Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

 

AGCO Power

Voimaa muutokseen

 

AGCO Power

Maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin kuuluva AGCO Power on toimittanut luotettavaa voimaa sinne, missä sitä tarvitaan jo lähes 80 vuoden ajan. Voiman tuottamisen maailma sekä markkina kuitenkin muuttuu jatkuvasti, ja AGCO Power on vahvasti tuon muutoksen mukana. Siitä yhteistyömme alkoi vuonna 2020.

Yhteistyö käynnistyi vuonna 2020 Markkinointitoimisto Bermudan kanssa. Markkinointitoimisto Bermuda Oy ja Aava & Bang Oy yhdistyivät tammikuussa 2023. Yhteistyö jatkuu uuden Aava & Bangin kanssa.

 Mitä olemme tehneet?

  • Konseptointi ja sisältösuunnittelu
  • Kohderyhmämäärittelyt
  • Kärkiviestit
  • Brändiohjeisto
  • Visuaalinen ilme
  • Käyttöliittymäsuunnittelu (UI & UX)
  • Verkkosivu
  • Kampanjasivu
  • Digimarkkinointi
  • Analytiikka 

 

Yhteistyön voima

Koneet käynnistettiin brändityöllä, jossa AGCO Powerin identiteetti tulevaisuuden teknologioiden asiantuntijana kirkastettiin. Brändimäärittely ja markkinoinnin suunnittelu tehtiin yhteistyössä Villivision kanssa, monipuolisen yhteistiimin voimin. 

Niin suunnittelun kuin brändinkin ytimessä olivat vahvasti AGCO Powerin arvot: joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus ja omatoimisuus.

Voiman monet muodot

Voimaa eri muodoissaan tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa: toisaalla joustavasti räätälöitynä, toisaalla äärimmäisen varmasti ja turvallisesti. AGCO Powerilla on kyky toimittaa kattava valikoima luotettavaa voimaa, ja viesteissä se myös näkyy ja kuuluu – niin brändin kuin yksittäisen tuotteenkin kohdalla.Näyttökuva 2023-5-2 kello 14.37.29

Voimannäyte verkossa

Uudistuneen brändin ensimmäinen näyteikkuna oli suunnittelemamme agcopower.com -verkkosivusto syksyllä 2021. Sivuston toiminnallisuuksia ohjaisi brändikirjan ohella toimialalähtöinen ajattelu moottorihakuineen ja erilaisine selkeine laskeutumissivuineen.  Eteenpäin vievää voimaa

AGCO Power on nyt ottanut askeleet kohti sille ansaitusti kuuluvaa markkinoinnin seuraavaa tasoa. Liiketoiminnan kehittyessä myös markkinointiviestinnän tulee pysyä liikkeessä, ja uusia ideoita, mukautumista, mittaamista sekä reagointia tarvitaan. Siksi jatkamme yhdessä, etenkin digitaalisen markkinoinnin ja sivuston vahvistamista.
 AGCO Power valmistaa työkonemoottoreita yli 80 vuoden kokemuksella, mutta kehittyvässä kansainvälisessä moottorimarkkinassa brändimme ja markkinointiviestintämme vaati päivitystä. Alusta alkaen yhteistyömme Aava & Bangin kanssa on ollut mutkatonta. Tiimi löysi nopeasti punaisen langan, jota pitkin brändimme ja markkinoinnin kehitys on lähtenyt hyvin liikkeelle. Aava & Bangilta on löytynyt monipuolisesti osaamista sekä laajemman brändityön kehittämisessä, että sisällöntuotannossa ja verkkokehityksessä. Toiminta on ennakoivaa ja ammattitaitoista ja työn laatu on ollut ensiluokkaista, mikä on näkynyt positiivisina signaaleina asiakasrajapinnassa.

Tommi Puomisto, AGCO Power, Marketing Manager


AGCO_POWER_logo_liggende-lille-trekant

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa AGCO Powerin toimintaan heidän nettisivuillaan.

Tutustu AGCO PoweriinTimo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.