Kun kaipaat kansainvälisen kasvun mahdollistajaa.

Vientivirittämö -kasvuohjelma

Yrittäjä, uupuuko tiimistäsi vienti- ja markkinointiosaamista?

Vientivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu sinulle, joka kaipaat lisäkäsiä ja uutta osaamista kansainvälisen liiketoiminnan vauhdittamiseen. Saat kolme kärpästä yhdellä iskulla – kiihdytämme yrityksesi kansainväliseen kasvuun yhdistämällä tehokkaasti rekrytoinnin, markkinointivalmennuksen ja yrityskohtaisen sparrauksen.

Etsimme ja valmennamme yrityksesi kansainvälisen kasvun tarpeisiin sopivan kv-myynnin ja -markkinoinnin osaajan 5 kk mittaisen kasvuohjelman kautta. Tavoitteena on, että osaaja alkaa toteuttamaan valmennusohjelman aikana suunnitelmallista markkinointia käytännössä sekä jatkaa yrityksesi kasvun tekemistä työntekijänä ohjelman loputtua. Tämän varmemmaksi ja helpommaksi rekrytointia ja viennin kehittämistä ei oikeastaan voi edes tehdä.

Vaihtoehtoisesti kasvuohjelma tarjoaa (alueellisesti riippuen) mahdollisuuden yrityksen oman avainhenkilön markkinointiosaamisen kehittämiseen, jos osaajan rekrytointi ei ole ajankohtaista. Oletko valmis aloittamaan kasvutarinan kanssamme?

Kuulostaa hyvältä – miten pääsen mukaan?

Markkinoinnin osaaja, etsitkö uutta unelmaduunia?

Vientivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu sinulle, joka etsit uutta uraa sekä työnantajaa kansainvälisen kaupan parista ja haluat kehittyä tulevaisuuden vienti- tai markkinointiosaajaksi. Kirkastamme yhdessä osaamisesi ja autamme viestimään sen yrityksiä puhuttelevalla tavalla, jonka seurauksena pääset rakentamaan itsellesi unelmiesi työpaikkaa kasvuyrityksessä, kansainvälisellä kentällä.

Viiden kuukauden kasvuohjelman aikana tarjoamme tuen pysyvän roolin rakentamiseen aina työhaastatteluista työsopimuksen solmimiseen asti. Unohtamatta tietysti sitä substanssiosaamista, jota vahvistetaan lukemattomien erilaisten sisältöjen avulla ryhmävalmennuspäivissä, soluryhmissä ja verkoston tapaamisissa. Tavoitteena on, että kasvuohjelman päätteeksi työllistyt yritykseen.

Mukaan hakeaksesi sinun ei tarvitse olla valmis kansainvälisen kaupan tai markkinoinnin ammattilainen. Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, että olet kiinnostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja markkinoijana kehittymisestä, ja löydät työnantajien joukosta itseäsi innostavan työnkuvan. Oletko valmis kasvumatkalle?

Jokin tässä kolahti, kerro lisää! ✔︎

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Petteri Vuorenmaa

Projektikoordinaattori, valmennusohjelmat

Emma Kolppanen

Rekrytoiva markkinoinnin valmentaja