonansa, kokemuksensa ja ajattelun kautta heidän kulttuuriin ja tapaan tehdä asioita. “Tintti kyllä erottui selkeästi muista, hän sopii meidän jengiin mainiosti”, summaa Sami.
Saimme tiimiimme jopa odotuksiamme ammattitaitoisemman sekä nopeasti oppivan tekijän.

Sami Larste
toimitusjohtaja
Harmonia Life Oy


Aava & Bang markinointivirittämö
 

Markkinointikoordinaattorista markkinointipäälliköksi

Markkinointivirittämön loppumetreillä Tintti yleni markkinointikoordinaattorista markkinointipäälliköksi. Vaikka eteen tuli isot saappaat täytettäviksi, on kasvutahti ollut huimaa ja uusia asioita on otettu nopeasti haltuun. “Saimme tiimiimme jopa odotuksiamme ammattitaitoisemman sekä nopeasti oppivan tekijän”, Sami ylistää Tinttiä.

“Ymmärsin myös, että omasta taustastani on todella paljon hyötyä. Myynnin kokemuksen kautta hahmotan myynnin ja markkinoinnin yhteispelin, mitä pystyn hyödyntämään suoraan nykyisessä työssäni”, Tintti lisää.
Meistä ei kukaan ole robotteja ja oma persoonallinen kädenjälki saa näkyä. Sydänlähtöisellä tekemisellä ei voi mennä metsään.

 
Tintti Andersson
markkinointipäällikkö
Harmonia Life Oy


 

Monikanavainen markkinointi haltuun ja sparrausta koko liiketoimintaan

Tintti kuvaa Markkinointivirittämöä loogisena kokonaisuutena, joka vahvistaa ja kasvattaa omaa ammattitaitoa. Hänen mukaan osallistujat otetaan haltuun kokonaisvaltaisesti ja pidetään vankasti hyppysissä koko ohjelman ajan.

“Olen ollut vuosien varrella monessa mukana – tämä ohjelma antoi paljon konkretiaa ja heti alusta alkaen haluttiin selkeästi että me onnistumme. Ymmärrän nyt paremmin, mitä keinoja on käytettävissä digitaalisissa kanavissa. Brändityöhön olen saanut paljon uudenlaisia avaimia, miten ylipäätään asiakkaalle milläkin hetkellä kannattaa viestiä.”

Osaamisen kasvun lisäksi vahvimpana käteen Tintille jäi lisäksi ihmiseltä ihmiselle -ajattelutapa. “Meistä ei kukaan ole robotteja ja oma persoonallinen kädenjälki saa näkyä. Sydänlähtöisellä tekemisellä ei voi mennä metsään.”

Markkinointivirittämö-kasvuohjelmaan kuuluu myös yrityksen ja osaajien yhteisiä työpajoja, joissa sparrataan ja kehitetään markkinointia sekä kasvustrategiaa. “Vähän pohditutti kun tuli kutsuja erilaisiin valmennuksiin, että kuinka paljon niihin kannattaa laittaa resursseja. Osasta valmennuksista tulikin aivan loistavia oppeja koko porukalle”, summaa Sami.
Yrityksille tämä on huikea mahdollisuus löytää rautaisia ja monipuolisia osaajia. Markkinointivirittämö on loistava keino hioa yhteisiä toimintatapoja ja perehdyttää yrityskulttuuriin rauhassa useamman kuukauden ajan.

 
Tintti Andersson
markkinointipäällikkö
Harmonia Life Oy


Aava & Bang markkinointivirittämö
 

Aktiivista tekemistä ja läsnäoloa

Tintti kannustaa markkinoinnin osaajia sekä yrityksiä lähtemään avoimin mielin mukaan. “Yrityksille tämä on huikea mahdollisuus löytää rautaisia ja monipuolisia osaajia. Markkinointivirittämö on loistava keino hioa yhteisiä toimintatapoja ja perehdyttää yrityskulttuuriin rauhassa useamman kuukauden ajan. Osaajia kannustan ottamaan oman aikansa rauhassa opiskelulle ja kehittymiselle.”

Sami painottaa positiivisen asiakaskokemuksen merkitystä. “Projekti toteutui paremmin kuin osasin odottaa, minulle jäi todella hyvä tunne kokonaisuudesta. Aava & Bangista on välittynyt aktiivisen tekemisen fiilis ja aito läsnäolo siinä tekemisessä.”Harmonia Life logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Harmonia Lifen toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Tutustu Harmonia Lifeen 

Mukaan Markkinointivirittämöön?

Etsitkö työpaikkaa markkinoinnin kentältä tositarkoituksella? Vai oletko yrittäjä, joka tarvitsee lisää markkinoinnin osaamista yrityksen kasvun vauhdittamiseen?

Meillä on haku auki Markkinointivirittämö -kasvuohjelmiin eri puolella Suomea. Kurkkaa lisätietoja ohjelmasta ja tutustu mahdollisuuksiin täällä.

Pete Okkonen

Pete Okkonen

Markkinointi- ja myyntijohtaja, partner

Soita +358 50 3467 002
pete.okkonen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.