Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Maksuton markkinoinnin ja viestinnän koulutus Pohjois-Savon pienyrittäjille


Hae mukaan 13.3. mennessä!

Markkinoinnin ja viestinnän koulutus Pohjois-Savon pienyrittäjille
 

Viritä bisneksesi markkinoinnin avulla uuteen uskoon

 

Yrittäjä, haluatko päivittää markkinoinnin ja viestinnän osaamisesi vastaamaan kasvavan pienen yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tarpeita? Haluatko oppia markkinoimaan yritystäsi, tuotteitasi ja palveluitasi tehokkaammin?

Markkinoinnin ja viestinnän koulutus pienyrittäjille tarjoaa mahdollisuuden oman yrityksen viestintä ja -markkinointiosaamisen kehittämiseen. Koulutuspäivät sisältävät kulloinkin käsiteltävästä aiheesta sekä teoreettisen tieto-osuuden että käytännön harjoitteita jotka ovat suoraan toteutettavissa oman yrityksen tai liikeidean viestinnässä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa.

Täysin maksuttomaan koulutukseen valitaan noin 15 yrittäjää, jotka haluavat lisätä yritystoimintansa myyntiä ja markkinointia sekä parantaa asiakaskokemusta markkinoinnin ja viestinnän keinoin.Suosittelen koulutusta sen monipuolisuuden ja erittäin ammattitaitoisten valmentajien vuoksi. Koulutus oli erittäin hyvin suunniteltu – looginen eteneminen selkeytti omia ajatuksia ja pala palalta asiaa oli helpompi ottaa haltuun. Koulutus on tuonut uusia oivalluksia itselleni ja auttanut pitämään punaisen langan mielessä koko ajan.
Hannele Räty, Voimaa kuvista, voimaakuvista.fi
Osallistui koulutukseen syksyllä 2022
Sain erittäin hyviä vinkkejä asiakasajatteluun ja somepäivitysten tekemiseen. Koulutuksen rohkaisemana olen uskaltautunut julkaisemaan jopa yhden videon! Koulutuksen kautta on tullut tietynlaista rentoutta ja jäsenneltyä tekemistä somepäivityksiini, ja seuraajia on tullut lisää.
Hannele Räty, Voimaa kuvista, voimaakuvista.fi
Osallistui koulutukseen syksyllä 2022
Koulutuksessa ihanaa oli myös pienryhmissä toisten yrittäjien kanssa käydyt keskustelut. Niistä sai uutta näkökulmaa omaan tekemiseen ja yrityksen punaisen langan löytämiseen markkinoinnissa. Itse sokeutuu helposti oman yrityksen asioihin, joten oli tervetullutta saada uusia näkemyksiä ja näkökulmia omiin pähkäilyihin.
Hannele Räty, Voimaa kuvista, voimaakuvista.fi
Osallistui koulutukseen syksyllä 2022
 

Kuka voi hakea mukaan?

Juuri sinä, jos toimit yrittäjänä Pohjois-Savon alueella ja olet kiinnostunut kasvattamaan yritystoimintaasi markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Maksuttoman koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on kokemusta yritystoiminnasta. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta tai jotka toimivat parhaillaan yrittäjänä. Kaikilla hakijoilla edellytetään olevan vähintään oma alustava liikeidea. Koulutukseen valittavien tulee hallita myös tietotekniset perustaidot, jotta osallistuminen verkkokoulutukseen on mahdollista.

Valinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Kerro hakemuksessa lyhyesti millaista käytännön yrittämiskokemusta sinulla on tai vaihtoehtoisesti esittele lyhyesti oma liikeideasi. Valmennus tapahtuu suomeksi, joten osallistujilta vaaditaan suomen kielen taitoa.

Paikkoja on rajattu määrä, joten kannattaa toimia heti. Maksuton koulutus on suunnattu pienyrittäjille, jotka tahtovat kasvattaa yrityksensä myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta uudistuneessa markkinatilanteessa markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Hae mukaan

Haku koulutukseen päättyy 13.3.2023. 

Mitä koulutus sisältää?

  • Maksuton koulutus koostuu neljästä koulutuspäivästä etäyhteyksin verkossa
  • Perehtyminen markkinoinnin ja viestinnän käsitteisiin sekä vaikuttamisen keinoihin
  • Kartutetaan osaamista asiakaskeskeisestä modernista markkinoinnista
  • Oman osaamisen kehittymistä tukee digitaalinen oppimisalusta, joka mahdollistaa asiasisältöjen opiskelun joustavasti sinulle sopivana aikana ohjaten ja tukien tekemistäsi
  • Sparrausta markkinoinnin ja viestinnän valintojen tekemisessä, jotta suunta tekemiselle on koulutuksen jälkeen mahdollisimman selkeä

Tutustu koulutukseen katsomalla TE-live infolähetys täällä: https://te-live.fi/lahetykset/w7J1HEoXa 

Koulutuksen sisältöVaikuttava viesti perustuu asiakaslähtöisyyteen

23.3. klo 10–16
- Mitä on markkinointi
- Kaikki viestintä lähtee asiakkaan tuntemisesta
- Ydinviestin rakentaminen

Päivän lopputuotoksena syntyy asiakasarkkityypit ja heille kohdistetut ydinviestit.

 

Markkinointiviestintä asiakkaan näkökulmasta


5.4. klo 10–16

- Asiakas ostajana – millaiseen sisältöön asiakas on valmis?
- Sisältöteemat: mitä ihmettä sitä postaisi someen?
- Sosiaalisen median kanavat 2022 – mikä näistä pitäisi valita?

Päivän lopputuotoksena syntyy valitut sisältöteemat jatkuvan sisällöntuotannon avuksi, kanavavalinnat sekä kevyt julkaisukalenteri.

Copywriting-koulu


19.4. klo 10–16

- Tarinallisuus someviestinnässä
- Hyvän päivityksen kaava
- Kirjoituspaja

Päivän lopputuotoksena syntyy suoraan julkaistavat viestit valitsemaasi kanavaan.

Vaikuttava viesti visuaalisesti


3.5. klo 10–16
- Visuaalinen yhdenmukaisuus markkinoinnissa ja viestinnässä
- Miten hyödynnät visuaalisuutta markkinoinnissa ja tuotat vaikuttavaa sisältöä

Päivän lopputuotoksena syntyy julkaistava visuaalinen sisältö valitsemaasi kanavaan.

 

Osallistujien kokemuksia valmennuksistammeValmennuksesta sai rohkeutta markkinointiin ja rohkaisua, että villitkin ideat voivat olla hyviä ja toimivia ja että heittäytyminen kannattaa. Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan! Aina ei voi voittaa, mutta tämä kortti kannattaakatsoa. Saa niin paljon arvokasta oppia ja yhteisön tärkeä tuki jatkuu ohjelman jälkeenkin.
Laura Kauppinen
Aava & Bangin Markkinointivirittämö -kasvuohjelma
Tekisi melkein mieli sanoa, että unohda kaikki mitä luulet tietäväsi markkinoinnista, mutta se ei ihan olisi oikein. Ehkä näin kliseisesti sanottuna, kannattaa lähteä avoimin mielin mukaan, sillä lailla ennakkoluulottomasti. Virittämössä on mukana paljon erilaisia yrityksiä ja ihmisiä ja kannattaakin ottaa siitä hyöty irti ja tutustua heihin. Kannattaa ennen kaikkea ottaa ilo irti siitä porukasta, joka siellä syntyy. Se on kyllä tämän kaiken suurin onni ja heistä muodostuvasta verkostosta saa eniten irti!
Markus Rantsi
Aava & Bangin Markkinointivirittämö -kasvuohjelma
Valmennuksen myötä sain itseni ja aivoni taas liikkeelle. Vaikka kuinka paljon lukisi ja tekisi asioita itsensä ja bisneksensä kehittämisen eteen itsekseen, niin se ei ole mitään siihen verrattuna, että saa mahdollisuuden jakaa kokemuksia samanhenkisten ihmisten kanssa, joilla kaikilla on jotakin uutta ja erilaista näkemystä ja kokemusta ja annettavaa.
Mari Pakka
Aava & Bangin Bisnesvirittämö -kasvuohjelma
Paremmin et voi aikaasi käyttää. Maksaa itsensä varmasti takaisin parantuneena elämänlaatuna, puhumattakaan siitä, että osaat markkinoida ja asiakasvirta on loputon.
Osallistuja
Aava & Bangin Bisnesvirittämö -kasvuohjelma
Koronakevään valmennusohjelma päättyi juuri. Olen väsynyt, mutta onnellinen. Pää on täynnä ideoita. Mikä seikkailu tästä pandemiakeväästä kehkeytyikään! Enpä olisi uskonut, että kalenterin tyhjentänyt koronakevät päättyy tällaiseen hurjaan uuteen lentoon. Kiitos A & B, Mikko, Riikka, Oili ja kumppanit. Rakastan taas elämää! Suosittelen siis lämpimästi, ei kun tulikuumasti Aava & Bangin valmennuksia bisneksesi ja itsesi virkistämiseksi. Kannattaa varautua hillittömään energiapommiin. Elämä saattaa myös mennä uusiksi ja/tai aikasi ei enää riitä kaikkien uusien ideoiden toteuttamiseen. Mutta tämä riski kannattaa ottaa!
Anna Haaranen
Aava & Bangin Bisnesvirittämö -kasvuohjelma
 

Koulutusta luotsaa Aava & Bang 

Vuosien kokemus markkinoinnista

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnin valmentamisesta, markkinoinnin tekemisestä sekä uusien digitaalisten kanavien hyödyntämisestä. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä alueellisen TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

 

300 yritystä kasvuun vuodessa


Autamme kasvuyrityksiä kirkastamaan liiketoimintansa suuntaa, kehittämään markkinointiaan tai rekrytoimaan uusia markkinoinnin osaajia. Kasvumarkkinoinnin avulla rakennetaan kestävää kasvua vahvaan yrityskulttuuriin nojaten pitäen samanaikaisesti huolta sekä uusista että nykyisistä sitoutuneista asiakkaista.

100% muutosvoima


Yrityksissä uraudutaan liian helposti vanhoihin toimintatapoihin – siksi me ravistelemme ajattelutapaasi. Valmennuksiemme kautta vahvistuu osaamisen lisäksi myös ihmisten kyky kohdata muutos.

4,5 / 5 yleispalaute


Ei mitään turhaa huttua – valmennuksistamme saatujen osallistujien antamien palautteiden keskiarvo lähentelee jo loistavaa.

4,7 / 5 asiantuntemus


Valmennuksemme eivät ole tylsiä luentoja. Valmentajien asiantuntemus ja vuorovaikutustaidot ovat palautteiden perusteella kerrassaan mainiot.

Kopio tiedostosta perehdytys (1)-1

 Hae mukaan!

1. Täytä TE-toimiston sähköinen lomake osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/712385

2. Lähetä hakemuskirje / vapaamuotoiset perustelusi Aava & Bangille klikkaamalla alla olevaa Hae mukaan -painiketta.

Huomaathan, että lomakkeella pyydetään CV:tä, mutta toivomme sen sijaan vapaamuotoista hakemuskirjettä. 

Hae mukaan

Haku koulutukseen päättyy 13.3.2023.

Riikka-500kt

Riikka Ahmaniemi

Operatiivinen johtaja ja kasvuvalmentaja, ryhmävalmennusohjelmat

Soita +358 47 418 565
riikka.ahmaniemi@bang.fi

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.